Мъж Телец - 13

• 67 117
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
И още нещо,  всеки има право на мнение,  нали това е целта на форума.  Просто нямах това предвид,  че съм някакво изключение и никой нищо не разбира в тази тема.

# 451
Нелка Hug Hug мерси за хубавите думи  Heart Eyes

green_eyes14 точно затова реших да пиша във форума, за да чуя опита и на други ...много ти благодаря  Heart Eyes

# 452
Tullip, твоят Телец говорил ли е за или пред теб с компанията на други хора по леко негативен начин? Разбира се, не е оправдано и в никакъв случай приятно, но Телците имат навика да дразнят някого по този начин, когато са недоволни от него, но им е скъп.

Това най-много ме засегна,че си позволи да ми говори (макар и по телефона) пред неговите приятели, когато ми обясняваше, че не знача нищо за него. Все едно бях някоя случайно хваната на пътя. Страхотно много ме обиди,нито му отива на годините да се държи толкова хлапашки, нито пък на мъжествеността да унижава по този начин, която и да е жена. И честно казано можех да преглътна всичките му простотии, но точно това най ме обиди, да се опита да ме направи смешна пред приятелите си. А ако един ден се наложи да общувам с тези хора,как ще изглеждам в очите им?! Това е пълна липса на уважение! И понеже много ясно разбра, че ме е обидил ми се извинява няколко пъти, но каква полза .....

# 453
Tullip, твоят Телец говорил ли е за или пред теб с компанията на други хора по леко негативен начин? Разбира се, не е оправдано и в никакъв случай приятно, но Телците имат навика да дразнят някого по този начин, когато са недоволни от него, но им е скъп.

Мда, има нещо такова, мен бившото Теле ме плюе постоянно  Joy ама подам ли му пръст и ме лапва цялата  Twisted Evil  bowuu

# 454
Съветите, които дадох, са на база личен опит.: ))
Аз съм много скептичен човек и никога не съм вярвала в неща като позитивно мислене, призраци и книги от рода "Как да си върнем любимия"... особено книгите. Обичам ясните и прозрачни отношения, не мога да си представя да действам по някакъв план, модел - всичко издиктувано точка по точка и пр. - това няма да съм аз, няма да е моят живот!

Имах щастието да срещна в живота си човек, който е пълна моя противоположност. Simple Smile Да, имала съм моменти, когато съм чувствала, че положението е безнадеждно, плакала съм, тръшкала съм се - каква ли жалка гледка съм представлявала отстрани? Simple Smile; липсвал ми е отговор. Е, нещата, които написах по-назад, ги проумях тогава.: )
Точно затова всеки говори според себе си, опитва да окуражи и даде съвет от вече преживяното на негов гръб.. Разбирам потребителката chanteuse.. може би тя е намерила своя "начин" сред книгите.. Но, с извинение, това заглавие - Мъжете си падат по кучки, не знам как да го интерпретирам..  newsm78 Simple Smile Според мен определено мъжете не си падат по кучки. : )) И те като нас искат да се чувстват желани, разбирани...

Мила green_eyes14, добре си ме 'схванала"Simple Smile След като не можах да си отговоря на много въпроси относно държанието на мъжете в живота ми (от които три телета и четвърто на път:), започнах да се ровя из разни книги и статии за да се опитам от там да намеря отговори. А всъщност Кучката от името на книгата не е точно преведена дума - става въпрос как да станеш жена, която уважава себе си и не позволява да и накърняват достойнството. Как да даваш любовта си на мъжа който я заслужава и как да не ставаш зависима от мъжете. Защото когато мъжа те приеме за даденост в своя живот, той престава да те уважава. Това е в общи линии смисъла на книгата.

# 455
Момичета, аз с моята зодия Овен съм си направо една голяяма овца #2gunfire Телеца (априлския) продължава да ме е блокирал , а аз тъпа ли съм, днес му изпратих поздрави..понеже и той ми изпрати два пъти...иде ми да се  #2gunfire

# 456
Това нищо не значи. И аз съм го блокирала "моя", но си умирам за него. Привлича внимание просто.Прави се на интересен.Както и аз  Laughing

# 457
Това най-много ме засегна,че си позволи да ми говори (макар и по телефона) пред неговите приятели, когато ми обясняваше, че не знача нищо за него. Все едно бях някоя случайно хваната на пътя. Страхотно много ме обиди,нито му отива на годините да се държи толкова хлапашки, нито пък на мъжествеността да унижава по този начин, която и да е жена. И честно казано можех да преглътна всичките му простотии, но точно това най ме обиди, да се опита да ме направи смешна пред приятелите си. А ако един ден се наложи да общувам с тези хора,как ще изглеждам в очите им?! Това е пълна липса на уважение! И понеже много ясно разбра, че ме е обидил ми се извинява няколко пъти, но каква полза .....
Относно това как ще погледнеш хората в очите... Simple Smile
Виж, те може да са му приятели, но, както се казва, не са глупаци. Simple Smile Мислиш ли, че не е говорил по същия начин за друга? Wink Мъжете Телци (някои) в това отношение са доста предвидими - "Аз съм жертва, другият е виновен". Wink
Това с извиненията ми е познато. Wink Моят Телец ми казва, че именно защото му пука за мен се държи по този начин. Трябвало да се притеснявам, когато спре, защото вече ще съм му станала безразлична.; ))

