Лидл ::68::

• 86 484
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Асеновград
Моля, споделете актуално мнение за памперсите - чудя се дали да не ги пробвам за новородено бебче?
Благодаря!  Hug
В Лидл има и на марка Памперс и Toujours марката на Лидл. Ние ползване Toujours от втория месец , минахме през Памперс от него получи обриви, Молфикс обрива продължи, наложи се да търся вариант пробвах лидълските  оказа се че ни понасят и повече експерименти не съм правила. От една седмица сме на новите Toujours няма проблем, по тънки са но пак не пропускат и засега няма обриви от което се опасявах . Но всяко дете е различно пробваш и ако му понася тогава решаваш .Няма как да знаем дали на вас ще ви паснат .

# 511
Здравейте, мога ли да върна един кухненски робот без обяснение защо го връщам? Купен е миналата седмица, пазя му кутията, но не и уплътнителните кори. Според това, което четох в първия пост относно гаранция за удовлетвореност, не би трябвало да е проблем.
С касовата бележка...нямаш грижи, няма да те питат.
Благодаря  Hug

Може и да те попитат защо го връщаш - мен винаги ме питат и искат да знаят дали не е нещо счупено, дефектно или просто не ми харесва ... сигурно от това зависи дали ще се пусне пак за продажба или там каквото друго го правят  Rolling Eyes

Ами зависи....дрънци, дето вика малкия Laughing нищо не зависи, ами са любопитни или се престарават.
Споко, и да те питам, не си длъжна да обясняваш-казваш, че искаш да го върнеш и точка. Мен по погледа ме познават сегурно и досега не са ме питали.../гледам лошо Mr. Green/

# 512
Много благодаря за коментарите за памперсите!  Hug

# 513
Според мен пелените Тожур ще са големи за новородено,защото започват от 3ка,но иначе са хубави.Моето като се роди,бяхме купили Молфикс от Турция 2ка и първите дни му бяха огромни,а се роди 3,200.Иначе сме ползвали 5цата най редовно на Лидлските,и първите,и после по-тънките,нямат грешка.

# 514
Вчера минахме през Бургас и задължително отидохме до Лидл Аутлет - някой тук питаше какво има - има 5-6 щанда, на които отгоре е залепен етикет Аутлет и има някои неща от стари промоции: часовници, олекотени завивки, детски стилажи и т.н.

# 515
Момичета, доволни ли сте от мъжките боксерки на ЛИДЛ? Ползвам дамското бельо и съм много доволна, но тези са друга марка и не ги знам...

# 516
Според вас кутиите са сандвичи удачна покупка ли са?Закуската на детето е нещо пакетирано и се чудя да купувам ли?А в училище в ПГ им дават плод,който връщаме у дома и не вярвам портокал или ябълка могат да се поберат в тази кутийка.

# 517
Момичета, доволни ли сте от мъжките боксерки на ЛИДЛ? Ползвам дамското бельо и съм много доволна, но тези са друга марка и не ги знам...
ММ е много доволен, удобни са му.

# 518
  • София
Според вас кутиите са сандвичи удачна покупка ли са?Закуската на детето е нещо пакетирано и се чудя да купувам ли?А в училище в ПГ им дават плод,който връщаме у дома и не вярвам портокал или ябълка могат да се поберат в тази кутийка.

За дъщеря ми бяха излишни и кутиите, и шишетата за вода. Сега за първокласника пак няма да купувам  Naughty

# 519
  • София
За сандвич, плодове, зеленчуци е удобно кутия. За пакетирана закуска - излишно. То и за сандвич е кажи-речи излишно, но да кажем да не се мачка.
Другоро е размера да е съобразен с джобът, в който евентуално ще се слага.
Аз всъщност само за плодове -тип ягогди, грозде съм ползвала кутия.

# 520

Внимавайте, в Лидл често се случва да ме излъжат. Проверявайте стриктно касовите си бележки.  Случи ми се да заплатя,  чрез допълнително ръчно въведен код от касиера,  продукт  който не съм закупувала за 5 лв. Стоките, които са намалени с 30% - с оранжев етикет, при маркиране на касата излизат с цената без намалението и касиерите доста често „забравят“ да чукнат бутона за ОТСТЪПКА, което е чиста измама и ми се струва, че тенденциозно е избран този метод за маркиране на касите, за да няма фактически отстъпка. В другите магазини директно се показва новата цена на стоката, без да се разчита само на съвестта на касирката.

# 521
  • София
В другите магазини директно се показва новата цена на стоката, без да се разчита само на съвестта на касирката.
С това не съм съгласна! В много магазини, където има такъв тип намаление, отстъпката се въвежда ръчно от касиерите. Все пак говорим за отделни преоценени стоки, които няма как да се въведат предварително в програмата, защото има от същите и на редовни цени. В Била отстъпката е 25% и се получава по съвсем същия начин. Само за Кауфланд се сещам, че на етикета за преоценка има баркод, но аз пък точно там често се разправям за некоректни цени, защото скенера хваща баркода на оригиналната опаковка, а не на допълнителния етикет или напечатания баркод е за нещо съвсем различно (естествено по-скъпо  Mr. Green).

# 522
  • оттам, откъдето започва България
Няма смисъл да спорим. Май във всички магазини вече ми се е случвало, така че си създайте навик след касата винаги да си поглеждате касовия бон.

# 523
  • Русе
Няма смисъл да спорим. Май във всички магазини вече ми се е случвало, така че си създайте навик след касата винаги да си поглеждате касовия бон.
Точно! Отдавна съм си го създала този навик.

# 524
И аз щях да кажа, че лидълските памперси започват от 3-ка. Когато се роди дъщеря ми (малко над 3 кг) носи почти 2 месеца 1-ви размер памперси.  Mr. Green За новородено бебе 3-ката ще е огромна. Така, че си зависи от бебчето. Ние НЕ бяхме доволни от новите Тужурс- бяхме доволни от старите, по-тънките. По-тънките седяха непрекъснато мокри по дупето, пропускаха. Сега, доколкото разбирам, има още по-нови и по-тънки. Laughing
Гитадам, кутията за сандвичи е удачна, ако ще я използвате по предназначение- за сандвич, за някои плодове и т.н. Само, ако ще купуваш, убеди се, че "закопчалката" и изглежда достатъчно здрава и устойчива. Моята дъщеря си счупи една разкошна кутия и сега е неизползваема, само защото липсва едно малко пластмасово "зъбче" от закопчалката.... Rolling Eyes Е, ако я стегна с ластик става, ама не е съвсем същото... hahaha Ако искаш в кутията да се побират и плодове като ябълки и портокали, тогава потърси по-подходяща кутия, има голям избор. Peace И наистина трябва да е съобразена с мястото където ще трябва да се побере- джоб, отделение на раница.

Общи условия

Активация на акаунт