Италия 149

• 64 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • IT
Междузвезни войни Simple Smile супер. Още си спомням гледането ми на първия епизод преди ......-години.
Ето тази мацка ми харесва  как се облича Simple Smile
Етърва ми(май така се казваше) се облича мн странно за мен, особено са ми странни зимните боти през лятото, но като видях и други момичета в Рим със зимни боти лятото, реших че е такава модата.

Аз и сега си купувам Бурди и кройки(винаги от магазина им до ЦУМ в С-я) и после шия ли, шия Simple Smile Играчки от филц за елхата мн съм направила, и за Великден украси.
feiam да ти е живо и здраво момичето  Hug

# 376
Льоли,  ами ела ми на гости в София,  щом имаш толкова време,  и аз ще съм там.
Фей,  Честит рожден ден на хубавата ти щерка,  да ти е жива и здрава.
Аз,  ако само имах време,  колко украси ще да си направя /ушия.....  Колко обичах да го правя......

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 12:52 от dessita

# 377
  • UK
Льоли,  ами ела ми на гости в София,  щом имаш толкова време,  и аз ще съм там.
Фей,  Честит рожден ден на хубавата ти щерка,  да ти е жива и здрава.
Аз,  ако само имах време,  колко украси ще да си направя /ушия.....  Колко обичах да го правя......

Благодаря, Деси, може да се уговорим нещо  Hug

Пропуснах да честитя рождения ден на малката фей - но ми беше трудно да повярвам, че точно тази млада жена е възможно да има 20 годишна щерка  bouquet

# 378
  • MI
На мен много ми се иска в България да виждах повече 'скучно' и 'класически' облечени жени, а не с 'ефектни' дрехи като брокат в 8 сутритна, латексови ботуши на пластмасова платформа, долнопробни и огромни бижута от пластмаса и пъстри чанти от Левчето. Дори моите приятелки, интелигентни и далеч не слушащи чалга момичета, намират стила ми за много скучен, но няма да си сложа траур по този повод  Sunglasses.

newsm10

Честито и от мен на Феиам, наистина ли имаш толкова голяма дъщеря??  Crazy

# 379
Блогът на Мими го знам, като блог, снимки и поддръжка много ми харесва, пада яка реклама, явно има и много читателки, самите аутфити не..
http://www.frichic.com/category/style
тук намирам повече собствения си вкус с уговорката, че нито имам физиката, нито възможностите, нито смелостта да се обличам така:–)

Иначе Льоли и кръстницата ми са ми в топ 3 на елегантност, стил и тн. на жените, които познавам

София за 2 седмици е много, да. Отидете в музея на ахр. ниво на Св. София хареса ми много ( с гид), заведения, кино, театър и концерт може би и ще мине времето ...

# 380
  • IT
http://www.frichic.com/category/style
тук намирам повече собствения си вкус с уговорката, че нито имам физиката, нито възможностите, нито смелостта да се обличам така:–)
Чантите и обувките са и великолепни....казано от мен, като любител на чанти и обувки.
Няма да забравя посещението ми в Париж в дома на модата-имаше облекла от първите колекции на Диор,  Ив Сен Лоран  и Карден-когато са му били още асистенти, Живанши, Баленсиага. Такива шевове и кройки...платове.

Блогът на Мими имаше едни мн хубави снимки от Неапол това лято.

В София работи и музея на София-банята до ЦУМ.

# 381
  • MI

Хубав ли е? Заслужава ли си посещение? То кой знае кога ще мога де, ама...

# 382
Завиждам ви направо, като си говорите за дрехи и изказвате предпочитания Simple Smile. Аз обичам да се обличам хубаво (и със сигурност не се обличам чалгарно  Laughing), но нито имам поводите, нито времето да се оглеждам, а и вероятно точно както казваха Нели и Якамоз - нямам бекграунда.
Нямаме никакви партита, а и да имахме, нямаше да има никакъв дрес код на тях. Нямам къде да облека някоя хубава рокля или токчета, и честно казано малко ми липсва това. Дори по сватби хората тук (Германия) изкарват на токчета в църквата, и после сменят с балеринките. Аз като цяло я разбирам и харесвам тази практичност, но ми липсва все пак малко възможност да се направиш и почувстваш хубава.
То аз самата, дето слагам рокли и поли вместо дънки и панталони, вече бия на очи  Mr. Green.

