Лидл ::68::

• 86 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Ходихме вчера до новия ЛИДЛ във Варна. Ако знаех, че е деня на отварянето щях да пропусна.
Голяма лудница. И отвън и отвътре изглеждаше като мравуняк, подготвящ се за изнасяне  Laughing
На два етажа е, защото "сутерена" е паркинг. Доста малък.
Иначе си имаха специална брошура с двоен ел. котлон, ръчна акумулаторна прахосмукачка и още няколко неща.

# 466
Здравейте ,тези бутилки от 27-ми дали ще са подходящи за ДГ ?

# 467
Здравейте ,тези бутилки от 27-ми дали ще са подходящи за ДГ ?

Подходящи са, но само ако във вашата градина позволяват такива шишета. При нас е забранено - само оригинални бутилки от минерална вода и то на определени марки (ниско минерализирани или трапезни).

Да благодаря на Звънче за информацията за чопъра - вчера мъжът ми купи и дори го изпробвах за таратор  Grinning
Стана чудесно и най-хубавото е, че на детето много му хареса да реже с него и май ще гледам правенето на таратор да отпадне от моите задължения  Mr. Green

Ако някой се интересува - в магазина на Вагона в София е имало още няколко чопъра

# 468
Благодаря , dudu.

# 469
              Здравейте."Запалихте" ме с този с този чопър. Лидл - Бургас  има много, но не знам същия ли хвалите. Може ли някой да качи снимка на препоръчвания? Благодаря.

И още един въпрос - коментирате гръцкия Лидл - знаете ли дали в Александрупулис има магазин?

# 470
  • Пловдив
И още един въпрос - коментирате гръцкия Лидл - знаете ли дали в Александрупулис има магазин?

Има

# 471

Има

Благодаря.

# 472
  • Пловдив
Аз да вмъкна само...за мамите от Пловдив,кв.Тракия-след като пуснах запитване дали ще върнат старото раб.време на м-на от 7ч. ми отговориха любезно,че няма да стане.

# 473
Аз да потвърдя за фулмастерите, че наистина се изпират, както писа една потребителка.
Отворен флумастер беше напоил яко качулка на памучен суитчър на детето, плътно петно с 5см в диаметър, ама яко напоено беше. Пръснах със спрея на Лидл с бялата якичка и в пералнята, на 40 градуса на дълга програма  и нищо не беше останало, петното беше изчезнало напълно.

Блузките на Лупилу, тези за момче, наистина са уголемени. По-дълги са. Peace

# 474
Аз да вмъкна само...за мамите от Пловдив,кв.Тракия-след като пуснах запитване дали ще върнат старото раб.време на м-на от 7ч. ми отговориха любезно,че няма да стане.

Ай стига де! Все си мислех, че от септември ще е старото работно време.
 ooooh!
Емиии, изпуснаха някоя друга дребна инвестиция (съкратих значително посещенията си, заради работното време).

# 475
Може ли да покажете за кои флумастри говорите?(ако има някой снимка) Вчера купих моливите на моите ученички,очарована съм и аз и те.Миналата година им купих 12бр. дебели моливи на Милан(струваха около 10лв) бях страхотни.Цяла година пишат с тях и още има.ОСвен това са наситени цветове,мекички.Мисълта ми е,че дебелите моливи са страхотен избор в срaва\нение с по тънките.А като ги намериих на такава цена в Лидл съм много доволнa.

# 476
Фулмастерите са от миналата седмица - двустранни са, с тънка и дебела част...

# 477
  • София
Днес влезнах в кварталния детски магазин - едно най-обикновено памучно долнище за малкия - 17 лв.  ooooh! Ще си чакам лидълските.

# 478
  • София
Някой да сподели мнение за кецовете на PUMA?

Купих си едни лилави миналата седмица, но се оказа, че ме убива дясната обувка и ги върнах...
После обиколих какви ли не магазини за спортни обувки, еми тези никъде другаде ги нямаше, а много ми харесват... Има подобни, но розови, на официалния им сайт...

PUMA имат ли официален магазин в София???  Simple Smile
На Пиротска (търговската част) в София, мернах техен аутлет, но не съм влизала...

# 479
  • Варна
Днес влезнах в кварталния детски магазин - едно най-обикновено памучно долнище за малкия - 17 лв.  ooooh! Ще си чакам лидълските.
На каква цена ще са?
Кога ще ги има?
Ще ми трябва за децата,задължително за големия ,за градината.

Общи условия

Активация на акаунт