Мъж Телец - 13

• 67 707
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нещо не могат да го разберат Телеца, затова го хулят.
Това животно нищо не можете да го накарате да направи насила - нито да ви обича, нито да дойде, нито да свърши нещо.
Но има един много прост трик!
Телецът е мъж-ловец.
А вие просто бягайте /не много усилено/. Той ще ви подгони, помнете ми думата.
Романтика в повечето случаи не чакайте. Все пак имат някои моменти.

# 181
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте на всички и Честит Празник на всички !!!
Аз ви чета от доста време , но сега реших да се присъединя към вас .ММ също е теле ,но майско теле .
 Моето теле е много добро и немога да се оплаквам много,много от него .Пасваме си някакак .Аз съм януарски водолей ,женени сме от 8 години ,женихме се 4 пъти.
Има моменти в които спорим много , но винаги единият отстъпва ( или аз или той ) . Имаме и романтика от време на време ,но той се сеща по рядко . Имаме един общ проблем ( и двамата сме работохолици ) .
За сега от мен чао ,че ММ ( телето ) ме чака .

# 182
Ангели, добре дошла и аз съм нова Hug И моето теле е майско, но аз съм лъв.

# 183
И моят е майски, асцедентът му е рак. Аз съм февруарско рибе с асцедент скорпион.

# 184
  • от Луната
Здравейте и от мен. Антигона и ние сме като вас - майско теле и февруарско шаранче (акулче)  Mr. Green. На 13.01 стават 9г откак живеем заедно, а април 10 от първа среща  Whistling. С времето се напаснахме, но по едно време доста се кантарехме дали да го бъде или не, но нещата се успокоиха и съм доволна от това. И двамата имам още трески за дялкане, но някои като огромния му инат е почти мисия невъзможна да се издялкат. Добре че съм добра душа та не си го слагам на сърце много много. Но с времето се научих. Романтиката е почти нулева, но се е случвало няколко пъти да ме изненадва много приятно Heart Eyes

# 185
Понеже няма тема за хвалене на мъжете /а трябва, според мен/ си хваля телето тук.  Изненада с една мечка, за която преди време му мрънках на шега. Карал 50 км в двете посоки с колелото, за да я купи и да ме изненада. Честно казано самото приключение по покупката ме разчуства повече от мечката - нямало как да я сложи отпред и да кара с нея и я вързал отзад с онези пластмаси с които опаковат мебелите. И в тази живописна конфигурация минал през Варна, от най - натовареният автобус в града му се радвали и го снимали, колите му свирили, дори един си свалил прозореца да му каже весело, че е голям Ромео.  Blush
Мило ми стана. Глупости, че е правил правил е, но винаги ме кара да забравям. 

# 186
  • Тра-ла-ла
Темите за зодиите са и за хвалби, и за оплаквания. На кой каквото му е на сърцето и душата. Peace

Заяц, голям сладур е твоят Телец  Hug Направо си представих цветно историята. Laughing

# 187
Понеже няма тема за хвалене на мъжете /а трябва, според мен/ си хваля телето тук.  Изненада с една мечка, за която преди време му мрънках на шега. Карал 50 км в двете посоки с колелото, за да я купи и да ме изненада. Честно казано самото приключение по покупката ме разчуства повече от мечката - нямало как да я сложи отпред и да кара с нея и я вързал отзад с онези пластмаси с които опаковат мебелите. И в тази живописна конфигурация минал през Варна, от най - натовареният автобус в града му се радвали и го снимали, колите му свирили, дори един си свалил прозореца да му каже весело, че е голям Ромео.  Blush
Мило ми стана. Глупости, че е правил правил е, но винаги ме кара да забравям. 

Ех, че хубава история.. Личи си, че много те обича! Но такива са си те Телците.. 9 дена могат да лежат без да си мръднат пръста, на десетия ще ти свалят звездите. Simple Smile

# 188
  • София
И аз навремето имах един Телец, който ме изненада с една плюшена играчка посред нощ.

Да ви кажа пък за моя - голям е омайвач с хората. Отначало малко ревнувах за жените, после разбрах, че си е такъв към всички. Все ще каже мила дума, ще подхване разговор, ще предразположи.
Аз се имам за общителна, но в сравнение с него съм дърво.

# 189
Също обичам да изненадвам хората с неочаквани и неповторими жестове! Бях си играла 1 седмица да направя картичка с пеперуди и бях накупила хиляда и сто неща за направата й (повечето бяха ненужни) и се получи уникална, бях се превърнала в творец, то едни пожелания, то една картичка, направо с гордост я подарих  bowuu и я изпратих на човека, който ни най-малко очакваше, предвид че не се бяхме чували от 1 година и беше 380км от мен и се бях постарала да я получи в точния момент, все пак за него се старах толкова Simple Smile Ееее, запомни ме и беше очарован  Simple Smile
А пък баща ми, който също е Телец, много не ги обича тези работи, той все отсича " Ако ме разбира, че наистина държа на нея(майка ми) то ще знае, че тези неща са излишни за моята любов"  Joy

