охх, значи никаква надежда за любов...
Дори бих казала, освен облекчение, чувствам и по малко безразличие, дори и.. омраза.
Не ме разбирай погрешно, просто това ме учи, че мога и САМА, че мога да не завися от някого. 
Продължавай да се грижиш за него, както до сега; покажи му, че в теб може да вижда жена, на която може да се разчита. Примерно, като имаш малко свободно време, сготви му нещо вкусно, знам ли.. един вид да чувства спокойствие с теб, да му е приятно като се сеща за теб, но.. има едно голямо НО! Не пренебрегвай себе си; опитай се да вложиш цялата си енергия в работата или в неща, касаещи единствено теб; не спирай да живееш живота си заради някого, който, с извинение, не му пука как се чувстваш ти. И току-виж си дадеш сметка дали в действителност не можеш без този човек.

Дори бих казала, освен облекчение, чувствам и по малко безразличие, дори и.. омраза.
Не ме разбирай погрешно, просто това ме учи, че мога и САМА, че мога да не завися от някого. 
Продължавай да се грижиш за него, както до сега; покажи му, че в теб може да вижда жена, на която може да се разчита. Примерно, като имаш малко свободно време, сготви му нещо вкусно, знам ли.. един вид да чувства спокойствие с теб, да му е приятно като се сеща за теб, но.. има едно голямо НО! Не пренебрегвай себе си; опитай се да вложиш цялата си енергия в работата или в неща, касаещи единствено теб; не спирай да живееш живота си заради някого, който, с извинение, не му пука как се чувстваш ти. И току-виж си дадеш сметка дали в действителност не можеш без този човек.

"Ролята" ми в нашата връзка, за добро или лошо, е точно такава. Преценила съм го, че е човек, на чието рама мога да се "облегна", да бъда "слабата" в тази връзка. Приемам го като липсващата част от вътрешния мир, който ми липсва.

Въпреки че в самото началото ми беше трудно да го нарека връзка, тъй като повечето жени "не знаех какво искам"(бяха негови думи тогава
).. По-скоро ми беше приятна компанията му. Спомням си, че го размотавах два месеца.
Връзката ни официално започна на 1-ви април и на шега или не, сме вече шест години заедно.

Но с времето разбрах, че колкото повече някой се отнася пренебрежително към жените, към любовта, толкова по-силно я желая и се нуждае от нея.

... и дори след толкова време заедно, ставайки си толкова предвидими един към друг, жарта все още е голяма, въглените - тлеят...
Мога да си позволя да чувствам към него нещата, които изброих по-горе!
И не че сме се "пазили" и сме се кълнели във вярност един към друг, може би нещата се случиха, защото наистина се обичахме. 
Това приятелят ми го е казвал , разбира се, под формата на шега, в момент, когато му се кача на главата.