Звездни компромати - 256 част

• 84 522
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Еднакви са ми  Laughing В САЩ задниците са на пиедестал така или иначе

# 466
Относно бавачката, забравяте американският стандарт със задниците за идеал. Дори по техният критерии бавачката е слаба. Ким, с хилядите последователи, да напомня, че си е слагала задник, за да е ок Mr. Green и красива Wink
По вашите стандарти бавачката може да е трътлеста и дебела, по техните е екстра. В лице на /снимката с пръстените/, изглежда чаровна.
Бавачката е била просто на подходящото място, в подходящото време.

# 467
Съжалявам, че разводнявам темата, но модата на големите дупета в щатите от къде дойде? Това явление май е от последните десетина години, или? От афроамериканките, от латините?

# 468
  • София
От афроамериканките, от латините?

Според мен - да, защото масово те заеха пазара!

# 469
Аз пък съм учудена от разсъжденията, че жена с обикновено тяло може да привлече мъж, бил той и Б.Афлек, само ако не е трезвен. По тази логика 50% от жените около 30 и 90% след 40 трябва да правят секс с алкохолици Laughing
Btw, имам приятелка, която винаги е била окръглена. Привлича мъжете като магнит Wink
Интересна е историята с Нани-то. Едва ли е първата, с която си го слага, но е първата, която не крие.

# 470
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък съм учудена от разсъжденията, че жена с обикновено тяло може да привлече мъж, бил той и Б.Афлек, само ако не е трезвен. По тази логика 50% от жените около 30 и 90% след 40 трябва да правят секс с алкохолици Laughing
Е, какво се учудващ, това е типично женски разговор. Нали трябва да се самоубедим, че 80% от потенциалните конкурентки нямат шанс пред нас Laughing
Ако за нанито си говореха мъже, щеше да е друга насокатана диалога Mr. Green.

# 471

Ако за нанито си говореха мъже, щеше да е друга насокатана диалога Mr. Green.
от типа "Голям майстор на голям тезгях работи".

# 472
# 473
А това за нанито потвърди ли се официално от някъде или ?  newsm78

# 474
# 475
Чалга отвсякъде е това Гери.

# 476
Чалга отвсякъде е това Гери.
Давам и веднага 10+ години. Има според мен неприятно излъчване. Чалга визия е меко казано. Ако ходи по нощите така като нищо могат да я объркат с едни древни труженички.

# 477
Герито как я пускат млада и зелена след 23 часа като няма 18? Whistling

# 478
На снимката от самолета си личи, че е след як с...кс. И то не само с един  Mr. Green
Ако беше след секс по-скоро нямаше да е с чорапи, а боса  Mr. Green

# 479
  • Варна
Жоро Тошев ми е ужасно, ужасно симпатичен  Heart Eyes
Гола и интилигентна кратуна - ужасно секси  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт