Лидл ::68::

• 86 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Намирали ли сте хубава риба в ЛИДЛ?
Редовно купуваме от пъстървата когато е на промоция, от филето сьомга също- харесват ни много. Peace Но пък е въпрос на вкус.
Слънцезащитни имаме 2 броя на Сиен- едно детско мляко-спрей фактор 50 (ако не се лъжа), другото е това което споменах безцветния спрей-олио фактор 20. И от двете сме много доволни с детето, аз съм се мазала с детския, нея съм мазала с моя. Аз съм по-бялата и със слънчева алергия. Mr. Green Но може и да е въпрос на кожа и индивидуална поносимост. Има хора които с по-малко от фактор 50 изгарят, независимо с какво са се намазали- имам две такива приятелки които забравиха какво е слънчево изгаряне едва след като откриха слънцезащитните с фактор 50 и 50+.... Peace При мен фактор 30 е оптималното, 20 ако не съм изложена на супер силно слънце и за много дълго...
За раниците- помня миналата година, че имаше и среден размер, без колелца, но достатъчно големи. Мисля, че струваха 25-30 лева и според мен сега пуснаха раниците с колелцата, за да си ги продадат; предполагам, че ще пуснат и от другите видове...освен ако не са пуснали на тяхо място Пумата... Peace

# 421
  • София
В гръцкия каталог има от тези леко ватирани долнища, сиво и тъмно синьо, размери 86/92-110/116. Ние имаме от миналата година и съм доволна. Другата или по-другата седмица като пуснат при нас ще им взема по 2-3-4 за детската. Но за сега ми трябват за малкия тънки долнища, не знам откъде да купя.  newsm78

# 422
  • София
Ще са ни малки, жалко.

Другата седмица-спално бельо и унгарска седмица.

# 423
  • София
http://www.lidl.bg/bg/5802.htm

Ние ползвахме безцветния слънцезащитен спрей с фактор 20.  Peace
Не мирише ли много на спирт?
Не съм усетила изобщо миризма на спирт. ooooh!
Аз използвам слънцезащитно олио-спрей на Сиен с фактор 20. Изключително доволна съм, удобен за нанасяне, не стои мазно на кожата, а и най-вече- предпазва. Досега с него не съм изгаряла, а съм със слънчева алергия и се е случвало и под най-силното обедно-следобедно слънце да съм навън.
Скрит текст:
Peace Аз си го купих миналата година- тогава се водеше нещо като немазно олио, това лято май го водят безцветен спрей- според мен си е едно и също, консистенцията, защитня фактор и ароматът поне. Heart Eyes Не ми мирише на спирт, като парфюмче е- когато съм слагала на дъщеря ми винаги е много доволна, защото си мисли, че и слагам парфюм. Mr. Green Laughing
Аз за малко да забравя, че има намалени топени сиренца- взехме. Grinning Също и замразен спанак 3 опаковки, от юфката, картофи, свински пържоли. Twisted Evil
Страхотни сте, момичета! Много благодаря и на всички останали които се включиха с мнение  bouquet
Попитах, защото душих този тип слънцезащитни лосиони на всички марки и все ми миришеха на водка  Crazy Този ще го пробвам, непременно  Peace

Някой спомня ли си, кога пускаха туристическите обувки? Цената им е около 40 лв., нали?
Скрит текст:
Това е, от слънцезащитни, минаваме на сдудозащитни  Party Както се казва, имаме два сезона - Ебаси жегата и ебаси студа.

# 424
  • 1st floor
Взех дънки и момчешко яке, сега чакам малкия да се събуди. Обаче якето май ще му е голямо. Взех 146-152... newsm78 Дънките са 146 и ще са му ОК на дължина. Ама горното ми се вижда голямо. Не знам кой е по-малкия размер...Иначе е тънъко, да. Харесах и чорапките, но имаме подобни от пролетта. Взех и от флумастерите от 10 бр, които хвалехте. Laughing

# 425
В този на Раковска нямаше никаква номерация на момичешките дрешки. И това в 8,15ч.  Confused

# 426
  • София
Предния номер е 134/140. Моят е 138 висок, идеално му стои.

# 427
  • 1st floor
Предния номер е 134/140. Моят е 138 висок, идеално му стои.
Благодаря! Май няма да взимам по-малък, че нещо в момента расте като гъба. Но ще го сменя с този с качулка, защото като видях как отваря копчетата с дърпане и лошо ми стана. Mr. Green

# 428
  • До морето
Айде някоя варненка да се похвали ходи ли на откриването на новия Лидл? Бил много голям, на 2 етажа, имало ескалатори.... Чакаме отзиви!

# 429
Миналата седмица видях някъде, че в новите промоции има и нахут. Сега обаче не го намерих в брошурата.. newsm78 Някой знае ли нещо?

# 430
Миналата седмица видях някъде, че в новите промоции има и нахут. Сега обаче не го намерих в брошурата.. newsm78 Някой знае ли нещо?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=27593

# 431
 Tired наистина, не знам какво съм гледала Grinning Благодаря Simple Smile

# 432
  • София

Другата седмица-спално бельо и унгарска седмица.
Ехх,как се надявах другата седмица да дойде и при нас колекцията на Есмара See you in Berlin,че ми трябват някои от дрехите за работа,но ще почакам  Grinning
Унгарска седмица имало ли е до сега  Thinking ? Освен гулаш не се сещам какво може да преглагат  Laughing

# 433
  • Варна
Айде някоя варненка да се похвали ходи ли на откриването на новия Лидл? Бил много голям, на 2 етажа, имало ескалатори.... Чакаме отзиви!
Здравейте!
Аз бях в новия Лидл Grinning,само че не разбрах че има и друг етаж Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked,сега тук разбирам.Много хора ,голяма блъсканица -аз с две деца  и  количка  много  не можах да видя.Взех на малкия ми син 2 бр.блузки с дълъг ръкав , флумастери .Гледах и за големия блузки ,ама нещо цветовете не ми харесаха .
Дънки имаше за 10 лв,ама засега имаме .Много се купуваше тоал.хартия на Милде,с доста бройки ,някъде 20 бр ,че и повече май,всеки 2 -ри излизаше с такава хартия Simple Smile

# 434
Не съм виждала унгарска седмица досега. Унгарците са много известни с паприката и саламите, така че сигурно ще има избор на такива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт