Мъж Телец - 13

• 67 660
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • Тра-ла-ла
А дали тия игрички на иди ми-дойде ми не трябва да се играят цял живот, за да се поддържа интересът на Телеца?! Дамите с дългогодишен опит може да кажат как е при тях.

На мен ми звучи уморяващо. Айде за 1-2 пъти за тръпката, за интригата - добре. Ама цял живот театро  Stop И цял живот да се чудиш - ама защо се скри, ама защо се дистанцира, ама за какво е начумерен Stop

# 256
С моя Телец съм от три години.. Дa ви кaжa..достa трудно се живее. Любовтa му е нaпрaво обсебвaщa..искa дa имa пълен контрол нaд мен,дa му дaвaм отчет зa всичко. Много е ревнив..все се цупи.. Инaче и нежен,отдaден нa семейството..рaздaвa се до крaй и aко му ходя по свиркaт..всичко ще е ОК ..но много често сме в спорове. Дaли зaщото aз съм Стрелец..a някъде бях челa.че Телец и Стрелец сa несъвместими зодии.. newsm78

# 257
Гаджето на бившия ми мъж е Стрелец. Така се надявам да не се разбират Laughing  Laughing

Относно театрите - играех роли 4 години. Защото никога от нищо не беше доволен. Изморително за мен, той най-вероятно не го е отразил. Никога не ме е ревнувал. Вярно е, че и повод не съм му давала, де.
Не съм ви споделяла, но той продължава да ме търси, въпреки че има връзка. И не говоря да се виждаме, само за да вижда детето... Нямам обяснение защо го прави. 

# 258
  • на последния етаж
Гаджето на бившия ми мъж е Стрелец. Така се надявам да не се разбират Laughing  Laughing
Аз съм Стрелец, вече с моя мъж Телец сме заедно 13 години.  Whistling

# 259
  • Тра-ла-ла
Не съм ви споделяла, но той продължава да ме търси, въпреки че има връзка.
Същата работа е и при мен. Търси ме... един такъв мил, обичлив, липсвала съм му...и по някое време обърне страницата, изтрещи и изчезне за известно време  Whistling Ама и аз не му оставам длъжна и не му се умилквам, та поне човекът си има реално оправдание за пред себе си, защо да ме остави за известно време. Иначе по празници сцепва секундата да ми честити Whistling

# 260
Не съм ви споделяла, но той продължава да ме търси, въпреки че има връзка.
Същата работа е и при мен. Търси ме... един такъв мил, обичлив, липсвала съм му...и по някое време обърне страницата, изтрещи и изчезне за известно време  Whistling

Ужас.. все едно чета за бившия ми телец...  Laughing Laughing

# 261
Аз съм Стрелец, вече с моя мъж Телец сме заедно 13 години.  Whistling
Защо ми разваляш настроението сега?  Laughing Laughing Laughing

# 262
  • София
При мен не е роля - аз се занимавам с моите си неща, той с неговите. Просто си даваме достатъчно пространство. В същото време е до мен, когато трябва.
Е, понякога като се скараме, се цупя, ама не издържам много.

# 263

Относно театрите - играех роли 4 години. Защото никога от нищо не беше доволен. Изморително за мен, той най-вероятно не го е отразил. Никога не ме е ревнувал. Вярно е, че и повод не съм му давала, де.
Не съм ви споделяла, но той продължава да ме търси, въпреки че има връзка. И не говоря да се виждаме, само за да вижда детето... Нямам обяснение защо го прави. 
Когато едно теле каже край на една връзка, той никога не се връща назад! Може и да разговаря с теб, но ако вътрешно е решил, че това е краят между вас, разговорите са по-скоро приятелски или ако случайно трябва да се виждате заради нещо - например дете. Моето теле идваше да иска да вижда детето, аз не му я давах, той идваше и настоятелно искаше да влезе у нас и т.н. разправии дълги години... идваше, но само заради детето! Ако идва и иска да те изведе, и иска да бъде с теб лично, и лично на теб обръща внимание НЕ като майка на детето, а като жена с която иска да бъде...това е друго! Значи иска да се сдобрите, значи още не е решил, че връзката ви е приключила.

# 264
Момичета, тук намерих страхотна статия за мъжа телец, много е вярна, много е истинска доколкото познавам четирима телци в моя живот:) , но за съжалени е на английски. "Как да привлечем мъжа телец". За който иска да я прочете ето линка:
http://www.wikihow.com/Attract-a-Taurus-Man

# 265
При мен не е роля - аз се занимавам с моите си неща, той с неговите. Просто си даваме достатъчно пространство. В същото време е до мен, когато трябва.
Е, понякога като се скараме, се цупя, ама не издържам много.
Цупенето го имам и при мен,но за половин час.Дано не е типипно девешка черта 😁

# 266
Аз съм едно от най-мнтелните и недоверчиви жувотни на планетата, хаха.Изключително трудно допускам хората до себе си. Когато ме сваляше моя Телец, не му вярвах и на половин дума. А той е забавен, умен и бъбрив.
.........
Имай предвид, че това не е само до зодия, но и до човек  Naughty. Моя съвет е да си го тестваш добре твоя Телец и тогава да развееш бялото знаме. Как? Всяка жена може да постави един мъж в определени ситуации и може много да съди по реакциите му. Изпитано и проверено е.
Все едно си описала мен. Peace : )

# 267
Ако идва и иска да те изведе, и иска да бъде с теб лично, и лично на теб обръща внимание НЕ като майка на детето, а като жена с която иска да бъде...това е друго! Значи иска да се сдобрите, значи още не е решил, че връзката ви е приключила.

Това е. Разведени сме. Но явно не иска да приключва с мен като жена. Имало е случаи да си говорим за нас и чак след това да попита за детето.

# 268
Ако идва и иска да те изведе, и иска да бъде с теб лично, и лично на теб обръща внимание НЕ като майка на детето, а като жена с която иска да бъде...това е друго! Значи иска да се сдобрите, значи още не е решил, че връзката ви е приключила.

Това е. Разведени сме. Но явно не иска да приключва с мен като жена. Имало е случаи да си говорим за нас и чак след това да попита за детето.
Ако ти си го желаеш твоето теле и искаш да си го върнеш - покажи му го, кажи му го и виж неговата реакция. Те обичат да бъдат обичани и да бъдат целият твой свят! Да вижда че ти нямаш друг мъж наоколо, а си вярна само на него и чакаш и искаш само него!

# 269
Аз и моят телец се разделихме вече преди 3 месеца, но аз още си го обичам..опитвах да съм с друг, но ми е гадно..а той си има друга..последно го добавих в скайп и му писах, че гледам на него само като на добър човек и приятел и не искам нищо повече от него.за първи път го излъгах и то толкова сериозно..и така, последно преди 2 седмици ми изпрати поздрави, но не сме се чували..разбрах, че е починал негов приятел и ми стана гадно, че не съм била до него в този момент.. Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт