Мъж Телец - 13

• 67 161
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
aashiqui уби всичко детско в мен  ooooh!

Не слагам всички под един знаменател, има много принципни телета, всичко главно е до това как е отрасло телето. Но за съжаление, повечето представители, които аз познавам, са такива, имали са една истинска и голяма любов в живота си и след нея не са същите ( кръшкат).

# 406
aashiqui уби всичко детско в мен  ooooh!

Не слагам всички под един знаменател, има много принципни телета, всичко главно е до това как е отрасло телето. Но за съжаление, повечето представители, които аз познавам, са такива, имали са една истинска и голяма любов в живота си и след нея не са същите ( кръшкат).

Извинявай(с риск да те обидя), но това с "една любов" е меко казано голяма глупост, ако един човек след "голяма любов" започне да поставя всеки следващ партньор под общ знаменател, кръшка и ми води паралелни връзки с по няколко жени или е страхотен комплексар, които не приема себе си съответно и заобикалящите го хора, или нещо му мърда дъската......

Този хубав живот, поднасящ най-хубави и различни изненади на всички ни и колко различни любови има, големи, малки, диви, страстни, несъвместими и още колкото искаш..... Трябва да си психично болен да се обременяваш цял живот с една болка и да не живееш живота си пълноценно и да гребеш с пълни шепи от него и от любовта  #Crazy

# 407
  • Тра-ла-ла
Факт, че силния пол понякога е слаб. Вярвам го това с единствената голяма любов. И недай си боже мъжът да е бил зарязания - може така да се "счупи", че да развие омраза към жените и да тръгне да им отмъщава.

# 408
Получавам дежа вю с този човек. Преди бяхме толкова близки и заради една глупост тихо и мълчаливо се отдръпнахме един от друг всеки обиден по своему. 5 години по-късно той плахо ме търси, мислейки че съм му била толкова сърдита, че не бих му простила и проговорила пак. И аз толкова време го харесвах и исках да си дадем шанс, но никога нищо не казах,защото си въобразявах някакви неща, които не са били истина. И сега пак същото  се повтаря ooooh! Мислех, че сме "пораснали" и помъдрели, но явно нищо не сме научили...

# 409
Факт, че силния пол понякога е слаб. Вярвам го това с единствената голяма любов. И недай си боже мъжът да е бил зарязания - може така да се "счупи", че да развие омраза към жените и да тръгне да им отмъщава.

Дори да е така, това не е заради любовта към жената, а в това че не приема самия себе си и своя живот, случки и събития... Да, и на мен ми разклатиха целия свят, дълго време бял свят не виждах и красивото, което виждах тогава не го виждах и беше досадно и безлично но в даден момент приемаш фактите и събитията, взимаш си позитивното и негативното от тези случки и продължаваш, не мога да обвинявам всеки следващ, че съм допуснала някой да ме накара да се чувствам така и виждам света дори за кратко по този начин... Е, аз ми се отдаде и да си върна  Twisted Evil но със сигурност не се почувствах по-леко, напротив споделяла съм с приятели, че ми беше безумно по-трудно след това Simple Smile
Може би защото разсъждавам от моята призма през която пречупвам живота на всички и моя но с такъв мъж, не бих желала да имам нещо!!! Особено пък ако е Телец, бягам с триста  Shocked

# 410
Нямах предвид, че телците след първата си любов се превръщат в женомразци и изневеряват на половинките си с цел отмъщение за нараненото си сърце, а само че започват да водят  живот на "playboy", който им харесва. Просто не влагат толкова чувства, по- резервирани са, и от там честата смяна на партньора, докато отново не намерят правилния човек. И пак казвам, не всички са такива, влияния оказват Луната, Венера, Марс и ценностна система.

# 411
Момичета,  да предположим хипотетично,  примерно,  че Телецът до вас при удобен случай праща поздрави на негова бивша,  вижда я случайно в парка срещу кафето,  където той седи и след известно време поглежда през прозореца,  любопитен дали тя още е там,  а когато се разминават на улицата той обръща внимание на облеклото й и се усмихва добродушно.  Иначе с въпросната бивша не поддържа никакъв контакт,  блокирал я е,  не я търси за нищо.  Някога е твърдял,  че е влюбен в нея,  връщал се е при нея след раздяла,  но от 4 месеца няма комуникация с нея.  Вие бихте ли се притеснили от тези обстоятелства,  или тази бивша си е била поредната бройка?

