Мъж Телец - 13

• 67 108
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Аня, *Алис*  Hug bouquet Благодаря ви за мненията!
Целият проблем е, че докато бяхме заедно, с тях двете сме били само на ,,здрасти, как си?'' , били сме в добри отношения и с двете ,но не сме били близки. После обстоятелствата така се стекоха, че с едната се сприятелихме, а с него се разделихме. За мен лично отношенията ми с него са си отделно, независимо че са едно семейство с тях двете. Те самите ми допадат, не ме интересува на кой са роднини, не съм човек, който използва хората. За мен това е долно. Но отстрани може да изглежда странно, защото докато съм била с него, не съм се сприятелявала с тях, ами сега точно.. ooooh!

# 466
Не може животът ти и всяко твое действие да гравитира около "какво ще си помисли той". Не е ли затормозяващо?

# 467
Не може животът ти и всяко твое действие да гравитира около "какво ще си помисли той". Не е ли затормозяващо?

Абсолютно. Ако не му бяха толкова близки, нямаше изобщо да ми пука. Просто в случая ме е страх да не каже, че съм станала някакъв навлек в семейството му, за да се докопам до него... ooooh! Защото изглежда грозно, а в действителност не е така..

# 468
Ако сестрите му те игнорират, то тогава можеш да правиш някакви изводи. Сама си прецени дали толкова силно ги искаш в приятелския си кръг.

# 469
Ако сестрите му те игнорират, то тогава можеш да правиш някакви изводи. Сама си прецени дали толкова силно ги искаш в приятелския си кръг.
Искам, защото както споменах, са приятни и споделяме общи интереси. Но досега нито една моя приятелка не е била някаква близка на мое гадже или бивш.. И се притеснявам, че това ме поставя в някаква зависимост от него. Той по принцип не е лош и злобен, отмъстителен човек, но аз съм си такава, много ги мисля и преценявам нещата newsm78

# 470
Искам, защото както споменах, са приятни и споделяме общи интереси. Но досега нито една моя приятелка не е била някаква близка на мое гадже или бивш.. И се притеснявам, че това ме поставя в някаква зависимост от него. Той по принцип не е лош и злобен, отмъстителен човек, но аз съм си такава, много ги мисля и преценявам нещата newsm78
Моето лично мнение е, че ако телето има положителни чувства към теб, сприятеляването с неговите каквито и да било роднини ще му бъде приятно, но ако той няма чувства към теб или пък не желае да има връзка с теб - може дори да ти "изръмжи" по кравешки, да се ядоса дори и съвсем да се отдалечи от теб! Понеже телетата са такива - ако е решил да се раздели с теб, никой и нищо на света няма да го върне към теб! От мой личен опит - когато се разделих с бившия ми съпруг (теле), или по-точно той ме напусна с бебе на 7 месеца, аз се обадих на сестра му и зет му и исках да се срещна и да разговарям с тях, те уж се съгласиха, като веднага след това му се обадили и му казали. Телето ми се обади и с най-грозен тон ми поиска обяснение - "Как съм си позволявала да се обаждам на роднините му и да си мисля, че те с нещо ще ми помогнат в нашите взаимоотношения!? Никога повече да не си помислям да им се обаждам и т,н, така ме насмете.....Така, че добре си помисли и прецени много ли са ти нужни точно тези момичета за приятелки!?

# 471
Благодаря и на теб за отделеното време и споделения личен опит по моя въпрос. Напълно си права, реши ли нещо сам за себе си, никой не може да го разубеди. Аз и затова не търся посредници в отношенията ни, а другата причина е, че намирам за грозно и подло да се сприятеляваш с някой не заради самия него, а заради някакъв интерес. Иначе с Телето в момента сме сключили примирие, на приятелско ниво сме..а и аз мисля, че ще е най-добре да си останем така, защото във връзката ми с него се чувствах прекрасно, но любовта не бива да е едностранен процес. Надявам се отношенията ни да си останат така, както са сега и да не ми се ядоса за нещо и да почне той да се меси в приятелствата ми..по принцип както казах не е отмъстителен, добър човек е, но вече ги обсъдихме телците, като те вземат на прицел.. Laughing просто малко ме е страх от него и затова се надявам да си останем в добри отношения

# 472
chanteuse, оказва се, че имаме сходна съдба с теб, с бившите ни Телци Hug

# 473
Възможно е да си помисли, че се опитваш да се доближиш до него защото Телците са много мнителни и поставят всяко действие на трети лица под съмнение... Но зависи и от характера, не само от зодията, може да е с дота по-широк мироглед и това никак да не го смути.
Както chanteuse написа, това е доста нормална реакция на Телеца ако се чувства мнителност към действията ти.

