Лидл ::68::

• 86 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • в ябълковата градина
Взех си тази вечер от скумрията в олио в консерва - въобще не ми хареса, има странен вкус.

# 76
  • София
а някой мерна ли мъжките обувки?стават ли  Thinking
Не се одобриха от ММ.
И моят не ги одобри. Мисли, че ще спарват в топлото, а за дъжд не са най-подходящи заради велура. Обаче коша беше здраво окупиран от мъже. Simple Smile Явно на другите им харесват.

Мелничките в събота същите ли са като тези, които хвалехте преди време?

# 77
Похвалвам точилото за ножове и ножици, справи се много добре, доволна съм Simple Smile

# 78
Тaня67 , да, мелничките са същите! Peace Аз се надявам да успея да се добера до още една в сребристо или черно, много са ми удобни. Blush
За кренвиршите- ние по принцип не ядем вкъщи, също и повечето салами, пастети и подобни, много рядко купуваме. Иначе на вкус ни харесват  Laughing , но откакто гледах едно видео как се правят им наложих вето- да не се изкушаваме. Mr. Green Когато все пак купя, гледам да са с възможно най-изчистен състав. Глюкозата ме притеснява лично мен- не количеството което е в кренвиршите, разбира се! А дневните количества които човек може да поеме без даже да разбере, ако не чете етикетите...
Скрит текст:
Ако някой попадне на хубава рецепта за домашни кренвирши, ще се радвам да сподели! Hug
cveta3, а намазняваш ли преди печенето? Да не би да отваряш малко по-рано гофретника, т.е. с брашното от елда да им трябва повече време, за да се изпекат? Според мен, за подобни "лепкави" брашна е добре да се добавят и малко овесени трици... Peace Мен малко ме е яд, че имам червения гофретник от миналата година- зеленият е толкова сладурски цвят....но пък нали фигурките вътре са същите... Mr. Green
Чопърът се оказа по-малък, отколкото си мислех. Mr. Green Той е наполовина на мини чопъра ми- обаче това също си има предимства. Все пак, не взех, защото реших, че няма да ми е много удобно да въртя напред-назад с моите проблемни китки....по-мързелив вариант бяха ръчните чопъри с пружина... Blush
Пасаторите стават. Peace Не са 600 вата като пасаторът 3 в 1, но пак са добре като мощност. Аз рядко пасирам на най-висока мощност на 600-ватовия. Правя сравнение, тъй като използвам и двата пасатора. Само цветовете наживо бяха толкова неонови... Shocked
BilyB , ние откакто купихме подобен тип точило от Пикадили и не ставаше за нищо, сме малко предубедени....обаче лидълското явно е някакво изключение. Grinning

# 79
  • 1st floor
Отзиви за тавата с дупки? Тази със сниманите картофки Laughing

# 80
Дълго се чудех на чопъра вчера. Викам си - ще прочета в темата, не може да няма отзиви Simple Smile Днес ще отида да го взема, благодаря ви за мненията!
Имате ли наблюдения върху стопер алармите и алармения датчик? Взехме си същото, като това на прозореца от снимката, от Джъмбо, на нашите прозорци не пасна.

# 81
  • велико търново
Здравейте накой от вас дали има от завесите които ще са в четвъртък? Интерисува ме дали са прозрачно тънки и размера не ми е ясно какво е 140/245см.  Всяка ?

# 82
  • София
Е, та глюкозата е вода и захар...Нима нищо със захар не даваш?

Само вметка - глюкозата не е вода и захар, а съставна част на захарта. Захарта е дизахарид, съставен от глюкоза и фруктоза.

# 83
  • Бургас
Здравейте накой от вас дали има от завесите които ще са в четвъртък? Интерисува ме дали са прозрачно тънки и размера не ми е ясно какво е 140/245см.  Всяка ?

Тези, които да сега съм виждала, че са пускали, бяха напълно прозрачни  и тънки. Сега, тези от снимките изглеждат по-плътни, но ако съдя по цената отново ще са тънки.
Да, всяка завеса от комплекта е с този размер, като в случая ширината е 140см, а дължината, заедно с ушичките за закачване е 245см.

Ако тези не ти допаднат, тук има повече разнообразие с подобно качество на подобни цени http://jysk.bg/za-prozoreca/gotovi-zavesi или в Джъмбо.

# 84
  • София
И аз да се запиша в новата тема. Нещо напоследък нищо от промоциите не ме интересува и карам само на хранителни продукти.  Peace

# 85
Отзиви за тавата с дупки? Тази със сниманите картофки Laughing
Тавата за картофки (и не само картофки  Laughing ) е супер, имах подобна на Зенкер. Исках да взема вчера от тези на Ернесто, обаче имаше останали САМО 2 броя, и двете тавички бяха надраскани и затова не взех.  Sad Ще ги дебна пак...

# 86
  • София
Аз пък имам такава тавичка от преди 2-3 години и така си стои. Няколко пъти пробвах и не я ползвам.

# 87
Аз имам две такива тавички на Тефал които се водят за пица. Много хубаво се изпича пицата с тях, може и питка да се пече така. Но някой ще ми напише ли как се правят картофи в такава тава? Намазняват ли се и овкусяват предварително, на пръчици ли трябва да са нарязани и отдолу подлагате ли друга тава, за да не капе мазнина на пода на фурната?

# 88
Аз лично процедирам така с подобни тавички: на дъното поставям хартия за печене, нарязвам картофките на пръчици, кръгчета или едри резенчета (за картофки по селски), подсушавам ги лекичко с кухненска хартия и след това им добавям подправките+ малко мазнина и ги смесвам добре. Смесвам или в купа (разбърквам с ръка или с бъркалка) или, по-мързеливо, като сложа картофките, подправките и мазнината в плик, затварям го и разклащам добре докато всичко се смеси. Grinning Също, ако имам ръкавици за еднократна употреба си слагам 1 ръкавица и разбърквам с ръка. Важно е самите картофки или това което ще се пече да е намазнено леко. Важно е картофките да са поставени така в тавата, че да НЕ се докосват, т.е. с разстояние м/у тях. Иначе няма да стават хрупкави. По същия начин ги пека и в обикновена тава (но в обикновената обръщам да се запекат и от долната страна), обаче в тези с дупки въздухът циркулира по-добре, а и дъното им не е равно, а "набраздено" или вълнообразно в повечето случаи. Звучи много по-трудно, отколкото е. Laughing

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 15:22 от dolce miele

# 89
  bouquet
Много благодаря. Но имам още два въпроса - хартията за печене не обезмисля ли дупките и колко време се пекат така картофките? Надявам се, че не спамя твърде нахално, може би ще е полезно и за някой друг това инфо.

Общи условия

Активация на акаунт