Мъж Телец - 13

• 67 121
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
green_eyes14, изразявам пълното си съгласие с теб и те подкрепям изцяло в написаното към мен,  както и това към Tullip.  Относно написаното към мен, действително много пъти го притисках,  преди и след като се разделихме.  След като му написах,  че искам да си останем приятели,  той започна с поздравите,  което не е кой знае какво,  но преди изобщо ме отбягваше тотално като бях настоятелна.  Има и куп други неща,  които съм сгафила. Проблема при мен е,  че е след дъжд качулка.  Той вече си тръгна, преди да се осъзная и да сляза на земята.
Момичета, чели ли сте книгата Мъжете си падат по кучки?
Та там е написано много ясно - Колкото повече притискаш, търсиш и гониш един мъж, толкова повече той бяга с пълни сили от теб!

# 436
Не виждам да прави нещо по-различно от всеки друг човек, показвайки начина си на живот във Facebook!
Не знам каква е разликата, но приликата е, че ти не демонстрираш нищо по-различно от него.
Откъде си сигурна какво в действителност се случва в сърцето му и дали не се чувства по същия начин, както и ти?

До сега не е демонстрирал такава показност, заради това разликата се усеща. Може би и двамата си правим напук, но аз до последно държах на него и го показвах. Не моето, а неговото отношение се промени,той се отдръпна от нищото,той спря да ми отговаря. Едва ли не му се молих да ми обясни какво се променило, но нищо. От постоянното му присъствие до пълното му безразличие.От това да ти звъни и пише през 20 минути до зает съм, нямам време. Аз не искам да го преживявам,още не мога да повярвам, че даде назад така рязко.Но какво да направя като не подлежи на диалог?  
Забравих да добавя, че последно постоянно ми повтаряше, че не съм държала на него, че всичко било лъжа, че не съм го обичала и че ми било все тая за него. И то при положение, че аз бях тази, която реално правеше повече...
За който иска да опита да си върне любимия, моля линк към една интересна книга, която важи за всички зодии мъже. Много интересни неща се научават, както също и основните причини, поради които мъжът те е напуснал.

"Как да си върнем любимия"
http://varnisigo.com/violeta-kak-da-si-varnem-lubimia.pdf

# 437

Благодаря ти за книгата, много ценни неща пише в нея.
Значи цялата седмица ни зов ни стон от телето, накрая решил през нощта да ме търси настоятелно по всеки възможен начин,който съществува.
Първо ми държа сметка за държанието (че съм се забавлявала,живеела съм си добре и хич явно не страдам за него),второ опита да ме накара да се обяснявам и извинявам, и накрая едва ли не да му се моля, но не му мина номера и ми обясни как се чувствам аз, обясни ми как не знача нищо, че не съм фактор в живота му и си има други приоритети. След което започна пък да се извинява. Ту ревнив, ту ядосан, къде съм, с кого, защо не съм си у нас, успя да вкара в монолога си всичките ми бивши... поименно  Mr. Green Накрая каза, че  между нас няма нищо и ще ми се обади тия дни.... Joy hahaha Joy
Бях малко шокирана, но сега се смея с глас  Grinning

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 17:28 от Tullip

# 438
green_eyes14, изразявам пълното си съгласие с теб и те подкрепям изцяло в написаното към мен,  както и това към Tullip.  Относно написаното към мен, действително много пъти го притисках,  преди и след като се разделихме.  След като му написах,  че искам да си останем приятели,  той започна с поздравите,  което не е кой знае какво,  но преди изобщо ме отбягваше тотално като бях настоятелна.  Има и куп други неща,  които съм сгафила. Проблема при мен е,  че е след дъжд качулка.  Той вече си тръгна, преди да се осъзная и да сляза на земята.
Та там е написано много ясно - Колкото повече притискаш, търсиш и гониш един мъж, толкова повече той бяга с пълни сили от теб!
Не съм я чела, но съм чела "Как да си върнем любимия"  и тя ми помогна да си го върна. След това се свързах с авторката обаче нещата между мен и априлското теле така се бяха заплели,  че жената ми каза,  че се въртим в омагьосан кръг и ми предложи нумерологичей начин да прецени дали сме кармично свързани и защо ни липсва хармония.. Щом и тя вдигна ръце отнас... Смятайте за какво иде реч...  Sad

