Звездни компромати - 256 част

• 84 628
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
А на мен ми е твърде нежен и винаги съм го мислила за нехаресващ жените.  Crazy

# 481
  • Sofia
Снимката не е ли направена с цел да се види близостта му с младежа зад него....който го учи да плува Thinking

# 482
  • Бургас
Аз пък съм учудена от разсъжденията, че жена с обикновено тяло може да привлече мъж, бил той и Б.Афлек, само ако не е трезвен. По тази логика 50% от жените около 30 и 90% след 40 трябва да правят секс с алкохолици Laughing
Е, какво се учудващ, това е типично женски разговор. Нали трябва да се самоубедим, че 80% от потенциалните конкурентки нямат шанс пред нас Laughing
Ако за нанито си говореха мъже, щеше да е друга насокатана диалога Mr. Green.
То пък сакън човек да не се избъзика  Confused

Но е по добре сложена от Джей Ло, примерно, а тя минава за божествена в темата Simple Smile
 Мъжете харесат задници.
Мъжете си падат по стегнати бразилски дупета. Нанито може да се похвали само с къси, набити, трътлести бедра и бричове, а това е доста далече от представата за секси дупе. Джей Ло може да има голяма дупара, но тялото й е някак женствено, докато въпросната бавачка на гореспоменатите снимки си е откровено мазна /по моите критерии/.

Гери Никол още от Х Фактор ми е супер противна. Няма да забравя как квичеше като заклано прасе. Не знам от къде я изкопаха.

# 483
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама ти си се бъзикай, Мис, просто за мен това са типично женски бъзици Laughing, едни такива вгледани в детайла.
Въпросната нани и на мен не ми харесва, като цяло, без да мога да кажа защо точно.

# 484
По мои наблюдения просто задници, то кой ли в Бг има бразилско дупе освен фитнес маниачките, за които пък повечето мъже казват, че не намират женствени.
 Аз помня един клип на Джей Ло, докато бяха гаджета с Афлек, на една яхта как и пипа и целува дупето, явно си пада човекът Simple Smile

# 485
  • Бургас
Ама ти си се бъзикай, Мис, просто за мен това са типично женски бъзици Laughing, едни такива вгледани в детайла.
Въпросната нани и на мен не ми харесва, като цяло, без да мога да кажа защо точно.
Защо да са женски  newsm78 Много мъже биха казали същото. А пък то тоя детайл е доста набиващ се.

# 486
Женски, защото вероятно повечето мъже биха казали - готина мацка, или пък - не ме дър*и и точка. Без да изпадат в конкретика и подробности. Но нашата тема си е чисто женска, та как иначе да си говорим? Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 18:50 от Tess d`Urberville

# 487
А, чувала съм и мъже да дълбаят така, но или гейове или такива, на които тя така или иначе няма да пусне.

# 488
  • Бургас
А, чувала съм и мъже да дълбаят така, но или гейове или такива, на които тя така или иначе няма да пусне.
Казваш трето положение няма  Laughing
Предполагам има много мъже, които биха се радвали да не им пусне.

# 489
Казваш трето положение няма  Laughing
Предполагам има много мъже, които биха се радвали да не им пусне.
Глупости.
Мацката е млада, чаровна и тялото и си е ок за американските стандарти,  доста мъже биха и го сложили

# 490
Ами нормалният мъж казва "бих я..", или " не бих я".
Знаем че мъжът на съфорумката и НиЛо не би, аз говоря за другите.

# 491
Е, чак пък да се радват ако тази не им пусне? Хубаво, младо момиче. Може да не примира по нея и да има по-високи стандарти за жената до себе си, но чак пък да се зарадва? Кои са тези мъже, такива не познавам.

# 492
Е, чак пък да се радват ако тази не им пусне? Хубаво, младо момиче. Може да не примира по нея и да има по-високи стандарти за жената до себе си, но чак пък да се зарадва? Кои са тези мъже, такива не познавам.
Нито пък аз.

# 493
Глупости.
Мацката е млада, чаровна и тялото и си е ок за американските стандарти,  доста мъже биха и го сложили

Дам. Даже не съм сигурна, че само по американските. На плажа момичетата като нея, дори малко отгоре се радват на доста голям интерес. Стандартите на жените и мъжете са различни...

# 494
  • Бургас
Ами сигурно има мъже, които не я харесват и не биха си легнали с нея. Както и обратния случай. Какво толкова странно има в това. Не е грозна в никакъв случай, но не е и нищо особено.
Вие я изкарахте баси красавицата.

Общи условия

Активация на акаунт