а аз просто търся малко внимание понеже на него все му се спи , или намира винаги какво да измисли но не и да остане на саме с мен ...
а аз просто търся малко внимание понеже на него все му се спи , или намира винаги какво да измисли но не и да остане на саме с мен ...
. Но аз така и не ги слушах и поне 2 години минаха докато разбера, че това беше "менте" мъж телец... Бях разбрала за друга жена и той ми се обаждаше да ми Шушу по телефона, че не е с нея ама в нейната спалня.
Това ми беше урока за твърдоглавието ( мисля, че в предишни постове разказах за това).

Tова обяснява много неща. Благодаря!
Пиша ти за почивка, аз го приемам така и телето до мен, а не като романтична вечер. Просто не създавай впечатление за романтика, за това ти и казах не насилвай момента. Просто бъди освободена от тези мисли, отпусни се, почивай си, непринудено, това не е романтика а гъделичкане на сетивата, не е любов а една почивка, небрежна и спокойна вечер, може и без музика, хубав филм например
За мен това не е романтика а хармония и спокойствие
Оххх, ако готвиш хубаво и имаш усет към хубави винааа, може и мен да поканите Препоръчани теми