# 190

Жена

lady_lina
Re: Мъж телец
♥0 вт, 26 яну 2016, 14:40 #760
Цитирай
Привет на всички. Темата е много интересна и определено има какво да кажа за мъж Телец!! Що за чудо е той? Аз съм Близнак с много Лъв в себе си! Наскоро приключих една връзка с мъж Скорпион и след него определено не ми е до "мъже" Наскоро ме запознаха с мъж Телец, когато ми каза каква зодия е...ми се допувръща.   Embarassed Разбирам се със земни знаци, Близнаци със всички се разбираме но не всички ни стимулират емоционално. Та този индивид...още от първата среща искаше секс.... хахах  35 Е не е попаднал на човека но пък е забавен. Не сме един за друг в това съм сигурна на 200 % прекалено е материален, а аз прекалено духовна. Той е супер ама супер дръпнат, затворен, надут, глезен. Положителното е, че цени женската красотта ( но само външната ) обича изкуството, рисува, моден дизайнер е, умен, забавен, интелигентен, чаровен. Как да кажа... колкото ме отблъсква, толкова и ме привлича. Привлича ме в това, че е като заключена кутия и ми е интересно какво има в нея. Но не запознахме добре. Дразни ме, че са супер не постояни в отношенията си. Един ден ми казва " не ми пука какво ще си помислиш" и се държи грубо и студено, безразлично...ти си казваш ок, всичко хубаво. На следващия ти звъни и се държи супер приятелски!  Shocked Тея мъже са ЛУДИ.  newsm78

# 191
Дразни ме, че са супер не постояни в отношенията си. Един ден ми казва " не ми пука какво ще си помислиш" и се държи грубо и студено, безразлично...ти си казваш ок, всичко хубаво. На следващия ти звъни и се държи супер приятелски!  Shocked Тея мъже са ЛУДИ.  newsm78

Това е типично по-скоро за близнаците, аз съм близнаци също.  hahaha Възможно е да се прави на лош за да те впечатли, мъжка му работа Tired

# 192
  • Тра-ла-ла
Хайде малко хумор  Laughing

Как биха постъпили различните зодии, когато видят съблазнително стадо крави...
Поведението на ТЕЛЕЦА е точно като на стария бик от вица. Той бавно ще слезе от хълма и ще оправи цялото стадо, без да обръща внимание на възрастта, външния вид или каквито и да е дребни подробности. Търпението му ще стигне за всички. А освен това ще поучава и младия бик.

# 193
lady_lina
Та този индивид...още от първата среща искаше секс.... хахах  35 Е не е попаднал на човека но пък е забавен. Не сме един за друг в това съм сигурна на 200 % прекалено е материален, а аз прекалено духовна. Той е супер ама супер дръпнат, затворен, надут, глезен. Положителното е, че цени женската красотта ( но само външната ) обича изкуството, рисува, моден дизайнер е, умен, забавен, интелигентен, чаровен. Как да кажа... колкото ме отблъсква, толкова и ме привлича. Привлича ме в това, че е като заключена кутия и ми е интересно какво има в нея. Но не запознахме добре. Дразни ме, че са супер не постояни в отношенията си. Един ден ми казва " не ми пука какво ще си помислиш" и се държи грубо и студено, безразлично...ти си казваш ок, всичко хубаво. На следващия ти звъни и се държи супер приятелски!  Shocked Тея мъже са ЛУДИ.  newsm78
Сериозно ли съществуват такива Телци?? newsm78 Телецът преди всичко е здраво стъпил на земята, мъжкари са до мозъка на костите си и въпреки че са привлечени от външния вид на жената, ако в техните очи не виждат в нея други качества, освен физическа красота, единствената алтернатива тогава за тях е неангажираща връзка! Телецът подхожда отчасти консервативно в интимните си отношения и никога не биха допуснали сериозна връзка с жена, на която й липсват други предимства.

''Той е супер ама супер дръпнат, затворен, надут, глезен... Привлича ме в това, че е като заключена кутия и ми е интересно какво има в нея...  Дразни ме, че са супер не постояни в отношенията си.''
Първо, мъж Телец и супер дръпнат, затворен, надут, глезен са коренно различни понятия.: ) Повярвай ми, ако Телец наистина е влюбен в теб, ще те дебне като 'сериен убиец зад някой ъгъл'.: ) Освен това представителите на тази зодия са супер добродушни, обичат да са център на внимание и неслучайно са заобиколени от много приятели и познати.; )
Второ, терминът 'заключена кутия' можеш да използваш за Дева, Рак или Скорпион, за Телец - не. Peace
И трето, Телецът би изглеждал непостоянен в отношенията си единствено ако предварително не е имал сериозни намерения към съответната жена.: )

# 194
Хайде и аз да подходя с малко чувство за хумор..: )

Какво мисли зодия Телец за другите зодии:

Овен: Не проявява никакво търпение, агресивен тип.
Близнаци: Успокой малко топката, човече!
Рак: Готин тип. Има малък проблем с овладяването на емоциите си, но го разбирам.
Лъв: Спри най-после да се хвалиш - на никой не му пука!
Дева: Харесвам я/ го повече, отколкото харесвам повечето други хора. Обичам реда. Макар че чак толкова много ред може да ми дойде в повече понякога.
Везни: Трябва да се научи на решителност.
Скорпион: Готин е! Изобщо не го разбирам, но е готин.
Стрелец: Допада ми като личност, но понякога не харесвам поведението му.
Козирог: Много готин човек. Обича да командва, но аз не му давам повод да се държи така с мен, защото не съм разхвърлян или пък безотговорен тип.
Водолей: Без коментар!
Риби: Сладурче!

Какво мислят другите зодии за Телеца:

Овен: Прекалено муден. Този човек изобщо успява ли да свърши нещо?
Близнаци: Непоносима скука.
Рак: Добър човек, готов да се отзове на молбата ти.
Лъв: Не е моят тип човек.
Дева: Харесва ми. Подреден е, без да е някой манияк.
Везни: Ами готин е, но не в смисъл... ами, да, готин е, но...
Скорпион: Ооо ,да. Телец. Дайте още някой насам.
Стрелец: Не може да оцени моето чувство за хумор, но въпреки това може би бихме могли да станем приятели.
Козирог: Страхотна личност, само че понякога става жертва на мързела си.
Водолей: Добър е за приятел, но и малко досаден.
Риби: Страхотен приятел, на когото можеш да имаш доверие.

Общи условия

Активация на акаунт