Мъж Телец - 13

• 67 133
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
ААА, ти какво каза че си?
Аз щях да ги запозная и тогава щях да предложа тройката  Embarassed
Това е част от играта, не го ли схващаш, повечето от тях не могат да бъдат сами, искат всичко да е ТЯХНО.
Много лесно се връзваш ако беше мъж и аз щях да се позабавлявам с това  Mr. Green  bouquet

Аз съм овен. Laughing Ако ми е за тройки, ще скитам по барове и дискотеки и няма да се напъвам да създавам стабилни отношения. Каква игра? На коя жена ще й е приятно мъжът до нея да я пита за нейна позната коя е, защото е по-хубава и е по-желана от нея? След това беше връзката ми с другия Телец, априлския, но с него никога не съм имала такива проблеми, да сме заедно и да ме пита за други. Дори не ги е споменавал. Сега..зад гърба ми сигурно се е заглеждал, но пред мен - не. Нито е зяпал, нито ми е говорил за някоя, която и да било, дори за известни жени не се е случвало, а знам, че има такива, които харесва. Но пред мен за никоя жена нищо не е казвал. И може би това е едно от нещата, заради които го уважавам толкова, че докато бяхме двойка, когато бяхме заедно, бях само аз.

# 511
ама как да не се ядосвам..
Тества те дали ще му се вържеш на глупостите,виж ако му отговориш и го затапиш с нещо ще е шокиран  Mr. Green Игра е, тъпо е, но е факт. Просто трябва да си на ниво и да отвърнеш подобаващо.

Ще ме извиняващ, но в неговото поведение няма абсолютно никаква логика..или поне аз не намирам такава.. ако му е до игри, защо се ядосва, като си навън, чак и ти затваря телефона newsm78 и като страда за нея, не е ли по-логично да си оправи отношенията с нея ?

Аз отдавна му предложих да си оправи отношенията с нея. Даже и съвети му дадох.Не иска.Повече не съм повдигала темата.

# 512
Както се казва, че трябва да си търпелива във връзка с Телец но и ти търпеливо трябва да го обработваш с неговите "камъни".

Tullip, след време и за теб ще страда и друга ще му дава съвети.

А бе аз вече взех да мисля, че тези хора са психопати......  Thinking

# 513
Ами какво да му кажа на майския неверник.. Казах му истината, че съм започнала нов живот и той да си продължи по пътя и всичко добро. Не ми се занимава нито с игрички, нито с него конкретно..  Laughing

# 514
Нелка той вече веднъж страда за мен  Grinning явно съм си изчерпала лимита.
Аз не си мисля, че са психопати. Убедена съм на 100 % Mr. Green

blackkkrose с това, което си му казала, направо си си уредила голямо шоу занапред.

# 515
Че си бил такъв..ами да си намери някоя, която ще го търпи такъв, аз не мога и не искам. няма какво да се лъжем, сигурна съм, че и априлският се е заглеждал в мое отсъствие.допускам също, че би ми изневерил.но поне в мое присъствие не ми е казвал като оня темерут: ,,ама тая коя е?'' или ,,ейй тая каква мацка е'' , ,,много е готина'' или да се зазяпва и да гледа след други.не знам как да ви го опиша, когато бяхме заедно се чувствах специална и едва ли не единствена, най-хубава и най-достойна за него..

оо за какво шоу става дума ? моля те, не ме плаши Laughing както изневиделица се появи, така да си тръгне по пътя, не ми трябва !!!

# 516
Че си бил такъв..ами да си намери някоя, която ще го търпи такъв, аз не мога и не искам. няма какво да се лъжем, сигурна съм, че и априлският се е заглеждал в мое отсъствие.допускам също, че би ми изневерил.но поне в мое присъствие не ми е казвал като оня темерут: ,,ама тая коя е?'' или ,,ейй тая каква мацка е'' , ,,много е готина'' или да се зазяпва и да гледа след други.не знам как да ви го опиша, когато бяхме заедно се чувствах специална и едва ли не единствена, най-хубава и най-достойна за него..

оо за какво шоу става дума ? моля те, не ме плаши Laughing както изневиделица се появи, така да си тръгне по пътя, не ми трябва !!!

Ами шоу като да ти праща Поздрави  hahaha и знае как се чудиш и вайкаш за какво го прави   Crazy

# 517

Ами шоу като да ти праща Поздрави  hahaha и знае как се чудиш и вайкаш за какво го прави   Crazy

Априлският ми праща поздрави Laughing с майския нямаме никакви общи познати. а и априлският няма откъде да разбере поздравите му как ми се отразяват, защото нямаме никаква комуникация от месеци вече.

# 518
Но е Телец, черна розичке, това че не е държал така с теб както майския, не значи че не знае как се връзваш Simple Smile
Аз нямам поглед над Овен но на мен много ми се връзват Лъв и Стрелец, от огнените зодии, искат да ме изпепеляват направо от толкова връзване   Mr. Green

# 519
Кажи на един мъж, че можеш и без него и гледай как се мъчи после да ти доказва, че не можеш  Laughing
Нелка е права, ще имаш поздрави и от майското  hahaha

# 520
Кажи на един мъж, че можеш и без него и гледай как се мъчи после да ти доказва, че не можеш  Laughing
Laughing за щастие, с майския нямаме никакви общи приятели и познати Laughing между другото, поздравите на априлския започнаха, след като бях излъгала, че искам да си останем само приятели и е прав, че така е най-добре Laughing

# 521
между другото, той работи в един денонощен магазин, който е собственост на семейството му. преди използвах удобен момент да отида, когато видя, че е на смяна. преди няколко дни го засякох, но не влязох нарочно, както правех преди. дали е очаквал , че ще отида ? Laughing

# 522
Laughing за щастие, с майския нямаме никакви общи приятели и познати Laughing между другото, поздравите на априлския започнаха, след като бях излъгала, че искам да си останем само приятели и е прав, че така е най-добре Laughing

Ще намери, ще намери  Crazy

# 523

Ще намери, ще намери  Crazy
Laughing ако намери някоя моя приятелка, най-много да започне да я сваля Laughing

# 524
Аххах  hahaha ама това е другото Поздрави ама с ирония  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт