Звездни компромати - 256 част

• 84 675
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Гледам Илияна Раева по БНТ1, направо не можах да я позная, добре че Красен Кралев спомена, че е тя.  : Shocked Лицето и е неузнаваемо.  И не е за добро...

# 346
Майлито

Скрит текст:

какъв е смисъла да се пече с бански ...като ходи гола newsm78  
 с рокля изглежда сладка Wink

Ако това  с разликата въобще е снимка на Майли, със сигурност не е скорошна.
Вчера разлика е нямала, нито миналата седмица

Никой от тия не се пече с бански, и затова ходят на частни плажове и ризорти, не само заради феновете...  да не говорим за огромните им къщи с басейни.
Ако е с горнище значи позира, за да бъдат публикувани снимките из вестници и списания...
Точно като фотосесията на Ирина Валерьевна Шайхлисламова с г-н Брадли Купър  hahaha

# 347
Точно като фотосесията на Ирина Валерьевна Шайхлисламова с г-н Брадли Купър  hahaha [/color]
Оооо, да! Много старателно ги разгледах, на нито една снимка не видях господина истински да се е зарадвал на присъствието и. Ей така, по мъжки някак видно да стане

# 348
  • Бургас
Снимката е от малък самолет (доста от тия хорица имат собствени или си ги наемат като таксита) от сорта на Фалкон, нищо чудно просто да е съпровождала Бен до някое пътуване я до Вегас, я до Атлантик Сити и Том да е бил в групата  Wink
Бен Афлек е наел самолета , взел е нея , после Том Брейди и са отишли във Вегас
направи ми впечатление  че Жизел Б. беше без него , със сестра си в Коста Рика последния път , а те винаги ходят заедно с Том ,
детегледачката се е похвалила с новата си кола ,  :
Лексус
Това означава няколко неща, Бен въобще не се е криел, че има връзка с бавачката,
също и, че Том и Жизел не са в добри отношения не от вчера, независимо от милото съобщение което тя постна за РД-то му и от което капеше шекер на поразия.
+ Бавачката получава яко чекове да си затваря устата... засега  Twisted Evil
Има ли някакви по-ясни снимки на въпросната бавачка.
Явно тази е страхотна манипулаторка след като е успяла да разбие един дългогодишен брак и да цоцка доларчета от мъж като Бен Афлек. А на този толкова ли му е далече от акъла за какво драпа въпросната. Понякога мъжете ме изумяват с тъпотата и наивността си.

А сигурно ли, че Том и Жизел ще се развеждат?

# 349
  • Sofia
Какво и има на Илиана Раева?

# 350
Не мога да провярвам, че бавачката на Бен Афлек била намесена и в евентуалната раздяла на Жизел и Том Брейди. Тая пък как успяла навсякъде да огрее... Crazy
Тук се е снимала с пръстените на Брейди. https://nyppagesix.files.wordpress.com/2015/08/ouzounianfull.jpg
Мис Юли, тази видя ли я. Добре се вижда лицето й.
Пф, какви са тези мъже, с тези слаби ангели. Бавачка в Холивуд явно  е еквивалент на Плеймейтка в България.

# 351
  • Tам през Атлантическия океан
Не мога да провярвам, че бавачката на Бен Афлек била намесена и в евентуалната раздяла на Жизел и Том Брейди. Тая пък как успяла навсякъде да огрее... Crazy
Тук се е снимала с пръстените на Брейди. https://nyppagesix.files.wordpress.com/2015/08/ouzounianfull.jpg

интересно защо не са си наели 'възрастна' бавачка  newsm78

'Брво' на бавчката  Mr. Green и за децата и за Бен се е погрижвала  Whistling

# 352
Това е класика все пак, нито е първата, нито ще е последната никому неизвестна детегледачка или прохождаща актриса в ниско бюджетни филми, възползвала се от оглупели богати мъже.

# 353
# 354
Може да е трътлеста, ама само как се радва на вниманието.... Whistling

# 355
  • Бургас
Мис Юли, тази видя ли я. Добре се вижда лицето й.
Пф, какви са тези мъже, с тези слаби ангели. Бавачка в Холивуд явно  е еквивалент на Плеймейтка в България.
На тази снимка много ми хареса, но на другите хич.
И на мен ми е чудно за какво си наемат разни млади мацки за детегледачки. Най-малкото колко опит ще има в отглеждането на деца /и то три на куп/ някоя 25 годишна. Джен пък толкова ли не се е усетила накъде духа вятъра и какво представлява въпросната особа.

# 356
  • Tам през Атлантическия океан
Може да е трътлеста, ама само как се радва на вниманието.... Whistling
оШе едно доказателство че мъжете не винаги изневеряват със слаби красавици  Whistling
а жените им се пънат ли пънат да са претфектни  Sunglasses на края рЪЦ  с някаква с нищо особенна сладка  Mr. Green дебеланка заменени  Wink

# 357
Не знам какво не й харесвате, според мен бавачката е свежа и секси. За съжаление на всички папарашки снимки Джен ми изглеждаше занемарена, повехнала. Тя самата никога не е била кльощава, преди това Бен беше с Дженифър, явно просто не се кефи на много слаби жени.

На тази снимка с пръстените на Брейди пък ми е направо хубава и много ми напомня Джесика Бийл - https://nyppagesix.files.wordpress.com/2015/08/ouzounianfull.jpg

# 358
А сигурно ли, че Том и Жизел ще се развеждат?

Да.

# 359
Ама кой е казал че е грозна? Сладурана е, но е факт че е трътлеста.

Общи условия

Активация на акаунт