Звездни компромати - 256 част

• 84 682
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Именно , мисля че в момента е доста по- модерно да си гей .

# 106
Николета истинска звезда?!  Tired

# 107
Мария

Най - добре изглежда с черна коса, определено.

# 108
Именно , мисля че в момента е доста по- модерно да си гей .

Може да е модерно, но не е достатъчно доходоносно.  Money
Финансовите аргументи ги коментирахме неведнъж в съответната тема.

# 109
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Недоумявам защо няколкото месеца основно слухове за Суифт са в устата на всички гей-маниачки, а Кирстен Дънст и Уидърспун- не Thinking. Най-вероятно защото лесно се фабрикуват слухове заради една впоследствие оказала се гей-певица, но трудничко се обясняват годините очевидна любов и хармония с две от водещите актриси в Холивуд, които освен че са неоспоримо хетеро, но и нямат никакви доводи да играят параван на когото и да било, достатъчно собствена слава (и Оскари) си имат.

# 110
Недоумявам защо няколкото месеца основно слухове за Суифт са в устата на всички гей-маниачки, а Кирстен Дънст и Уидърспун- не Thinking. Най-вероятно защото лесно се фабрикуват слухове заради една впоследствие оказала се гей-певица, но трудничко се обясняват годините очевидна любов и хармония с две от водещите актриси в Холивуд, които освен че са неоспоримо хетеро, но и нямат никакви доводи да играят параван на когото и да било, достатъчно собствена слава (и Оскари) си имат.

Заповядай Кирстен Дънст с девойка, една и съща, поне бисексуална, неведнАж

Кирстен се закачка с КейСтю в Кан

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 23:11 от Бумър

# 111
  • Бургас
Тази Миглена ми прилича на Господин Бърнс от Семейство Симпсън, ама с джуки
https://www.google.bg/search?q=%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1 … JdBcsyJ_I5B5jM%3A

# 112
Ама моля ви се, в Холивуд няма никакви гейове. Даже и в света няма, всичко е само мода.  Hug
Ким Кардашиан отбеляза 42 милиона последователи в Инстаграм с интересно селфи. Не е задник.  Laughing

# 113
След Джейк (когото тя май доста трудно преживя), доколкото виждам? И откога снимки на две жени заедно в меко казано странната ти тема стана неоспоримо доказателство за сексуална ориентация? Или вече стига да напишеш десет пъти "еди кой си е гей" и той става такъв Laughing?

(чудно ми е и защо в речника ти думичката "бисексуален" явно отсъства, и то при положение, че точно в Холивуд тя е доста по-приложима, ама нейсе- всеки си има страсти и мании Laughing)

Рейчъл, в Холивуд има всякакви, както навсякъде. Ама хайде да не се заблуждаваме, че всички са обратни, нали така Wink ?

# 114
  • Варна
Тази снимка на Ким и аз я гледах във фейса, но не разбрах какво значи '42 mil'. Реших, че означава 42 литра мляко  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 09:47 от missNoir

# 115
Там снимка на Ким и аз я гледах във фекса, но не разбрах какво значи '42 mil'. Реших, че означава 42 литра мляко  Mr. Green
Като гледаш снимката какво друго да си помислиш Crazy Laughing Последователите й в Инстаграм са 42 милиона, тя е и най-следваната личност там.

# 116
  • Бургас
Там снимка на Ким и аз я гледах във фейса, но не разбрах какво значи '42 mil'. Реших, че означава 42 литра мляко  Mr. Green
Като направи 43 милиона последователи, може да се снима застанала на четири крака с поставена метална кофа под гърдите й, а Кание може да й дърпа зърната, дегизиран като алпийска доячка. Къде, къде по-художествено е от една обикновена снимка на цици  Mr. Green

# 117
Мис, не давай идеи, че може не Ким, но Николета да ни зарадва с нещо такова Joy

# 118
  • Бургас
Мис, не давай идеи, че може не Ким, но Николета да ни зарадва с нещо такова Joy
Ама тя си няма Кание  Wink Ама нищо де, може и сама да си ги дърпа. И без това е достатъчно изпаднала.

# 119
Изпуснала съм Тейлър Суифт и тя ли е гей ?! Тя ми е супер неприятна на мен .... Отделно от сума време се опитвам да намеря предаването на Николета с Мариус в YouTube и не успявам ако някой има идеи къде да го гледам , благодаря

Общи условия

Активация на акаунт