Мъж Телец - 13

• 67 741
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
А с моя заживяхме заедно след първата нощ.

# 226
Значи не е толкова необичайно Simple Smile

# 227
Явно и аз съм сбъркана . Моя ми каза , че не обичал да говори за чувствата си и това че не казвал нищо не означавало че не изпитва нищо,и това че за ден спрял и коренно се променила ревността му , било така защото сме се карали за глупости и така било по добре, длагам към това всичко и няколко дребни лъжи в които го хванах..( първо говорил с някакво момиче и изтрил регистъра, ама останало в предпочитани и сега и той не знаел как така станало, ей такива) пък мен ме тресът съмненията че се занимава с други покрай мен и ме мотае и това че ме обича , вече направо .... а не искам да го загубя, но аз самата съм мн объркана,..

# 228
  • София
Внимавай за ревността, обаче. Някои Телци са с лека форма, но някои са с много тежка, която се превръща във насилие - психическо и физическо. Тъмната страна на Венера, така да се каже.
Хубаво е, че има и светла страна и това е любовта. Но не някаква романтична и въображаема, ала-бала. А е някак осезаема - във всичко, което прави. Даже и като купува уреди и прави ремонти на общия ви дом!

# 229
И телешкото търпение,  с което търпи рибешките истерии и смяна на настроенията. Ако той беше аз  да съм го наритала двеста пъти досега.  Laughing

# 230
  • София
И телешкото търпение,  с което търпи рибешките истерии и смяна на настроенията. Ако той беше аз  да съм го наритала двеста пъти досега.  Laughing

Аз не мога да я изтърпя майка ми /тя е риба, с точно такива смени на настроенията, които ме побъркват/.

# 231
Внимавай за ревността, обаче. Някои Телци са с лека форма, но някои са с много тежка, която се превръща във насилие - психическо и физическо. Тъмната страна на Венера, така да се каже.
Хубаво е, че има и светла страна и това е любовта. Но не някаква романтична и въображаема, ала-бала. А е някак осезаема - във всичко, което прави. Даже и като купува уреди и прави ремонти на общия ви дом!
И моето Теле е много ревниво.. Аз съм много отстъпчива като характер и ако в началото на връзката ни това по някакъв начин ме е ласкаело например, то с течение на времето тази ревност леко ме отдръпна от него.. 'Насилието' по-скоро се проявява като отнемане на личната свобода. Доста компромиси съм правила само и единствено да има мир и спокойствие. И все пак, човек, ако си е наумил, ще вижда само отрицателните черти..: )
Телецът обича истински.. Аз самата все още се чувствам донякъде като дете.. много ми е помагал и се грижи за мен. Всеотдаен е във връзката си и определено можеш да се 'облегнеш' и разчиташ на него.

И на мен ми е направило впечатление, че Телците харесват по-темпераментни жени. Сякаш връзка с такава жена им носи необходимата динамика и провокация в иначе спокойния им начин на живот. Simple Smile
Намират си такава жена, опитвайки се да я променят и нагодят според себе си, а всъщност не осъзнат, че именно различията им правят връзката вълнуваща.

# 232
Не съм запозната по какъв тип жени си падат, но е истина, че са силно отдадени на партньора и връзката си. С него чувствам реално, че имам опора, гръб и рамо. Жалостив е, галантен, състрадателен и много отговорен. Малко прекалено муден за моя характер, но се преживява. Радва се като дете когато го изненадам или му направя подарък, чак мило ти става и си още по-щастлив че си го направил за него. Абе "моята" зодия са.

# 233
  • Тра-ла-ла
И на мен ми е направило впечатление, че Телците харесват по-темпераментни жени. Сякаш връзка с такава жена им носи необходимата динамика и провокация в иначе спокойния им начин на живот. Simple Smile
Намират си такава жена, опитвайки се да я променят и нагодят според себе си, а всъщност не осъзнат, че именно различията им правят връзката вълнуваща.
Същите са и Козирозите...земна му работа Crazy Искат хем жената да е интересна, вълнуваща, да им прави интересно. Хем в същото време да е кротка и послушна като домашен любимец. Някъде доста назад в темата бях споменала за един ухажор Телец, който преди около 4г. ми беше изпляскал твърдението, че едва ли не съм била шантава, защото съм била свободна, а като се омъжа - щяла съм да улегна. hahaha Е, как да не избягаш с 200 от такова уникално предложение Joy

# 234
Преди бях чела че когато мъж плаче за жена било защото наистина я обича, ама дали е така и на практика.. Когато иска е мил, когато не иска не е, винаги трябва той да иска нещо, ако аз поискам става зле...опитвам се да вярвам че може и да има такава любов всеотдайна ама опита ми до сега е все да ги хващам в лъжи и до там , всичко свършва че и сега съм пропита със недоверие заради бивши

# 235
Моето мнение е, че мъжът Телец търси и се задомява за кротка, покорна домакиня, която дори и да прави драми и сцени, ще остане там където е - до него, без значение той какво е направил.
Също аз не вярвам на сълзи на мъж Телец, както и на жена Телец, всичко общо взето се прави един голям театър за удобството на телето и да не му се разваля "кефа".

# 236
Ох, толкова генерално! Всички искаме до себе си да имаме човек, който ще е с нас независимо какво се случи, не е само Телето. Както и всички показваме бурна емоция когато сме на път да изгубим нещо или някого и това ще ни развали "кефа".

# 237
 Thinking
Да бе, ама Телето не му пука особено и го прави за да няма промени, а не защото му пука за жената или мъжа, а от чисто егоистични интереси Simple Smile Кое е генералното тук? Казах също, че това е моето мнение за телците, като такава също. Има си и изключенията, не всичко е до зодията.

# 238
  • София
Скрит текст:
Същите са и Козирозите...земна му работа Crazy Искат хем жената да е интересна, вълнуваща, да им прави интересно. Хем в същото време да е кротка и послушна като домашен любимец. Някъде доста назад в темата бях споменала за един ухажор Телец, който преди около 4г. ми беше изпляскал твърдението, че едва ли не съм била шантава, защото съм била свободна, а като се омъжа - щяла съм да улегна. hahaha Е, как да не избягаш с 200 от такова уникално предложение Joy

Ето затова харесват Деви - хем сме шантави, хем сме улегнали. Ама тая улегналост моята вече почва да ме дразни.

# 239
Според мен тези 'изисквания' на мъжете вървят ръка за ръка и с ревността. От лични наблюдения и от моята връзка и от познати - Овенът, Козирогът и Телецът са най-големите ревнивци в зодиака; като Телецът е 'най-безобиден': ). Разбира се, когато обичаш някого, винаги има ревност, дори не е задължително отсрещната страна да е дала повод. Аз също съм ревнива. Но при тях чувството за притежание е силно развито. Сякаш искат да покажат пред другите, че ТИ си ТЯХНА. Rolling Eyes Донякъде съм доста независим човек и такова поведение не ми се нрави.
Чувала съм, че и мъжете Рак са много ревниви, въпреки че нямам лични наблюдения от познати. Но те поне, за разлика от гореизброените, си пазят личния живот за себе си..

Общи условия

Активация на акаунт