# 439
Не съм я чела, но съм чела "Как да си върнем любимия"  и тя ми помогна да си го върна. След това се свързах с авторката обаче нещата между мен и априлското теле така се бяха заплели,  че жената ми каза,  че се въртим в омагьосан кръг и ми предложи нумерологичей начин да прецени дали сме кармично свързани и защо ни липсва хармония.. Щом и тя вдигна ръце отнас... Смятайте за какво иде реч...  Sad
Тази книга "Мъжете си падат по кучки'' е велика! Simple Smile Колкото и да я чета, все ми се иска пак да я чета!:)) Постоянно я нося със себе си насам-натам и я чета. Написана е по много забавен начин, но всъщност те учи подробно как трябва да се държиш с мъжете! Изписах си книгата по интернет, понеже никъде я нямаше по книжарниците! Струва 12лв + 3лв за доставка. Тя е просто като настолна книга за жената!
https://www.book.store.bg/p28359/myzhete-si-padat-po-kuchki-sheri-argov.html
 Много подробно описва дума по дума как да се държиш в определените ситуации с мъжете, и как НЕ трябва да се държиш, защото какво и как произтича от това....много подробно със случки и примери. Невероятна книга! Давала съм я на мои приятелки, и после те не искат да ми я върнат - искат да я прочетат още веднъж и още веднъж... Joy  Тя е 255 страници! Не може да бъде научена наизуст, но благодарение на нея се промених доста:))  Ето ви за пример глава "Принцип на привличането Номер 67" - "Принуждавайки го непрекъснато да говори за чувства, вие не само изглеждате зависима, но и губите неговото уважение. А когато не ви уважава, той ще се интересува още по-малко от вашите чувства"
  Заглавието на друга глава: "Принцип на привличането номер 68" - "В началото единственото на което трябва да обръщате внимание е дали той продължава да ви търси. Мъжът не може да прикрива чувствата си и да бяга от тях завинаги."
Както виждате, дори само със заглавието се отговаря на един въпрос зададен по-назад в нашата тема, а именно че, ако мъжът не ви търси, значи той просто не иска да ви потърси и просто няма интерес към вас.
Прочетете тази книга момичета и няма да съжалявате. Ако можете да си я купите - още по-добре, защото тогава ще можете да си я четете постоянно:)) Само гледайте някой мъж да не я види!!! #2gunfire

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 00:24 от chanteuse

# 440

Благодаря ти за книгата, много ценни неща пише в нея.
Значи цялата седмица ни зов ни стон от телето, накрая решил през нощта да ме търси настоятелно по всеки възможен начин,който съществува.
Първо ми държа сметка за държанието (че съм се забавлявала,живеела съм си добре и хич явно не страдам за него),второ опита да ме накара да се обяснявам и извинявам, и накрая едва ли не да му се моля, но не му мина номера и ми обясни как се чувствам аз, обясни ми как не знача нищо, че не съм фактор в живота му и си има други приоритети. След което започна пък да се извинява. Ту ревнив, ту ядосан, къде съм, с кого, защо не съм си у нас, успя да вкара в монолога си всичките ми бивши... поименно  Mr. Green Накрая каза, че  между нас няма нищо и ще ми се обади тия дни.... Joy hahaha Joy
Бях малко шокирана, но сега се смея с глас  Grinning
В книгата за "Кучките" пише, че ако един мъж ви се обади през нощта, не трябва да му вдигате телефона, или ако му вдигнете, го "поставете на мястото му" като му кажете с мил и учтив тон, че "Сега не е време за разговори, а утре да си продължите разговора...". като така показвате уважение към себе си и си запазвате достойнството. Ако този мъж държи на вас, той ще ви се извини и ще ви се обади на следващия ден за да си проведете разговора. Ако той НЕ ви уважава - няма да ви се обади повече, но от друга страна - за какво изобщо ви е нужен мъж. който не ви уважава!?
Освен това в книгата обясняват, че ако го "поставите на мястото му", той не само ще ви се обади на следващия ден, но и ще ви се извини и ще ви уважава още повече!
Също обясняват, че мъжете винаги знаят кога правят нещо, което НЕ е правилно! И по този начин те просто проверяват доколко ще им позволим да ни се качат на главите, но и до къде ни се простират границите на НЕуважението към самите нас! И колкото повече им позволяваме да ни се качват на главите, толкова повече те НЕ ни уважават!
Докато на края се стига до грубо държание, груб тон, груби приказки и обиди, и после...дори до побои! И всичко това е започнало наглед невинно, защото стъпка по стъпка сме им позволявали да ни се качват на главите!