Иначе за майските Телци,да , адски много харчим но винаги имаме спестявания, аз ако остана без пари се чувствам адски зле!

# 474
Аз пък имам други виждания ..излизала съм с майски телец, ужасно стиснат, въобще не му се даваха пари за нищо само се чудеше от къде да изкара още ..много пъти аз съм плащала сметките в заведението ...докато последния ...априлския ..харчеше на поразия, почивки, дискотеки да не говорим за техника ...всичко последен модел и доста скъпо ...

# 475
Аз много харча  Twisted Evil sladkoto_agi защото обичам всичко да е изпипано, детайлно и да е наистина класика в жанра но и същевременно ми се отдава да си правя сметката защото винаги колкото и много да похарча, пари в джоба имам.
За приятели, близки също много харча, просто защото обичам да карам хората да се чувстват приятно и им правя изненади. Истинския Телец просто обича да кара хората около себе си да се чувстват приятно и специални.  Heart Eyes

# 476
Нелка....  , благодаря и на теб за мнението! Hug Ще обмисля ситуацията от неговата гледна точка не само според зодията, но и според характера, както каза ти. Засега, както споменах, сме в примирие. Laughing Надявам се така да си останем Praynig
А за парите, щом независимо, че харчите, си имате и заделени пари, това е хубаво. Майският беше бохем, както писах по-рано, докато априлският, както казваш и ти, харчеше за подаръци на близките си, но си имаше и спестени пари и никога не оставаше без пари в джоба.

# 477
Намерих книгата, за която говорихте. Даже и продължението намерих.След бърз прочит на нещата,видях собственото си държание в графа "какво НЕ трябва да се прави" Laughing

Обаче не знам до колко съветите в книгата са съвместими с Телците. Веднага се сетих за една история на един познат Телец, който беше обвързан и имаше така да го наречен дълга и монотонно връзка. След, което срещна точно такова момиче, каквото в книгата се обяснява,че трябва да бъдем.Беше му интересно, но авантюрата му приключи за 2-3 месеца и се върна при монотонната си връзка. Защо? Защо там се чувстваше сигурен и всичко беше предвидимо.Знаеше, че "притежава" жената, ситуация и всичко. А другата беше интересна, но нямаше влияние над нея.

# 478
Намерих книгата, за която говорихте. Даже и продължението намерих.След бърз прочит на нещата,видях собственото си държание в графа "какво НЕ трябва да се прави" Laughing

Обаче не знам до колко съветите в книгата са съвместими с Телците. Веднага се сетих за една история на един познат Телец, който беше обвързан и имаше така да го наречен дълга и монотонно връзка. След, което срещна точно такова момиче, каквото в книгата се обяснява,че трябва да бъдем.Беше му интересно, но авантюрата му приключи за 2-3 месеца и се върна при монотонната си връзка. Защо? Защо там се чувстваше сигурен и всичко беше предвидимо.Знаеше, че "притежава" жената, ситуация и всичко. А другата беше интересна, но нямаше влияние над нея.

Аз пък четох книгата ,,Как да си върнем любимия'' и там някои от методите отлично проработиха при моя любим априлски Телец. Но да си го върна беше по-лесно, отколкото да го задържа отново във връзка с мен. А така като те чета, няма и да се върне, защото аз съм инатлива и своенравна и си знам моето и не го ,,слушах'' . И преди да се разделим за втори път, той точно това ми каза, че не съм го слушала и много пъти съм го разочаровала...

# 479

Да не би да говориш за бившите ми?  hahaha Зарежи книгите, дръж се непринудено и бъди такава каквато си, не се напасвай по зодии и характери на мъже, които не са видели хубавото в теб! Особено чрез книги(без да обиждам). Това напасване , хич не ме кефи мен, ти се влюбваш в човека и к'во има да му се напасваш или той на теб. Просто този не е мъж, разбираме правилно, мъж който те нарежда по телефона пред приятелите си, такива дори не заслужават да ги изслушаш как те нареждат по телефона, тряс телефона..

Тези ваши Телци, са менте Телци, телетата имат класа и зная как да се държат с една жена.
Сори ако звучи агресивно поста ми но им обявете война вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт