Мъж Телец - 13

• 67 179
  • 726
  •   1
Отговори
# 360

Също за телетата казват, че чувствата им се развиват много бавно, с години, постоянно искат доказателства, че ги обичаш - ежедневно, ежеминутно и също, че телетата постоянно те 'тестват". С всяка уж случайно подхвърлена дума, те те тестват какво ще отговориш и как ще реагираш. Искат те да бъдат за теб ВСИЧКО!! Наистина ВСИЧКО! И са много обсебващи!
[/quote]

И са прави, като го казват. Laughing Веднъж само заради това, че за лека нощ не му пратих целувки, се нацупи, че явно ми пречел и че съм го отрязала и то много грозно. А аз просто бях уморена и наистина не беше нарочно.. иначе в един момент ми писна, нали той е мъжът, защо все аз да се доказвам... newsm78 а майският беше даже още по-обсебващ, но той не ми и липсва. Laughing

# 361
Добре написано и много точно. За който е интересно Wink https://ralisar.com/%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%80% … rce=socialnetwork

# 362
Беше ми много интересна споделената статия и напълно отговаря на истината..поне в моя случай

# 363
Моя ме игнорира и аз реших да го изтрия от фб (като малките деца),сега ни звук, ни стон. Сигурно е невероятно обиден от ужасната ми постъпка и няма да ми проговори скоро, ако въобще ми проговори. Тоя път и аз ще мълча обаче, поне докато рачешкото в мен не се обади  Mr. Green

Доказателства, игри, тестове, да четеш между редовете- много изморително и дразнещо. Преди месец ми предложи да живеем заедно,сега не се познаваме  ooooh! .

# 364
Ooo, Tullip Hug В моя случай аз съм блокираната. Laughing За мен изморителното беше, че един ден е много любвеобвилен и мил, на следващия е сдържан и студен.. Confused

# 365
Ooo, Tullip Hug В моя случай аз съм блокираната. Laughing За мен изморителното беше, че един ден е много любвеобвилен и мил, на следващия е сдържан и студен.. Confused

Точно тази причина ме дразни и мен - един ден не можеш да живееш без мен, на другия-познаваме ли се?!
Това със фб е хлапашка работа до гордост и его е.Аз го махнах в стил "моя ще е последната дума" ама сега ми е криво, но няма да му се моля първа - его...
Между другото с един приятел (априлски телец) се скарахме за невероятна глупост и вече 3 години не си говорим  Laughing Laughing Laughing , и то не защото сме сърдити, а защото никой не иска да отстъпи. Е, кажи ми, не сме ли тотални идиоти и двамата, и хем го осъзнаваме и пак....

# 366
Ооо и с априлския Телец се карахме за глупости Laughing но като цяло беше доста търпелив и разбран и проявяваше разбиране към мен.просто в един момент чашата преля, като аз сгафих, не той, да отбележа Peace

# 367
  • Тра-ла-ла
Момичета, дръжте се на положение. Вместо вие да сте принцесите...вашите половинки се държат като такива. Crossing Arms Не става все жената да се напъва в името на мъжа...да не го засегне, да не го смути, пък да не му каже нещо криворазбрано, да не го кара нищо да прави, все да му е уютно/сготвено/изпрано...е, гаси. В същото време от страната на мъжа едно голямо нищо, че и с претенции на всичкото отгоре  fight

# 368
Ооо аз въобще не се съобразявах дали ще се засегне или не, а той винаги се засягаше. ,,защо ми говориш така ?'' , ,,защо се държиш така?'' .. ами така, аз съм огнена зодия, първа в зодиака, кибритлийка съм по темперамент, не мога да се сдържам.съжалявам единствено за причината, поради която ме изостави, защото наистина си бях виновна.. Cry Cry Cry

# 369
А моя е така....
казва нещо прави го, убеждаваме че е прав едвали не... нагласяш се с ситуацията и хоп решил друго ще е и се връща на старата песен и пак е прав , голям инат все на неговото да става, а как натяква боже... не бях излязла никъде сама но един ден докато си мих колата с една приятелка на по кафе, и то сами женска компания ... мина се седмица няма проблеми и се почна при първия удобен случай - ти като ходи на кафе аз казах линещо ... и до ден днешен не го подминава,егоисти са май тези телци, иска да е център на внимание определено, моя даже се интересува повече и от жена клюкарка да не изтърве нещо - язък...няма да се сети дали искаш да ядеш , сяда хапва си и така, и ако случайно кажеш - мен даже не ме попита няма ли да хапна с теб .. отговора е веднага- е ти ако си гладна ще си кажеш, ще си сложиш, ...,тоз романтизъм за който толкова хвалят телците- моя май тук  се разминава, направо обратното ...,.Иначе да харесва хубавата храна , но благодаря няма да каже..Като се върна още наза май дори една проста разходка да е ако я предложа аз ще му се спи.А ако иска нещо каквото и да е - само това е важно!Не знам дали оценят всичко което се налага да търпим заради тях или просто сме направили но със сигурност и дума нито жест ще покаже че се радва или е доволен,. Не прави комплименти - много рядко тук там, засметка на това за него трябва да има, той е номер едно във всичко ... ще спра до тук ,че стана роман....аз съм не само риба, но и жена-и като всички такива смятам това за ненормално - само за телеца Всичко е Ок.!!!

