Та там е написано много ясно - Колкото повече притискаш, търсиш и гониш един мъж, толкова повече той бяга с пълни сили от теб!

Колкото и да я чета, все ми се иска пак да я чета!:)) Постоянно я нося със себе си насам-натам и я чета. Написана е по много забавен начин, но всъщност те учи подробно как трябва да се държиш с мъжете! Изписах си книгата по интернет, понеже никъде я нямаше по книжарниците! Струва 12лв + 3лв за доставка. Тя е просто като настолна книга за жената!
Тя е 255 страници! Не може да бъде научена наизуст, но благодарение на нея се промених доста:)) Ето ви за пример глава "Принцип на привличането Номер 67" - "Принуждавайки го непрекъснато да говори за чувства, вие не само изглеждате зависима, но и губите неговото уважение. А когато не ви уважава, той ще се интересува още по-малко от вашите чувства"

Да, имала съм моменти, когато съм чувствала, че положението е безнадеждно, плакала съм, тръшкала съм се - каква ли жалка гледка съм представлявала отстрани?
; липсвал ми е отговор. Е, нещата, които написах по-назад, ги проумях тогава.: )
Според мен определено мъжете не си падат по кучки. : )) И те като нас искат да се чувстват желани, разбирани...Препоръчани теми