Фейам... думи нямам! 20 години. Честито, това вероянто ви е златният момент да ходите заедно на бар, без да се набивате на очи  Laughing Heart Eyes.

# 383
  • UK
Лени, изчетка ме така, както не ме е четкал никой друг много отдавна!  Hug Hug HugХа пък и да беше истина!  Mr. Green

Фришик...ако знаеш каква личност се крие зад този наистина добре маркетиран блог и наистина добър (за рамките на България) вкус и стил...  Crazy
Аз обичам Garance и туй то. Искам да съм като нея.  Thinking

# 384
Аз също няма къде да си облека хубавите дрехи, сега за Коледа имам план да съм с официална рокля и така се вълнувам, от една седмица се чудя как да се облека Laughing  Липсва ми и на мен това, ама за сега това е положението.

# 385
  • MI
То и аз не съм слагала токчета от сума време  Embarassed Къде да се издокарвам, преди като работех в офис с много жени беше различно... А и стил за мен не е равно на токчета и официална рокля. По-скоро да умееш да изглеждаш стилно и с дънки и кецове, това е майсторлъка. Не ми се отдава винаги, но поне не прекалявам с "ефектните" визии никога  Laughing Иначе поли и рокли обичам и аз. За блогърка наистина не се сещам, не ги следя много, повечето са ми супер странни, особено като сложат сандали в снега  #Crazy

# 386

Фришик...ако знаеш каква личност се крие зад този наистина добре маркетиран блог и наистина добър (за рамките на България) вкус и стил...  Crazy
Аз обичам Garance и туй то. Искам да съм като нея.  Thinking

Знам разбира се нещичко, съмняваш ли се:-)

Garance Dore няма никакъв шанс, ако беше у нас. Не и за печалба, като някаква брошка на хоризонта на медиите- да, шеше да има нещо като 1000 фена на ФБ. У нас борбата за импресиите е толкова голяма, че няма ли клюки, хороскопи, с какво са облечени Кардашиян, ръководство по туеркинг, на кой му се вижда целулита, а в рецептите брашно  и захар си загубен. Говоренето за кино, театър, мода, концерти или просто ей така за нещо, което те е впечатлило не печели нищо. Виж, ако пуснеш една статия как в еди кой си ресторант сервитьорката те е изгледала накриво ела да видиш какъв трафик става.  Вкус се отглежда трудно и се иска и много да си (финансово най-вече)независим, за да устоиш на себе си и да правиш каквото искаш. Тази от frichick затова я харесвам, защото
си е надвила на масрафа и не й дреме.

# 387
Аз пък имам един брой токчета, познайте подарък са ми и от Барбата, страшни сандали просто страшни, но само чакам да сваля още 30 кг за да се понеса като един Аватар и целия свят да гледам отгоре. Мин. седмица се поразходих с тях из къщи " да свиквам", а Барбата даже ми беше казала, че не били чак толкова високи. Иначе имам всякакви обуща и се опитвам да налагам някакви стандарти - Кампер, това онова, но трудно. Сега исках едни боти на Кларкс и още едни и пак Барбата каза, че нямало никакъв сексапил в тях, та отложих за догодина и карам със старото Rolling Eyes Просто не ми идва на мен отвътре сексапила и женствеността (елегантността). Трябва да се науча.. един ден:–)

# 388
Ох,  Лени,  разсмя ме.  Аз съм в абсолютно същото положение,  даже по зле,  бих казала  защото токчетата никак не ме привличат, в поли и рокли не се чувствам удобно,  и женственост и елегантност са понятия,  с които не съм на ти.  Не,  че не ми се иска,  но често казано,  предпочитам удобството и практичността. Може би защото доста години като млада ходех елегантно облечена,  защото работата ми го налагаше,  та сега си почивам
 Laughing.

# 389
  • IT
Друго си е на токчета да се фръцка човек Simple Smile
В Б-я вече има и непознати до скоро за българската зрителка марки като Патриция Пепе, Туин Сет, Пинко.
Но това лято репликите на тъй модните саднали на Валентино ми избодоха очите по софийските улици.

Скрит текст:
Хубав ли е? Заслужава ли си посещение? То кой знае кога ще мога де, ама...
Не е лош Simple Smile интересно е:) Микеле се впечетли от една каляска много.

Общи условия

Активация на акаунт