Мъж Телец - 13

• 67 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, изчетох почти всичко тук.И искам да попитам какво мислете за връзката между жена Близнаци и мъж Телец? Ще се радвам да чуя Вашия опит

# 196
Здравейте, изчетох почти всичко тук.И искам да попитам какво мислете за връзката между жена Близнаци и мъж Телец? Ще се радвам да чуя Вашия опит

Аз лично мисля тази връзка за много трудна, или по-скоро почти невъзможна. И това е така, понеже са въздушна и земна зодия. Телецът си има принципи, които никога не променя, начин на живот, който никога не променя и т.н. изключително постоянна личност, докато близнаците искат постоянна промяна! На близнака ще му е скучно с телец. Телецът пък много се дразни от действията и начина на живот на близнака. Познавам такива баща телец и дъщеря близнак. Работим заедно. Той постоянно повтаря, че ако тя му е жена, няма да я изтърпи и една минута!

# 197
Аз се позагубих малко , ама пак съм тук да споделя...Не че нещата са много ок, прави ми някакви изненади , показва ми любовта си, но - постоянно се изнервя, повишава тон, сякаш напук на всичко друго иска да каже че няма нужда от мен, .Не го разбирам, наистина не мога.,Продължава да е вечно уморен, да мисли за работа , за какво ли не... но не и вечер като легнем да ме поиска.Това със секса направо ...Не казвам че не правим, но примерно е през деня , набързо - работата ми е такава до късно.. той пък става рано, и ме чака да се прибера,и заспива... А и почивен ден имаме, лягаме си рано и двамата , но до там .. лягаме си - от не знам колко време не се е случило нищо през вечерта, а аз сигурно като рибка си чакам ...не спирам да си повтарям че явно няма нужда от мен, че се чуди как да ме разкара, знам ли... прави всичко но не и да ме накара да се почувствам искана и желана
Помогнете ми, аз ли не го разбирам не зная, какво да правя ....

# 198
bubinkar, не знам дали при него е така, но аз се боря с подобен проблем, телец съм, материализирам хората като вещ в някакъв етап от връзката ни, не че не го обичам или не го желая но някак го приемам, че този човек е там и там ще бъде, приемам ги за даденост, боря се с това защото ги обичам наистина тези хора и виждам как ги боли от това.... не мога да ти дам съвет но и не искам да ти споделям какво се случва след като почувствам някого така, защото може ситуацията да е друга.
Аз също постоянно ми е в главата работата, винаги когато се прибера искам тишина и спокойствие защото съм вече на предела на силите си физически и психически...

# 199
  • Бургас
аз съм рак а мъжът ми е телец на втори брак сме двамата.

и аз имам същия проблем като bubolinkar, като брат и сестра сме, незнам какво да правя вече.

не ми изневерява сигурна съм, намеквам му туй онуй, но нищо  ooooh!

# 200
Изключително ми е любопитно как очаквате напълно непознат човек във форум да даде обяснение защо мъжът ви не иска секс от вас?
Понеже партньорите ви са Телци и сте намерили тази тема очаквате някой астролог да се включи с отговор "А, да, взели сте дефектна партида Телец, който от време на време няма да го вдига, но всъщност ви очаква дълъг семеен живот, 3 чавета и спокойни старини. Просто ще правите секс веднъж на високосна година."? Или чакате отговор, че либидото му зависи от това дали сте Рак, Дева, Стрелец, циклоп?

П.П: Високосна година сме  Twisted Evil

# 201
  • Бургас
Добро утро Антигона,

надявам се ти да си имала хубава вечер и да си спала добре.

