ама подам ли му пръст и ме лапва цялата 
Да, имала съм моменти, когато съм чувствала, че положението е безнадеждно, плакала съм, тръшкала съм се - каква ли жалка гледка съм представлявала отстрани?
; липсвал ми е отговор. Е, нещата, които написах по-назад, ги проумях тогава.: )
Според мен определено мъжете не си падат по кучки. : )) И те като нас искат да се чувстват желани, разбирани...
След като не можах да си отговоря на много въпроси относно държанието на мъжете в живота ми (от които три телета и четвърто на път:), започнах да се ровя из разни книги и статии за да се опитам от там да намеря отговори. А всъщност Кучката от името на книгата не е точно преведена дума - става въпрос как да станеш жена, която уважава себе си и не позволява да и накърняват достойнството. Как да даваш любовта си на мъжа който я заслужава и как да не ставаш зависима от мъжете. Защото когато мъжа те приеме за даденост в своя живот, той престава да те уважава. Това е в общи линии смисъла на книгата.
Мислиш ли, че не е говорил по същия начин за друга?
Мъжете Телци (някои) в това отношение са доста предвидими - "Аз съм жертва, другият е виновен". 
Моят Телец ми казва, че именно защото му пука за мен се държи по този начин. Трябвало да се притеснявам, когато спре, защото вече ще съм му станала безразлична.; ))
Но... аз явно(или може би не: )) съм леко сбъркана.. 

Не го разбирам тоя човек. По принцип е добросърдечен, но при търканията, които имахме, не му ли става гадно, защото на мен понякога ми е жал за него, като се сетя как съм се държала и какви думи съм му казвала
Априлският Телец има две сестри. С едната сме връстнички и приятелки, но не заради него, а по друго стечение на обстоятелствата. С по-малката сме само на ,,здравей-здрасти'' , но имаме добри чувства една към друга, имаме и общи интереси. Не ми се смейте много, сега дилемата ми е дали да се сприятеля с нея, видях я във фейсбук на сестра й
тя по принцип харесва поздравите и когато някой й демонстрира уважение, но от друга страна, аз съм приятелка на сестра й, с нея сме само на ,,здрасти'', да не си каже, че съм някой навлек. А и по-важното Телецът да не каже, че за да се докопам до него, сега се сприятелявам с близките му.
Мисля, че заради топлата връзка, която съм имала с него, ги ценя малко повече, но въпреки това нямам користни цели и ако те самите не бяха приятни и нямахме общи интереси, нямаше да се опитвам да се харесам и да се сприятелявам. А и отношенията ми с него нямат нищо общо, той си е отделен случай.
.. Ако има значение, голямата е Рак, а малката е Дева. Виждате в каква ситуация попадам, малко деликатна
Препоръчани теми