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 00:27 от chanteuse

# 441
Това са много крайни ситуации и не смятам, че трябва да поставяме всички в общи рамки. Има си ситуации и ситуации, както хора и хора. За това хората са казали, че за всеки влак си има пътници. Просто трябва да се научим да разчитаме правилно това, което се случва.
Имам много близки приятели мъже в обкръжението си, които са страхотни хора, в работата зверове, но в личния си живот са пълна противоположност, под което нямам предвид, че са някакви льольовци. Просто не умеят да изразяват себе си или чувствата си, не се доверяват лесно и страдат от това. Жените им не са играли Желязната лейди като се правят на кучки, нито пък са били настъпателни до степен да не можеш да се отървеш от тях. Тук става дума за далеч по-зрели отношения, за баланс, търпение, разбиране, доверие... Та както казах за всеки влак си има пътници.

# 442
Това са много крайни ситуации и не смятам, че трябва да поставяме всички в общи рамки. Има си ситуации и ситуации, както хора и хора. За това хората са казали, че за всеки влак си има пътници. Просто трябва да се научим да разчитаме правилно това, което се случва.
Имам много близки приятели мъже в обкръжението си, които са страхотни хора, в работата зверове, но в личния си живот са пълна противоположност, под което нямам предвид, че са някакви льольовци. Просто не умеят да изразяват себе си или чувствата си, не се доверяват лесно и страдат от това. Жените им не са играли Желязната лейди като се правят на кучки, нито пък са били настъпателни до степен да не можеш да се отървеш от тях. Тук става дума за далеч по-зрели отношения, за баланс, търпение, разбиране, доверие... Та както казах за всеки влак си има пътници.
Съгласна съм. Вярно е, че не трябва да се преследват мъжете , но и да не се поставя всичко в общи рамки. А и достатъчно оспамихме тема в раздел астрология с теми по психология Wink

# 443
Да, и тук се е коментирало че споделяме мнение за НЯКОИ а не за всички Телци. Точно тези някои поставяме в "общите рамки" а от предишните 12 теми може би ако всички жени се включат от там няма да е просто някои.

blackkkrose, ако това те успокоява- използвай го. Мен ни най-малко ме успокояват общите рамки и че видиш ли някои може да е различен. Поведението което описваш е точно на това "някои" от цели 13 теми.

Желая ти успех!

# 444
green_eyes14 наистина искам да получа отговор от него, опитвах се да му пиша и да му покажа, че държа на него, но отсреща нямаше никакъв отговор, напълно ме игнорира ...реших да се откажа и да не се превръщам в досадница ...явно няма да разбера къде сбърках и какво направих ..може би наистина грешката ми беше, че исках да съм с него и да го виждам ...той имаше време за всички, но не и за мен и това ме обиждаше ...той разбра и реши да приключи всичко, така ги разбирам аз нещата, но не знам дали е вярно и има ли нещо друго ...водила съм разговор с него, казвала съм му, че държа на него, по принцип  обичам като има проблем той да се обсъжда ...мисля че няма на какво да се надявам повече ...наистина може би изгубих човек, с който можех да съм щастлива и тази мисъл ме убива ... ooooh! ooooh!