# 370
твоят телец през април или през май е роден ? защото при моите бивши имаше съществени различия. да и двамата обичаха да бъдат ,,слушани'' , все каквото те кажат да става, все са прави.но майският беше неотстъпчив, не зачиташе много-много мнението ми, пестеше си комплиментите (правеше ги само, ако иска секс) , заглеждаше се по чужди (даже ме пита за една от фейсбука ми коя е.......) , натякваше ми, ако аз изляза някъде без него..при теб това за яденето, просто не се е сетил, мъжете понякога не се сещат за такива неща, просто не им идва отвътре, както се казва.но това за натякването и неправенето на комплименти не ми харесва..отстоявай си позициите, недей да се грижиш дали няма да се обиди, да се засегне или т.н. и той трябва да прояви малко внимание

# 371
Майски телец - пълна противоположност на всичко и въпреки това все нещо ме тегли към него , точно както в онази песен -" като дрога""
Все успява да ме изкара виновна, все някак завърта нещата, навлиза в спорове - ядосва се и пали от раз.. точно като барут , аз естестенно ми е омръзнало да съм все аз тази виновната и вече просто спирам да споря,но той не...после идва друга фаза - сърди се ден два, не можело така да му мине... и така

# 372
Майски телец - пълна противоположност на всичко и въпреки това все нещо ме тегли към него , точно както в онази песен -" като дрога""
Все успява да ме изкара виновна, все някак завърта нещата, навлиза в спорове - ядосва се и пали от раз.. точно като барут , аз естестенно ми е омръзнало да съм все аз тази виновната и вече просто спирам да споря,но той не...после идва друга фаза - сърди се ден два, не можело така да му мине... и така

да,ясно. по описанието си сетих, че е майски Телец, защото все едно си описала майския телец при мен.едно към едно е.дори няма нужда да повтарям думите ти.е,не че априлският телец е идеален и той имаше трески за дялане, но като цяло беше по-разбран.

# 373
Здравейте, дами!
Нова съм в темата, но се нуждая от съвет.
С въпросният телец се познаваме от половин година, но доста рядко общуваме. Винаги той ме търси, той прави намеци за нас двамата, казва, че непрекъснато мисли за мен, той е инициаторът за срещи. Но когато му споделям нещо важно и лично, само след около ден той не помни ( и мисля, че не се преструва), което ме отдръпва от него. Твърди, че не е ревнив, но ми държи сметка, а не сме близки.
Та... въпросът ми е, на основа на това му поведение, дали да му дам шанс за нещо повече? Дали изпитва нещо повече към мен или не?

# 374
Здравейте, дами!
Нова съм в темата, но се нуждая от съвет.
С въпросният телец се познаваме от половин година, но доста рядко общуваме. Винаги той ме търси, той прави намеци за нас двамата, казва, че непрекъснато мисли за мен, той е инициаторът за срещи. Но когато му споделям нещо важно и лично, само след около ден той не помни ( и мисля, че не се преструва), което ме отдръпва от него. Твърди, че не е ревнив, но ми държи сметка, а не сме близки.
Та... въпросът ми е, на основа на това му поведение, дали да му дам шанс за нещо повече? Дали изпитва нещо повече към мен или не?

а пък твоят априлски ли е ? дай му шанс. щом толкова време е упорит и те търси и иска да се виждате, според мен наистина те харесва.а това, че ти държи сметка, може би го е страх, че ще избереш някой друг, чувства се несигурен.внимавай да се чувства обичан, е не да тичаш по него и да си погазваш достойнството, ако сгафи, но ако се държи добре, дай му шанс.а това, че забравя..ами и моят априлски телец забравяше Laughing спомням си, че в началото, като се запознахме, 2-3 месеца не можеше да запомни някакви елементарни неща за мен, къде уча примерно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт