Звездни компромати - 256 част

• 84 722
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мария

Най - добре изглежда с черна коса, определено.

Тук Мария много ми харесва Embarassed

# 121
  • Пловдив
Мария

Тук Мария много ми харесва Embarassed
на мен пък хич  Grinning

# 122
Рейчъл, в Холивуд има всякакви, както навсякъде. Ама хайде да не се заблуждаваме, че всички са обратни, нали така Wink ?

Гугълни Toothy Tile и стига екзистенциални драми, нито Рейчъл, нито аз сме казвали, че всички са. Само някои.
Чудя се теб лично по какъв начин те касае дали са или не са?

пп за Дънст ти твърдиш, че е 'несъмнено хетеро', аз само посочвам, че не е, етикети не съм и лепила.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 09:47 от Бумър

# 123
Изпуснала съм Тейлър Суифт и тя ли е гей ?! Тя ми е супер неприятна на мен .... Отделно от сума време се опитвам да намеря предаването на Николета с Мариус в YouTube и не успявам ако някой има идеи къде да го гледам , благодаря
Ето го интервюто с Мариус

# 124
# 125
  • Пазарджик/Лондон
Мария

Мда, черното е нейният цвят...

# 126
Ким и Кайли
Скрит текст:
Топ коментар под снимката: Кайли започва да прилича на Ким, Ким започва да прилича на Крис, а Крис започва да прилича на Брус...  Joy

# 127
  • Sofia
 Джей Ло  preggo Thinking  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11870 … f&oe=567F5061

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 13:41 от Doli

# 128
  • Варна
Ким и Кайли
Скрит текст:
Топ коментар под снимката: Кайли започва да прилича на Ким, Ким започва да прилича на Крис, а Крис започва да прилича на Брус...  Joy
Ха! Това много ми хареса  Mr. Green

# 129
# 130
Скрит текст:
Дж.Ло щяла да се бракува, и тя тайно  Whistling

# 131
Що така ги криете тези линкове  newsm78

# 132
Скрит текст:
Дж.Ло щяла да се бракува, и тя тайно  Whistling

Ауу, какво е това сукалче  Sick

# 133
  • Once there was a Hushpuppy...
Моля те пожелай ми нещо друго . Да съм приятел с Джейк не ми е мечта. Живея на място , където много от известните личности които коментирате идват на почивка  и притежават къщи . Семейството на Джейк притежава къща тук и той идва тук от дете . Имаме общ приятел и куп общи познати , по принцип хич не ме е еня какъв е , не ми е мерак да съм в обкръжението на звезди . Да видиш Тед Дансън, Бил Мъри , Джеймс Тейлър , Мег Раън и куп други знаменитости  в супермаркета  тук е нещо нормално и хората се стремят да не ги притесняват .Все пак и те са съвсем нормални хора като всички нас .  но специално за гейската му слава - тръгна от филма в който участва . Както казах виждала съм го доста близък с дама така че освен да е би , не знам . На мен тукашните звезди не са ми толкова интересни , чета темата по- скоро заради бг знаменитостите като Николета и т.н те искрено ме забавляват .

Охх, чета и взех да въздишам Heart Eyes
Мен не ме интересува дали е гей Джейк, единственото жалко е, че ако това е истина няма да му се радва на сексапила себеподобна Peace
И от мен много поздрави за Джейк Hug Най-най сърдечни!

# 134
  • Пловдив
Една красива Чарлийз Т.

Общи условия

Активация на акаунт