Лидл ::68::

• 86 671
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Е, извинявайте, но какъв кекс може да се изпече за 20 минути? И според мен му трябват 40 минути, на 170-180 градуса.

# 241
Мисля, че е същата като литри..
Аз на макс я пускам обикновено и не съм забелязала примерно месото в глинен гювеч да ми става по-бавно, отколкото на старата.  Идеална е именно за често ползване, защото затопля обема вътре по-бързо и съответно е по-икономична. Мъфини и аз правя в силиконова форма от 6 бр, и още три формички от крем карамел  смествам отстрани. Пускам на макс и за около 30-40 мин ми стават.
Имам една кръгла по-дълбока тава, която идеално се вмества вътре. За трима човека - аз, ММ и детето, се готви достатъчно количество храна. Последно от пилето с ориз даже изхвърлих, че не можахме да го изядем.. Котлоните са ми газови, така че тази фурничка ме устройва.

Виж, ако предната ти печка е някаква супер модерна и с екстри, незнам....но моята и старата беше такава тип "Раховец" Laughing

Ако имаш конкретни въпроси, съм насреща Hug

# 242
Ето първата рецепта хваната от гугъл за мъфини http://www.supichka.com/2013/11/vanilovi-mufini.html пише 20 мин на 170гр. Тук не говоря за кекс а за 6 мъфина на 200гр.
Печката ми е голяма затова исках тази по малката. Просто ми се струва много слаба. Друго се замислих, дали не е връщана. Кашона беше облепян с тиксо... да не би да е слаба фабрично конкретно тази..и като нямам база за сравнение с друга мини фурна не мога да бъда сигурна къде е грешката...

# 243
Да похваля Лидл- писах им че в първи ден на промоцията няма моят номер пума и хоп доставят ми го до 5 работни дни! Hug Hug как да не пазаруваш там- кеф ти безплатна доставка, кеф ти връщане на стоката..  bouquet

# 244
Аз си взех от кутиите за съхранение и душ гел Дав, който е много на сметка, доволна съм.

# 245
  • София
Здравейте!
Искам да попитам някой дали е взимал от детските момичешки дънки които ще ги пуснат от четвъртак по 10 лв.? Дали са широки като модел,че искам да купя на дъщерите ми но са много слабички и да знам дали да ставам рано,рано да купя докато има номера,че ми трябват и по два еднакви номера Simple Smile

# 246
Да похваля Лидл- писах им че в първи ден на промоцията няма моят номер пума и хоп доставят ми го до 5 работни дни! Hug Hug как да не пазаруваш там- кеф ти безплатна доставка, кеф ти връщане на стоката..  bouquet
Чак пък кеф не ми е - като пуснаха пилата за пети и тя свърши в 8,30 същата сутрин ми отговориха, че промоциите били до изчерпване на количествата.

# 247
Ето първата рецепта хваната от гугъл за мъфини http://www.supichka.com/2013/11/vanilovi-mufini.html пише 20 мин на 170гр. Тук не говоря за кекс а за 6 мъфина на 200гр.
Печката ми е голяма затова исках тази по малката. Просто ми се струва много слаба. Друго се замислих, дали не е връщана. Кашона беше облепян с тиксо... да не би да е слаба фабрично конкретно тази..и като нямам база за сравнение с друга мини фурна не мога да бъда сигурна къде е грешката...

Не е слаба фурната - аз сравнявах със старата тип Раховец, която имаше и три котлона отгора обаче - като махнах от цялата мощност, мощността за котлоните, и излезе мощността само на фурната ......същата.
Сметни си сегашната ти фурна /само фурната обаче, без котлоните/ каква мощност е и сравни Peace

# 248
  • Велико Търново
Здравейте!
Искам да попитам някой дали е взимал от детските момичешки дънки които ще ги пуснат от четвъртак по 10 лв.? Дали са широки като модел,че искам да купя на дъщерите ми но са много слабички и да знам дали да ставам рано,рано да купя докато има номера,че ми трябват и по два еднакви номера Simple Smile

По моите критерии са доста широки, голямата ми дъщеря също е слабичка и не и купувам дънки от Лидл, дори и клинчетата са и широки много.

# 249
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Скрит текст:
Би ли споделила как правиш домашно песто? Имам доста босилек и се чудя какво да го правя. Суших, но вече имам доста изсушен.
[/quote]
Писах ти на лични Simple Smile

# 250
  • Варна
Скрит текст:
Би ли споделила как правиш домашно песто? Имам доста босилек и се чудя какво да го правя. Суших, но вече имам доста изсушен.
Писах ти на лични Simple Smile

Аааа, не е честно така  Simple Smile

# 251
teta75 идея си нямам как да преценя колко е мощна фурната ама все си мисля че 200гр.са си 200гр. И още повече би трябвало по пътя на логиката при малко пространство както е мини фурната да става по бързо достигането на въпросната температура...а не да отнема повече време отколкото при фурна с по голям обем. Аз отварях няколко пъти и си слагах ръката в фурната и дори не ми пареше...това да е било 30 минути след като съм я включила. За това си мисля че съм изтеглила късата клечка с връщана фурна....

# 252
  • София
ама все си мисля че 200гр.са си 200гр.

На теория е така, но на практика 200 градуса на хубава печка са по-различни от тези на Раховеца например.  Wink

# 253
  • София
Някой има ли спомени дали миналата есен пускаха детски затворени обувки? Не балеринки, не кецове, не маратонки, а кожени затворени обувки?   bouquet

# 254
Някой има ли спомени дали миналата есен пускаха детски затворени обувки? Не балеринки, не кецове, не маратонки, а кожени затворени обувки?   bouquet

Да, ние имаме едни кафяви с вързанки от тогава-27 номер, момче Peace

Мая, незнам какво да ти кажа - а горния реотан червен ли беше, като си пъха ръката?
Да е връщана - това е нов модел, в смисъл миналите бяха с по-друг дизайн Thinking Кога да е взета, че да е пробвана, та върната....знам ли...

А мощността някъде е упомената - на гърба обикновено, това за старата ти печка. На новата си го пише на опаковката и в упътването вероятно. Сега погледнах - старата ми мини печка е 3100 W, но това е с три котлона отгоре - два големи и един малък. Лидълската я дават 1200 W. Толкова идва и старата ми, като махна котлоните - тогава подробно смятах и разучавах Laughing

Моята лидълска пече добре, доволна съм, най-се зарадвах, че глинения ми гювеч се пъхна вътре и не се наложи да купувам друг, а него ползвам най-често за свински врат/плешка - мръвкарка съм Mr. Green Нямам впечатления, че пече по-бавно или по-некачествено, напротив.
Но ти си преценяваш..... сегашната ти печка каква е?

Общи условия

Активация на акаунт