Мъж Телец - 13

• 67 794
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Охооо никой не казва, че когато се налага не сме директни с тях....яхам метлата и да не си ми насреща....но на него дори това го кефи....! Simple Smile

# 121
Ооо, аз съм по-директен човек. Не разчитам на мъжкия усет, че нещо не е наред...просто защото мъжете рядко имат такъв Mr. Green А замитането на проблемите под килима не води до нищо позитивно за мен и градивно за връзката. Сигурно за това не ми върви със зодиите със свръх голямо его...не мога да им мълча и да играя театро колко са велики  Whistling

Точно Телецът е искал от мен директно да му казвам всичко, че не разбирал женските намеци. Не, че и от директни приказки разбираше  Laughing

Джулия, ти да не си Стрелец?
Аз не вярвам на Телец( мъж или жена) когато говори за чувства! Защото около мен винаги е имало Телец и знам, че ние не обичаме да говорим за чувства. Ние доказваме във времето със жестове, жертви и много други. Но не и да говорим за тях. Може би никога на никого не съм казвала "Обичам те" директно. За всичко друго мога да говоря директно но не и за чувствата ми както съм и виждала от телците до мен( не желая в никого да внасям съмнения). Най-много ме е отблъсквало от мъж когато е настоявал да изкажа чувствата си с думи, това ме притиска  и ме обижда.

# 122
  • Тра-ла-ла
Нелка, зодия Рак съм Grinning

Да, Телецът не говори за чувства. Лошото е, че често и по жестовете не му се разбира. И тъкмо решиш, че те обича и той вземе като едно говедце Laughing да смачка всичко Whistling

# 123
Наистина не обичат да говорят за чуства. Но може да се превъзпитат Wink . Аз прилагам следната терапия- казвам му дума по дума колко много го обичам, колко щастлива ме прави, как ме изпълва с любов и мисля че наистина му харесва да го чува. И все повече се отпуска да го казва и той. Бавно, но става Wink

# 124
жената дева има дар от бога да баде наи добрия психолог и то честен пслихолог които без да те заблуждава а ти казва истината в очи но по деликатен начин

# 125
жената дева има дар от бога да баде наи добрия психолог и то честен пслихолог които без да те заблуждава а ти казва истината в очи но по деликатен начин

Така е и за телеца това  е нещо ново, но му харесва.

# 126
Когато съм ядосана начинът ми не е от най деликатните...и само на мен ми се получава веднага да свие дългите си телешки уши....за другите не реагира така...дори за родителите си Simple Smile Но гледам да не прекалявам, случва се рядко....те не обичат да са под чехъл и да ги командват... Simple Smile

# 127
Моят телец обожава да ми казва, че ме обича, очите му светят, но и на двама ни ни трябваше време да го кажем. На мен би ми било странно мъж да почне да го казва веднага независимо от коя зодия е.
Мен ми е странно дали само моето теле е ужасно инатесто. Само и само, за да направи едно нещо се заинати ужасно, хвана късен влак, после пътува с кола и седя до сутринта, ей така, от инат newsm78

# 128
Инатът им е пословичен, да го знаеш! Simple Smile

# 129
Инатът им е пословичен, да го знаеш! Simple Smile

И телешкият инат не може да се мери с моя. Осъзна го много бързо и се научи да отстъпва. Иначе и моят като на Заяц - обожава да казва, че ме обича, най-много му се отдава да го показва обаче. С малки или големи жестове, със символични или скъпи подаръци. От двама ни първи изрече "Обичам те" и то на 3-4тия ден. На него му повярвах много бързо, нищо че беше толкова скоро, все пак рибешката интуиция не лъже.

