И жените и мъжете телци! Да докажем на целия свят, на себе си! На пук на другия....на пук на някого...
Вътрешно да крещим...

Наистина присъствието му излъчва спокойствие и сигурност, карайки другите да му се доверят.
В случая - едно е мъж Телец, друго - жена Телец.
Извинявай, Нелка, но определено положителните качества доминират в мъжете от твоята зодия.
Аз лично не съм видяла нищо лошо в тези мъже,.. докато вие, жените, сте в по-бойна готовност. 
Сравнението ми с Водолея никак не е случайно и е насочено по-скоро като темперамент между двете зодии и страстта, която влагат, особено когато спорят с някого.
Сравнението беше съвсем добронамерено и преди всичко в кръга на шегата.
Нито приятели, нито любови 
. Та след няма 30-40 мин., моето старо любовче влиза тежко-тежко в бара с антураж
. Не бих казала, че ми е изстинал в сърцето но някак си мисля, че поради факта, че не може да ме види никъде и сега му се отдаде възможност да ме зяпа отдалеч и чак сега забелязах, колко самотен въпреки връзката си с дама с 2 деца( не е той бащата). Някак мило ми стана но аз съм говедо и ако реши да пристъпи към мен, шамара е от мен

И сега ще обясня по-ясно. От тинейджърка мечтая да имам висулките "Вяра, Надежда и Любов" на обица (златни). На бала един много скъп за мен братовчед ми подари кръстче ("Вяра"). На първата годишнина от сватбата с ММ - той ми подари сърце ("Любов") и за следващата (а и след това) аз си се надявах на последната част - котвичка ("Надежда"). Когато се роди дъщеричката ни - аз казах на ММ, че сега вече си имам и Надежда (така я кръстихме). Така че сега - въобще не очаквах да получа котвичката.
Препоръчани теми