# 445
sladkoto_agi, след като нещо те обижда и отсрещния човек не те разбира, в нищо не си сбъркала, явно някъде там сте се разминали но да си мислиш, че ако си се държала друго си щяла да бъдеш щастлива, жестоко се лъжеш. Грешката не ти е че си искала да бъдеш с него и да го виждаш, това не е грешка, това е нормален развой на една връзка... това, че той не ти е отговорил, не значи че нещо ти има! Не знам защо жените понякога си го причиняваме това, има хора за всичко. Не всяка дреха която харесаш ти пасва на фигурата, така казано, не че мъжът е дреха...
Никъде не си сбъркала, просто той не е за теб, или ти не си за него, па може и двете! На сила хубост не става.

Просто спри да се обвиняваш за това каква си ти, в любовта не трябва да се напасваш според човека, или се приемате такива каквито сте и любовта е осъзната или не.

Не мога да разбера за какво се хабиш толкова психически да се тормозиш за човек, които не отговаря на същността ти и които дори елементарно не може да ти обясни, че нещата не се получават!
Любовта не е едностранно усилия!

bouquet

# 446
Да, и тук се е коментирало че споделяме мнение за НЯКОИ а не за всички Телци. Точно тези някои поставяме в "общите рамки" а от предишните 12 теми може би ако всички жени се включат от там няма да е просто някои.

blackkkrose, ако това те успокоява- използвай го. Мен ни най-малко ме успокояват общите рамки и че видиш ли някои може да е различен. Поведението което описваш е точно на това "някои" от цели 13 теми.

Желая ти успех!
Какво ме успокоява и какво не си е мой проблем. Не бъди толкова загрижена за мен.

# 447

Желая ти успех!
Какво ме успокоява и какво не си е мой проблем. Не бъди толкова загрижена за мен.

Ей, я по кротко. След като споделяш в публично пространство, трябва да си готова, че някой ще се "загрижи" за теб  Simple Smile
Изказах си мнението, като ти е трудно да го приемеш, може просто да не го приемаш, не те задължавам  Wink

# 448

Желая ти успех!

Ей, я по кротко. След като споделяш в публично пространство, трябва да си готова, че някой ще се "загрижи" за теб  Simple Smile
Изказах си мнението, като ти е трудно да го приемеш, може просто да не го приемаш, не те задължавам  Wink

Аз съм зодия овен.  Ние не сме от най-кротките по принцип. Написах,  че не може да се слагат хората в общи рамки по повод на публикациите за книгата по психология.  Никъде не съм казала,  че моят хубавец е изключение от другите мъже или от зодията си.  Имах предвид само че освен общите характеристики,  всеки си има и индивидуални качества и смятам,  че всички определения,  съвети и мнения трябва да се напасват спрямо конкретната ситуация. Защото абсолютно всичко не важи за абсолютно всеки и трябва все пак да се прецени,  а не с рогата напред като мен.

# 449
Съветите, които дадох, са на база личен опит.: ))
Аз съм много скептичен човек и никога не съм вярвала в неща като позитивно мислене, призраци и книги от рода "Как да си върнем любимия"... особено книгите. Обичам ясните и прозрачни отношения, не мога да си представя да действам по някакъв план, модел - всичко издиктувано точка по точка и пр. - това няма да съм аз, няма да е моят живот!

Имах щастието да срещна в живота си човек, който е пълна моя противоположност. Simple Smile Да, имала съм моменти, когато съм чувствала, че положението е безнадеждно, плакала съм, тръшкала съм се - каква ли жалка гледка съм представлявала отстрани? Simple Smile; липсвал ми е отговор. Е, нещата, които написах по-назад, ги проумях тогава.: )
Точно затова всеки говори според себе си, опитва да окуражи и даде съвет от вече преживяното на негов гръб.. Разбирам потребителката chanteuse.. може би тя е намерила своя "начин" сред книгите.. Но, с извинение, това заглавие - Мъжете си падат по кучки, не знам как да го интерпретирам..  newsm78 Simple Smile Според мен определено мъжете не си падат по кучки. : )) И те като нас искат да се чувстват желани, разбирани...

Tullip, твоят Телец говорил ли е за или пред теб с компанията на други хора по леко негативен начин? Разбира се, не е оправдано и в никакъв случай приятно, но Телците имат навика да дразнят някого по този начин, когато са недоволни от него, но им е скъп.

Общи условия

Активация на акаунт