Лидл ::68::

• 86 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Ох като им гледам цените.....де да бяха и тук такива.....

# 61
В Италия почнаха дългите панталонки и затворените обувки: http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=555 Simple Smile
Аз чакам долнища и клинчета за детската и яслата, че тия панталончета се красиви, но не са много удобни.
За началото на септември сигурно и тук ще пуснат.   bouquet

# 62
  • Варна
да похваля гофретника - не мислех, че е възможно да изпече такова лепкаво тесто от яйца, банан, протеин и овесени ядки, без да залепне, но няма нито един фал. остава малкия да ги одобри довечера  Mr. Green

# 63
  • София
да

а някой мерна ли мъжките обувки?стават ли  Thinking
Не се одобриха от ММ.

# 64
  • София
В Италия почнаха дългите панталонки и затворените обувки: http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=555 Simple Smile
Аз чакам долнища и клинчета за детската и яслата, че тия панталончета се красиви, но не са много удобни.
До колкото мернах на излизане днес от магазина май ще ги има и при нас другата седмица,ако не се лъжа от четвъртък,но и аз мисля,че ако са същите няма да са удобни за детската.Дано пуснат до септември подходящи долнища и блузки.

# 65
 Хлапето ми хапва от новите детски кренвирши и ги одобрява запарени. Тя е толкова капризна,че се радвам че ги яде. Без глутамат, консерванти,фосфати,оцветители. 93% свинска шунка, останалото е свински белтък.

# 66
  • София
Хлапето ми хапва от новите детски кренвирши и ги одобрява запарени. Тя е толкова капризна,че се радвам че ги яде. Без глутамат, консерванти,фосфати,оцветители. 93% свинска шунка, останалото е свински белтък.
На коя фирма са ?

# 67
BoBoDes , незалепващото покритие на всичките ми лидълски гофретници е страхотно, и на мен никога нищо не ми е залепвало. Peace Имам позната която има гофретник на друга марка и тя абсолютно никога не успява с нейния гофретник да направи хрупкави гофрети, независимо по каква рецепта...
Панталонките от ит. сайт изглеждат добре, но като знам дупето и кръстчето на моята дъщеричка, ще и дойдат широки в талията/дупето и/или къси в крачолите. Mr. Green Един подобен панталон сега го доизносва като панталон с 3/4 дължина... Laughing Аз съм много доволна от дънките с ластик за регулиране на кръстчето и с широките крачоли, т.е. не тясната кройка. Peace
Ние у дома по принцио не ядем кренвирши, обаче тези ме заинтригуваха...ако действително това е обявеният състав....Но все пак, кренвирш без никаква сол и подправки....?! newsm78 И това "свински белтък" ми е малко неясно... Party

# 68
  • Варна
BoBoDes , незалепващото покритие на всичките ми лидълски гофретници е страхотно, и на мен никога нищо не ми е залепвало. Peace Имам позната която има гофретник на друга марка и тя абсолютно никога не успява с нейния гофретник да направи хрупкави гофрети, независимо по каква рецепта...
да, много съм доволна, правих и гофрети от яйце, сирене и настъргана тиквичка, никакъв проблем, накрая реших да пробвам само с разбито със сол и мазнина яйце, пак не залепна. единствения недостатък за мен са малките формички хаха ще чакам да пуснат по-голям гофретник с квадратни плочи, определено ще се работи по-лесно с него

п.п. в детските кренвирши видях глюкоза, спрях с четенето и ги върнах на стилажа  Rolling Eyes

# 69
Е, та глюкозата е вода и захар...Нима нищо със захар не даваш? А колко ли има в едни кренвирши?

dolce miele, естествено,че има и други неща, просот ме домързя да ги напиша, има и пушилен аромат...Детето ми ще хапва от тях не повече от 1-2 пъти в месеца, даже може и толкова да не е, така че не ме притеснява.

ccveti, на Пикок са, но пише,че са произведени в Полша.

# 70
Моето дете / и аз/ яде само от тънките кренвирши на Пикок Peace
Отзиви за пасатора-слаб ли е или върши работа?

# 71
  • софия
Благодаря на Nil desperandum! Чудесно си се справила  Hug
Не съм ходила в Лидл сума ти време. Днес минах, загледах чопъра, но се въздържах да го взема. Вашите отзиви ме убедиха. Утре ще го взема. Писна ми да режа лук, магданоз, копър и подобни. Мъничък е и няма да ми трябва много място да го прибера.

# 72
  • София
Аз успях да докарам много яко лепнещо тесто за гофрети  Mr. Green. Като се изпекат и отворя гофретника, гофретата е така яко залепнала, че се разделя на две - половината остава залепнала на едната плоча, а другата половина - на другата  Joy . Така изчоплих две -три гофрети, на четвъртата вече избеснях и изхвърлих остатъка от тестото. Заподозрях брашното от елда, което сложих вътре, но за нищо на света няма да пробвам пак, така че 100% доказателства няма... Laughing
После съм пекла пак нормални гофрети, няма проблем, не залепваха.
Така че, ако на някой му хрумне да добавя брашно от елда към гофретите, пак да помисли  Mr. Green, но пък на вкус бяха супер!

# 73
От лимец също много лепне

# 74
И ние мн рядко консумираме кренвирши...взимам немските- Dulano Peace

Общи условия

Активация на акаунт