Звездни компромати - 256 част

• 84 674
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Не, не бих казала че го познавам добре ,но имаме общи познати. Даже му се носи обратната слава , но за това не мога да потвърдя. Мога само да кажа че е много земен и голям чаровник и обожава децата на сестра си . Когато го видях последно през февруари беше с момиче , така че не не смятам че е гей.

Ахааа  Grinning Късметлийка

Mamaboo, пожелавам ти да станете приятели,
и никога, ама никога не споменавай пред него Остин Никълс  Wink Heart Eyes
също и Изабел Гулард  Flutter

# 91
Ед, Ели и Рита.
Скрит текст:
Чудя се защо си оставят така корените, много ми е грозно  newsm78
Тази снимка е от преди две години, сега Ели и Ед не са в добри отношения. Simple Smile А и той вече изглежда доста по-добре.
Иначе подкрепям за корените.  Peace

# 92
Моля те пожелай ми нещо друго . Да съм приятел с Джейк не ми е мечта. Живея на място , където много от известните личности които коментирате идват на почивка  и притежават къщи . Семейството на Джейк притежава къща тук и той идва тук от дете . Имаме общ приятел и куп общи познати , по принцип хич не ме е еня какъв е , не ми е мерак да съм в обкръжението на звезди . Да видиш Тед Дансън, Бил Мъри , Джеймс Тейлър , Мег Раън и куп други знаменитости  в супермаркета  тук е нещо нормално и хората се стремят да не ги притесняват .Все пак и те са съвсем нормални хора като всички нас .  но специално за гейската му слава - тръгна от филма в който участва . Както казах виждала съм го доста близък с дама така че освен да е би , не знам . На мен тукашните звезди не са ми толкова интересни , чета темата по- скоро заради бг знаменитостите като Николета и т.н те искрено ме забавляват .

# 93
Защо на Хийт Леджър, който играе в същия филм и дори е по-убедителен в ролята си, не му тръгна тази слава?  Wink

# 94
Не мога да ти отговоря на този въпрос . Предполагам че защото по времето в което се снимаше той имаше връзка с Мишел Уилямс и имат дете . Джейк няма деца .

# 95
Както и да е далеч съм от мисълта да му адвокатствам , споделям лични впечатления . Иначе бегло ме вълнува кой е гай и кой не . Всеки да бъде какъвто си иска

# 96
Защо на Хийт Леджър, който играе в същия филм и дори е по-убедителен в ролята си, не му тръгна тази слава?  Wink
Защото умря навреме преди да тръгне въпросната слава.

Не виждам какво значение има дали е гей или не Джейк, или който и да е. Харесваш един човек заради самия него, не заради това с кого си ляга.

# 97
  • Вестерос
А кое е мястото, че се заинтригувах?

# 98
Martha’s Vineyard? Ако видиш Карли Саймън и предай поздрави от една луда българска фенка  Peace

# 99
# 100
Защото умря навреме преди да тръгне въпросната слава.

Не виждам какво значение има дали е гей или не Джейк, или който и да е. Харесваш един човек заради самия него, не заради това с кого си ляга.
Грозно. Да не говорим, че Brokeback mountain е от 2006, а Хийт почина 2 години по-късно - достатъчно време да му се разрази такава слава, предвид колко е добър в ролята.
Аз не харесвам Джиленхол никак, а това дали е гей или не ме вълнува точно 0%, колкото и цялата му личност. Просто вие не работите с аргументи, а казвате той имаше връзки с жени (едната от които с Тейлър Суифт, чиято "любовна" биография си е направо списък на прикритите гейове в шоубизнеса) и точка.

# 101
  • Вестерос
И на мен ми е неприятен и не го харесвам като актьор. Да разведрим с моите любимки  Heart Eyes
Скрит текст:

# 102
  • Варна
Един Джо Манганиело  от мен, вместо запис .
https://instagram.com/p/6JZS5txcRE/?taken-by=joemanganiello

# 103
Бумър , Джеймс е един от най- добрите приятели на свекър ми . Нея не съм я виждала никога. Но ако я видя ще й поискам автограф . Доста папарашки снимки съм можела да пусна в темата ,ама от както живея тук вече претръпнах  и Обама не ме впечатлява . Даже хората тук искат по- скоро да си заминава че само всява смут и прави задръствания . ... Кажете сега за Николета - тя е истинска звезда - тука туя не са толкова наперени и вглъбени . Поне тези от които имам впечатление не са толкова надути нито пък издокарани . Последно Мег Райън влезе в магазина ни и момичето което работи там дори не я позна , но пък то нея е трудно да я разпознаеш  след всички пластики а и обикновено е в спортен екип , а не оутфит на Плейн Simple Smile . Тя е единствената която за малко ме изкуши да си поискам автограф , защото като малка бях влюбена в нея , но реших да не се натрапвам . После една жена влезе беше й нащракла 20 снимки и коментираше колко била грозна сега , кофти е .

# 104
Харесвам много Джейк Дж, но не това е важно. Ако говорим за факти, а не предположение и свободни съчинения, славата му тръгна именно след "Brokeback mountain", когато и той, и Хийт Леджър станаха любимци на гей обществото буквално за една нощ.
Само че по това време Хийт вече е баща и живее с Мишел Уилямс, затова слуховете отнесе основно Джейк.
Ако и да е гей, в което твърдо не вярвам, не виждам защо ще го играе целия този театър. Ще повярвам в момента, в който го обяви публично, което ми се струва смехотворно.
Колкото до връзката му с пиклата Тай, добре, че само той мина през нея. Супер довод.

Общи условия

Активация на акаунт