А всъщност Кучката от името на книгата не е точно преведена дума - става въпрос как да станеш жена, която уважава себе си и не позволява да и накърняват достойнството. Как да даваш любовта си на мъжа който я заслужава и как да не ставаш зависима от мъжете. Защото когато мъжа те приеме за даденост в своя живот, той престава да те уважава. Това е в общи линии смисъла на книгата.
Да, това е правдоподобното обяснение. Simple Smile Но... аз явно(или може би не: )) съм леко сбъркана.. Blush
Умирам да си изгубя ума по някого, да се чувствам зависима от него.. Blush
Трудно се влюбвам, но влюбя ли се, е много силно и истински.: ))

# 458
Това нищо не значи. И аз съм го блокирала "моя", но си умирам за него. Привлича внимание просто.Прави се на интересен.Както и аз  Laughing

По твоя случай щях да пиша, че мнението ми се припокрива с вече написаното. Нарочно е абсолютно всичко, което прави, включително и това с приятелите. Но това да се държи с теб по тоя начин пред тях е наистина неприятно. Явно е много наранен и/или ядосан, но все пак, не е оправдание.. Не мога да ти дам съвет как да постъпиш, защото не знам аз самата какво бих направила..това с блокирането може и да не е голяма  работа, но мен ме е яд, че на мен ми е спрял достъпа, а там разни кифли може да си му гледат профила и да му пишат #Cussing out Не  го разбирам тоя човек. По принцип е добросърдечен, но при търканията, които имахме, не му ли става гадно, защото на мен понякога ми е жал за него, като се сетя как съм се държала и какви думи съм му казвала Laughing

# 459
Момичета, може ли да ви поспамя малко? Praynig Априлският Телец има две сестри. С едната сме връстнички и приятелки, но не заради него, а по друго стечение на обстоятелствата. С по-малката сме само на ,,здравей-здрасти'' , но имаме добри чувства една към друга, имаме и общи интереси. Не ми се смейте много, сега дилемата ми е дали да се сприятеля с нея, видях я във фейсбук на сестра й newsm78 тя по принцип харесва поздравите и когато някой й демонстрира уважение, но от друга страна, аз съм приятелка на сестра й, с нея сме само на ,,здрасти'', да не си каже, че съм някой навлек. А и по-важното Телецът да не каже, че за да се докопам до него, сега се сприятелявам с близките му. Stop Мисля, че заради топлата връзка, която съм имала с него, ги ценя малко повече, но въпреки това нямам користни цели и ако те самите не бяха приятни и нямахме общи интереси, нямаше да се опитвам да се харесам и да се сприятелявам. А и отношенията ми с него нямат нищо общо, той си е отделен случай. Laughing Просто по стечение на обстоятелствата така стана, но да не каже той: ,,Ето тя ги използва, за да достигне до мен' ' newsm78.. Ако има значение, голямата е Рак, а малката е Дева. Виждате в каква ситуация попадам, малко деликатна  ooooh!

# 460
  • here and now
Не знам дали е споменавано по темата, но са много чувствителни на тема пари и финансова култура като цяло. Не харесват неразумно отношение към парите. Ако например вземеш на заем за си купиш марково червило да речем, може да го загубиш завинаги. И никога няма да ти каже причината. Знам че звучи тъпо, но си е абсолютна истина при повечето представители на зодията.

# 461
Не знам дали е споменавано по темата, но са много чувствителни на тема пари и финансова култура като цяло. Не харесват неразумно отношение към парите. Ако например вземеш на заем за си купиш марково червило да речем, може да го загубиш завинаги. И никога няма да ти каже причината. Знам че звучи тъпо, но си е абсолютна истина при повечето представители на зодията.

Подкрепям. Абсолютно вярно е. Не обича и да му се искат пари. Само, ако той е преценил за необходимо.

# 462
Да, априлският Телец много цени парите. Той не ги харчи за глезотийки, пести ги или ги влага в нещо, но не и за марково червило, както спомена. Що се отнася до майския, той харчеше за почивки, за курорти, за алкохол, всеки петък и събота по дискотеките и баровете Laughing Тука споделям за моите бивши, а не по принцип за априлски и майски Peace

# 463
blackkkrose, аз се сприятелих с бившата му жена, така че... Laughing Laughing
Ако харесваш сестрите му, не виждам проблем да сте близки. А и не мисля, че той ще си помисли нещо.

# 464
  • here and now
Може да харчи за всичко, но не харчи всичките си пари.
blackkkrose, аз пък мисля, че ще си помисли точно каквото си мислиш и ще му се вдигне още самочувствието.

Общи условия

Активация на акаунт