# 412
  • Тра-ла-ла
Само ще кажа, че моят обичаше да ме кара да ревнувам. Той и за това е бивш  Mr. Green В мое присъствие е флиртувал с други жени. Фукал ми се е кои припадали по него, пък как го погледанала еди коя си. Басирам се, че половината истории са били измишльотини. Няма такова чесане на комплексираното его. Което съм забелязла и у Козирога. Явно нещо не им достига на мъжете от земните зодии newsm78

# 413
Априлският никога не ми е говорил за други жени.  Когато беше с мен,  само аз бях. Зад гърба ми вече не мога да знам какви ги е вършел.  Докато майският и пред мене си говореше колко яки били,  даже ме пита за едно момиче от фейсбука ми коя е.  И на една развратница,  да не кажа друга дума,  й пишеше колко хубави очи имала и с куп още други имаше флиртове пред очите ми,  докато сме заедно и за мен е единственият и после ми се връща с най-милите думи и с предложения.  Аз го натирих при развратниците,  нека си седи там.  Явно вече не му изнасят,  но каквото си е надробил,  това ще сърба сега.
А бившата от предния ми пост съм всъщност аз,  но реших,  че може би от другя гледна точка ще е по-лесно да се разнищи как мисли това априлско,  инатливо,  но красиво говедо Laughing

# 414
  • here and now
Не им достига сигурност.  Опитват се да те карат да ревнуваш, защото самите те ревнуват.
blackkkrose, бих се притеснила от всичко, защото самите те не са наясно със себе си.

# 415
Аа сега се сетих,  че и априлският веднъж се изцепи.  Леко тактично вметна,  че е бил интимен с много жени преди мен Stop

# 416
blackkkrose, бих се притеснила от всичко, защото самите те не са наясно със себе си.

Оо доста добре казано!

# 417
Нямах предвид, че телците след първата си любов се превръщат в женомразци и изневеряват на половинките си с цел отмъщение за нараненото си сърце, а само че започват да водят  живот на "playboy", който им харесва. Просто не влагат толкова чувства, по- резервирани са, и от там честата смяна на партньора, докато отново не намерят правилния човек. И пак казвам, не всички са такива, влияния оказват Луната, Венера, Марс и ценностна система.

В youtube има една негърка, която прави клипчета само на тема Мъже от зодия телец. Та едното и клипче се казваше - "Връзка с телец с разбито сърце". Там говори, че ако някоя жена е разбила сърцето на телето, то след това никога повече няма вяра в жените и ако разберете, че имате връзка точно с такова теле, по-добре бягайте надалеч, защото ще страдате много от неговото поведение. От една страна той никога няма да си отвори сърцето за вас, а от друга страна - ще бъде ужасно мнителен, ревнив и същевременно безчувствен към вас.

# 418
Бившите ми двама приятели Телци и двамата явно са били с доста наранено его, ако вадя извод от постовете тук и винаги са се изтъквали "Виж колко съм желан". Аз като представител и със силно развито чувство за собственост, не съм ревнива, хиляди пъти ми е показвал бившия "Виж тази к'во ми е писала" или някакви такива с погледи и още дрън дрън глупости и се дразнеше много когато му казвах, че се радвам че е харесван и желан но да ме накара да ревнувам - не може.
 В момента с телето няма такива изцепки, макар и двамата с мълчаливо съгласие да си правим игрички на страни и двамата сме наясно с това, никой на никого проблем не прави, всеки си кара неговата работа, хобита и т.н. и съм щастлива по този начин дори и той, прекалено властни сме и свободолюбиви същевременно, в началото търсихме баланса и го намерихме и той е - никой не бара на другия паницата и се обичаме, въпреки че такава връзка за повечето хора е извън общо приетите норми за двама души, които съжителстват двамата и си имат и друг живот извън този но това ме устройва повече от всекидневни драми, скандали, не че ги няма - има ги, но не са свързани с трети лица  Laughing

А, blackkkrose, прекалено много ги мислиш нещата и със сигурност той иска това, но ако искаше да покаже явно нещо към теб до сега да се е обадил... Simple Smile

# 419
Нелка.. ,  той никога не ми се е обаждал пръв.  Преди да се съберем,  аз направих първата крачка,  по време на връзката ни също аз го търсех винаги първа..

Общи условия

Активация на акаунт