# 130
Нелка, зодия Рак съм Grinning

Да, Телецът не говори за чувства. Лошото е, че често и по жестовете не му се разбира. И тъкмо решиш, че те обича и той вземе като едно говедце Laughing да смачка всичко Whistling

Оо, с две ръце.
 Аз обичам така за да ми е интересно. Скуката не е по моята част, ноо аз съм с асцендент лъв и обичам да има драма, сол, пипер, захар и понякога и оцет за по-голямо удоволствие  Joy
 И даа, и аз говоря за моите чувства но само когато искам да постигна нещо, дори и телеца до мен е така и много се смея като си мисли, че на краставичяра, скъпи краставици ще продава....  ии бившото теле ги пробваше тези номерца  Joy
 С Рак много се разбирам, Джулия и със стрелец, някак си много обичам директните разговори с тези хорица...

# 131
  • Тра-ла-ла
Мен ми е странно дали само моето теле е ужасно инатесто.
Такива са. Но инатът на Телеца е цвете пред този на Козирога. Та има и по-голямо зло  Mr. Green Телешкият инат е осъзнат, преднамерен и един вид напук. Някакъв техен си начин да се правят на мъже и да доминират в определени ситуации. Но това и аз мисля, че е поправимо, ако Телецът има желание и разбира, че вечните му контри вредят както на него, така и на околните

С Рак много се разбирам, Джулия и със стрелец, някак си много обичам директните разговори с тези хорица...
Hug Аз пък нямам никакви познати жени Телци

# 132
Ох, и с Козирог съм имала работа, лошо, лоша се отнасяха с мен. Mr. Green

# 133
Много се сърди за дреболии. Като малко дете. Аз все да му мрънкам и питам какъв е проблема, какво се случва като че ли му харесва.
Абсолютен трик да привлича внимание и да те кара да се въртиш около него. Или да отвлича вниманието ти от моментни теми/спорове/проблеми/издънки  Grinning Моят един път го болеше корема, друг път го втрисало, трети път нещо друго  Wink Мрън-мрън...

То това не е от зодията. По-скоро е от възпитанието ли, не знам. Бившия ми Везни, като не беше на неговата и веднага се нацупваше, и не ми се обажда. Сега се свалям с една Дева същата работа, ревнува и ме подминава като пътен знак и не ми отговаря на смс-ите. Преувеличава нещата измисля си филми.   #Crazy Според мен е детинско и се дразня. #2gunfire

# 134
Кажете ми, на какво ви прилича моята история - аз съм рак, едно теле, женено, като хукна след мен, то тичане то чудо! Всичко се случва в едни хотел - той дошъл на почивка с жена си, а аз работя в хотела. И телето ми се появява навсякъде, само и само да ми подхвърли колко съм хубава, колко ми харесвал цвета на косата, колко това, колко онова...и на плажа легнал по очи и ме гледа без да мигне с часове! В една моя почивна вечер беше извървял цялата морска ивица да ме търси, (30 минути пеш в една посока) и на края ме намери!:)  Казвам му - Остави ме на мира, ти си женен, а той ми вика - "Ама жена ми третира като роб, алкохоличка е и само ми крещи да и донеса нова бутилка, постоянно се караме и така е от три години! Дори се бях изнесъл да живея в службата за три седмици! Обеща ми, че ще се промени, и се върнах, но си е все същата!"
С пръст не ме е пипнал, само дето ме преследваше навсякъде където вървя. На края ми даде е-майла си и като му написах една дума, той като започна - Много се бил влюбил в мен, аз съм била The best, сърцето му принадлежало на мен, щял да ме чака години напред, постоянно ме нарича моя любов, красавице моя и т.н. от тоя сорт.
И так сме само на е-майли и смс-и вече една година. Не сме се виждали. Все казва, че ще дойде при мен, но още не е дошъл:)) От тяхна позната разбрах, че жена му много пъти е влизала в клиника за Хипохондрия (Страх от болести). Пропуснах да кажа, че е чужденец - бял, рус, снажен красавец:)
Питах го, като се кара постоянно с жена си защо не се разведе, а той ми вика - "Много е сложно положението. Ще се разведа, но трябва време."
Е, кажете сега - защо си пише с мен, до кога да си пиша с него, има ли смисъл да продължавам тази кореспонденция изобщо? Той е теле с ансцендент дева, а аз съм рак както споменах и съм с ансцендент риба.

Общи условия

Активация на акаунт