Мъж Телец - 13

• 67 743
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Тра-ла-ла
Да! Умеем го Simple Smile
И жените и мъжете телци! Да докажем на целия свят, на себе си! На пук на другия....на пук на някого...
Вътрешно да крещим...  Wink
И напук на себе си Laughing И напук на напука Joy

# 166
Наскоро разбрах, че Луната ми е в Телец. Но явно съм взела само хубавите черти на зодията Laughing

# 167
Последното нещо, което може да бъде един Телец, е да е недостъпен.
Grinning Peace

# 168
МЪЖЪТ-ТЕЛЕЦ

Мъжете- Телци често са скромни и добри, и имат меки черти на характера. Но не бива да считате това за недостатък на темперамента и не се опитвайте да размаквате червен парцал пред бика". Тях много трудно може да ги извадите от равновесие, но ако успеете да постигнете това, то тогава бъдете много внимателни - не се знае какво може да последва и да се случи.

# 169
Едно не може да се отрече, мъжът Телец е може би най-представителният в обществото. Поне априлският Телец!  Wink Наистина присъствието му излъчва спокойствие и сигурност, карайки другите да му се доверят. Peace Simple Smile
Относно предизвикателността, мисля си, че ако една жена е достойна в очите на един Телец, то, колкото и пъти да го предизвиква 'размахвайки му червен парцал', той винаги ще й прощава, въпреки първоначалното му състояние на изригващ вулкан. Grinning Wink

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 20:22 от green_eyes14

# 170

Това, което пише в интернет поне за мен, няма нищо общо с реалността  и е пълна глупост:)
За да бъдеш с мъж или жена Телец, трябва да си истински тореадор Simple Smile
Нито мъж или жена телец са скромни и добри Simple Smile Или пък спокойни, защото да, на пръв поглед излъчваме спокойствие ама тц! 

# 171
Според мен положителните черти на всяка зодия се "разпределят" различно в зависимост пола на хора от един и същ зодиакален знак. Peace В случая - едно е мъж Телец, друго - жена Телец. Simple Smile Извинявай, Нелка, но определено положителните качества доминират в мъжете от твоята зодия.Simple Smile Аз лично не съм видяла нищо лошо в тези мъже,.. докато вие, жените, сте в по-бойна готовност. Mr. Green Бих казала дори, че жената Телец е цензурираната версия на жена Водолей. Grinning
Телецът преди всичко е много стабилен мъж! За предпочитане е пред егоцентричния Овен или лудия Козирог!:)

# 172
...жената Телец е цензурираната версия на жена Водолей...
знам че е спам, ама това изказване ме жегна, та какво и е на жената Водолей? Mr. Green

# 173
green_eyes14, както написах на мен лично ми трябва тореадор. Не знам какво имаш предвид цензурирана версия на водолей?

# 174
Нелка, ти сама си си отговорила на въпроса. Сама казваш, че ти трябва тореадор... явно не си лесен характер, но аз това вече го изтъкнах по-горе! Peace Сравнението ми с Водолея никак не е случайно и е насочено по-скоро като темперамент между двете зодии и страстта, която влагат, особено когато спорят с някого. Simple Smile Сравнението беше съвсем добронамерено и преди всичко в кръга на шегата. Peace

# 175
green_eyes14, мм нямам наблюдения над Водолей Simple Smile Нито приятели, нито любови Simple Smile

Таааа, аз имам "зловеща" сензация  Joy
Моето бившо Теле, за което писах в постовете, решиии нещо да се опитва да се навърта около мен. Та снощи след работа, реших с една приятелка да ударим един лаф на питие в един бар, и докато си пушех най-сладко цигарата пред бара, видях една толкова позната кола и толкова познат рег. номер да минава но се направих на чук  hahaha. Та след няма 30-40 мин., моето старо любовче влиза тежко-тежко в бара с антураж  #Crazy. Не бих казала, че ми е изстинал в сърцето но някак си мисля, че поради факта, че не може да ме види никъде и сега му се отдаде възможност да ме зяпа отдалеч и чак сега забелязах, колко самотен въпреки връзката си с дама с 2 деца( не е той бащата). Някак мило ми стана но аз съм говедо и ако реши да пристъпи към мен, шамара е от мен  #2gunfire
Бях следила по-старите "томове" за тези мъже, и едно само не мога да разбера! Виждам, че е самотен, не му е хубаво там и пак с телешки инат стои и стоии там. Как? Аз не бих могла! Правя всичко най хубаво за себе си но той стои там без да му е хубаво бе? Как, егоисти големи сме, чревоугодници сме, ОК , но да не си щастлива и да продължаваш да се биеш в стената трябва много да те боли главата?

# 176
Нелка, ти как разбра, че е самотен и нещастен?

# 177
Познавам го наистина повече от колкото съм си мислела. Имам и наблюдения над случващото се в живота му, не съм напълно безразлична. Всеки преминал през живота ми и докоснал ме по някакъв начин винаги си остава някъде там и е от значение. Знам, също, че не случайно дойде в бара и знам също, че друго не му остана освен да стой от страни и да гледа. Аз сама си избрах така да бъде и съм доволна от резултата, предвид човека който срещнах.
Просто го вметнах в разговора, че не мога да си обясня как човек, който не е щастлив в състоянието, което се намира ( също, че той Телец)  и видимо дори не изглежда щастлив, той продължава да стой там където е?
Аня, не знам дали доби представа от отговора ми..

# 178
В предишни коментари друг попита, дали можем телците да бъдем с някого напук? Е, да, аз съм била но съм била щастлива от решението си и в реда на тези мисли, реших да задам въпроса по друг начин,( може и да съм се изразила много объркано)предвид многоо пресния пример от моя живот. Защото все пак обсъждахме и егоизма на самата зодия...

# 179
Аз да внеса малко ведрост, относно Телето, че последните постове само го хулите. Simple Smile
Вчера помъдрях и моето Теле (тази година правим 10 години откакто сме женени, а иначе 14 години, откакто сме заедно) ме изненада напълно неочаквано с подаряване на един много искан от мен (преди години) подарък, който тогава не ни беше по джоба (не че сега е по-малко скъп) и с времето аз реших, че не искам чак толкова вече. А след раждането на дъщеря ни (2014 г.) реших, че мога и без него. Simple Smile И сега ще обясня по-ясно. От тинейджърка мечтая да имам висулките "Вяра, Надежда и Любов" на обица (златни). На бала един много скъп за мен братовчед ми подари кръстче ("Вяра"). На първата годишнина от сватбата с ММ - той ми подари сърце ("Любов") и за следващата (а и след това) аз си се надявах на последната част - котвичка ("Надежда"). Когато се роди дъщеричката ни  - аз казах на ММ, че сега вече си имам и Надежда (така я кръстихме). Така че сега - въобще не очаквах да получа котвичката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт