Лидл ::68::

• 86 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Другата седмица-спално бельо и унгарска седмица.

Къде го видя?

# 436
  • 1st floor
 newsm78 И аз това се зачудих. Пък по-горе една съфорумка следи гръцкия Лидл. Аз мисля, че сме след италианския. И там зяпам. Имат машината за хляб, някой се интересуваше преди ден-два от нея. Аз пък си харесах едни възглавнички за стол. Laughing

# 437
  • Пловдив
Другата седмица-спално бельо и унгарска седмица.

Къде го видя?
Има го на плакати в магазина Peace Прочетох само,че е с две лица.

# 438
В Лидл отново предлагат сухари. В нова опаковка са. Струват 2,79 лв. Не знам дали и цената е нова, защото не си спомням преди да изчезнат колко струваха.

# 439
Гес, някъде толкова беше цената и преди.Аз редовно ги купувах, защото като "премалея"от глад си ги гризкам или си приготвям попара.Малко не съм в бебешка възраст, но си я обичам.

# 440
Сега пак ще можеш да си купуваш. Wink Има бели и пълнозърнести; също като преди са 4 пакетчета по 200 г, опаковани заедно.
Аз също обичам попара от сухари. Или пък като варя боб или леща, си начупвам сухар в чинията и ми е много вкусно. В пържени кюфтета слагам вместо хляб.
Радвам се, че ги върнаха, защото са вкусни и не лъхат на лошо (като едни миризливи, които купих от Билла), а са на добра цена.

# 441
 Днес се записах с дънки и чорапи-взех номерация за мен и за дъщеря ми...ще пада смях като почнат де се сгъват след пране,кой чифт на кого е...Якето не ми хареса-тъничко, като горнище на анцунг.

По плакатите видях хавлии и чаршафи,унгарска седмица при нас нямаше на плакат.

В четвъртък ще се ходи за чадър, скицници и кош за боклук.

При нас е изчезнал деликатесния немски пастет от 2,49лв , а хлапето само такъв яде.. Confused

P.S. : Може ли снимка на сухарите   bouquet

# 442
И да се оплача - спрели са любимото ни пушено контрафиле.  Sad

# 443
  • Пловдив
И да се оплача - спрели са любимото ни пушено контрафиле.  Sad
Thinking  кое беше...?

# 444
въпрос към мамите от люлин, дали в нашия лидл има някакви джапанки с детска номерация останали

# 445
  • София
Аз следя гръцкия ЛИДЛ, защото нещата, които са там при нас са обикновено следващата седмица. Е, не всички, при нас определено е по-беден асортимента.  Tired
И аз се радвам за сухарите, моите деца друга закуска освен попара не признават и много вървят.  Laughing

# 446
  • у дома

В четвъртък ще се ходи за чадър, скицници и кош за боклук.

Чадърът какъв ще е  newsm78

# 447
  • До морето
Айде някоя варненка да се похвали ходи ли на откриването на новия Лидл? Бил много голям, на 2 етажа, имало ескалатори.... Чакаме отзиви!
Здравейте!
Аз бях в новия Лидл Grinning,само че не разбрах че има и друг етаж Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked,сега тук разбирам.Много хора ,голяма блъсканица -аз с две деца  и  количка  много  не можах да видя.Взех на малкия ми син 2 бр.блузки с дълъг ръкав , флумастери .Гледах и за големия блузки ,ама нещо цветовете не ми харесаха .
Дънки имаше за 10 лв,ама засега имаме .Много се купуваше тоал.хартия на Милде,с доста бройки ,някъде 20 бр ,че и повече май,всеки 2 -ри излизаше с такава хартия Simple Smile

Извинявам се, така ми казаха, че щяло да има втори етаж  Embarassed

# 448
как да намеря брошурата на гръцкия лидл?Може ли линк?

# 449
  • София
как да намеря брошурата на гръцкия лидл?Може ли линк?
http://flyer.lidl.com.cy/61f45732-bc54-4214-b348-b84401be7531/#/1

Общи условия

Активация на акаунт