Благодаря за "любезния отговор"!  Peace Peace Peace

# 202
Добро утро, извинявам се че нахлувам така в разговора, но моя мъж е Телец, аз съм Скорпион. Според мен това, че не му е до секс не е от зодията. Аз имам обратния проблем, моя мъж е винаги готов и само да го бутна без да искам в съня си вечер, той се буди и ми скача  Blush. Бих казала че съм доста сексуална натура, но той бие всички мои очаквания. Заедно сме от 5 години, чудя се не му ли омръзнах поне малко...но мерака му е все така силен. Стана така, че се случва аз да отказвам ( нетипично за мен), а той ме гледа с недоумение. Сега съм бременна и съм параноясала, че може да навредим на бебето ( пък и с този корем не съм никак секси картинка  Confused), а ММ се побърква от желание и все ме врънка да опитаме.
Моите наблюдения са, че мъжа Телец е малко работохолик и почти винаги носи работата си в къщи, главата му пуши от информация. Често се сърдя, говоря му нещо, а той ме гледа с празен поглед и мислите му са съвсем на друго място. Мисълта ми е, че може би вашите Телци са натоварени повечко в работата, проблеми и т.н. и липсата на секс е просто период, момент. Идва Свети Валентин, ако питате мен скогтете му нещо любимо и вкусно и го посрещнете по токчета и секси бельо. Този чревоугодник ще пропусне ястието и ще мине направо на вас  Party

# 203
  • Бургас
Благодаря ти  Sixth sence   bouquet

# 204
Sixth sence, мога само да кажа, че грозно и черно ти завиждам за мъжа!  Laughing Laughing

# 205
  • София
И моят е така - винаги готов. Ама аз ставам все по-мързелива, умислена, уморена и той ми се сърди понякога. Като че ли всичко им се върти около секса на тия Телци. Няма ли секс - няма любов. А не е точно така.

# 206
Здравейте,
аз съм жена Везни с асцедент рак и от скоро ме е харесал мъж Телец ...предния ми приятел също беше телец, но нямат много общо по между си, освен че обичат да ядат ...Момчето е симпатично, умно, разсмива ме, но понеже съм напатена не мога да му се доверя напълно ...много неща ме притесняват ...като чета и още повече се плаша ..той е асцедент стрелец ...не знам какво да очаквам направо  ooooh!

# 207
Здравейте,
аз съм жена Везни с асцедент рак и от скоро ме е харесал мъж Телец ...предния ми приятел също беше телец, но нямат много общо по между си, освен че обичат да ядат ...Момчето е симпатично, умно, разсмива ме, но понеже съм напатена не мога да му се доверя напълно ...много неща ме притесняват ...като чета и още повече се плаша ..той е асцедент стрелец ...не знам какво да очаквам направо  ooooh!

Казваш, че си недоверчива Simple Smile. Аз съм едно от най-мнтелните и недоверчиви жувотни на планетата, хаха. Ако някой ми каже "Добър вечер", поглеждам дали не грее слънцето първо  Laughing.Изключително трудно допускам хората до себе си. Когато ме сваляше моя Телец, не му вярвах и на половин дума. А той е забавен, умен и бъбрив. Ще ти кажа само, че го "въртях на шиш", тествах го по какви ли не начини, за да разбера дали е искрен. Доказа всяка своя дума- дело  Grinning, така стана и мой мъж  Heart Eyes
Имай предвид, че това не е само до зодия, но и до човек  Naughty. Моя съвет е да си го тестваш добре твоя Телец и тогава да развееш бялото знаме. Как? Всяка жена може да постави един мъж в определени ситуации и може много да съди по реакциите му. Изпитано и проверено е. Успех и дано момчето се докаже блестящо  Hug

# 208
  • София
И аз го тествах моя, че се бях напарила. Нещо се бяхме разсърдили, аз си смених телефона, затворих се вкъщи, покрих се. И след 2-3 дни ми цъфна на вратата, малко по-късно ми подари пръстен. Викам си - ясна е работата. Mr. Green

# 209
И Аз да вметна....мъжа Телец, обича да бъде въртян на шиш Wink Но да не бъде пришпорван и обсебван.
Да той ще се старае, само ако си заслужава. Ако не се, имаш отговора Simple Smile
Но също така не забравяй че, телеца се държи на ниво по принцип, знае кога, какво и как да каже.
Ако реши, може да те заблуди....бъде убедена Wink
Друг е момента, че те обичат да играя игрички....някак не си заслужава усилието за тях Simple Smile Да не забравяме мързеливата им природа Simple Smile
Ако ти си неговото момиче, много ще се постарае да те впечатли и спечели....а после....после не чак толкова Simple Smile))  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт