Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 150

За работа - 6  и 10 домове + техните господари.
Ако  е възможно прикачи карта - нат.+ транзити

# 151
Леле, да се мигне човек и вие сте вече на 11-та страница Laughing .

По анкетата - до момента не ми влияе ретроградната Венера.

# 152
  • София близо до Витоша

http://prikachi.com/images/495/8295495b.jpg

# 153
  • София близо до Витоша
Леле, да се мигне човек и вие сте вече на 11-та страница Laughing .

и аз това си казвах вчера, много са бързи.

# 154
  • Sofia
Грийн, Цвети, съжалявам, грешката е моя! Разсеях се относно транзитиращите планети и се обърках. Естествено, че няма как да й транзитират на Цвети в момента в 7 дом Юпитер, Уран и Нептун! Ама че съм и аз  Crazy при положение, че отлично знам, че Нептун си е в Риби, Уран - в Овен, а Юпитер влезе в Дева! ... Тези дни бях недоспала и ми се натрупа страшна умора, от това ще да е.
Цвети, значи нещата, които ти казах за Юпитер, Уран и Нептун, са си по рождение така при теб. Три планети в 7 дом. Може да значат и други неща. Партньорството и бракът при теб са много важни и като цяло са щастливи, успешни, романтични и динамични. А вече трнзитният Сатурн върху тях в скоро време е възможно или да донесе стабилност, структуриране, трайност, или пречки, трудности, равносметка, забавяния, проблеми. Не се знае кое.
Още веднъж се изеинявам за грешката си! Докривя ми.  Hug

# 155
  • София
Лайт, предстоящата година би трябвало да е свързана със засилена комуникация и общуване и най-вече с роднини, близки приятели - възможно е връзките ти с тях да претърпят някаква трансформация.
Мислила ли си за преквалификация или пък да започнеш да се занимаваш с нещо ново, различно от това, което и работила досега?
И все пак Слънце в 5-ти дом ми изглежда доста добре.

Виждам, че скоро си имала сатурново завръщане - как ти се отрази?

# 156
Лайт, предстоящата година би трябвало да е свързана със засилена комуникация и общуване и най-вече с роднини, близки приятели - възможно е връзките ти с тях да претърпят някаква трансформация.
Мислила ли си за преквалификация или пък да започнеш да се занимаваш с нещо ново, различно от това, което и работила досега?
И все пак Слънце в 5-ти дом ми изглежда доста добре.

Виждам, че скоро си имала сатурново завръщане - как ти се отрази?

Определено тази година ми е много динамична, много пътувания, не само кратки, но и дълги. Повече срещи с роднини, да. Трансформации в отношенията няма засега.

За Сатурновото възвръщане, бях писала подробно в предишната тема. С едно изречение ще обобщя. Може да се каже, че почти не съм същия човек. Осъзнах много неща, за които преди съм била заслепена. Промених си отношението към живота, към себе си, към другите. Тотална промяна в ценностната ми система. Радвам се, че не съм създала семейство преди това. Надявам се обаче скоро да имам.  Peace

# 157
  • София
Извинявай, явно съм пропуснала относно сатурновото завръщане.
А относно промяната в ценностната система - това ще продължи и тази година към духовно усъвършенстване.
Успех, Лайт! Hug

# 158
  • София
Значи на мен това дето ме тероризира не знам кое точно е но продължава, и колата си ударих днеска и понеже бързах за работа, че закъснявах и ми е за първи път въобще не направих каквото трябва  ooooh! то още ми е стресирано де Crazy
Лайт ако не е тайна къде ще правите опита и какъв е проблема при вас Embarassed

# 159
  • София
И нас вчера ни удариха колата на един светофар, а освен това видях и други коли, които се бяха ударили. Да не говорим, че по телефона не спират да звънят разни досадници, които ми предлагат да купя безполезни неща на супер високи цени - а иначе са на промоция и аз съм от малкото избани.

# 160
Лейла, не е тайна разбира се, в Надежда, аз затова чакам две поредни години по една година за първичен преглед. Засега няма установен проблем, но по симтоми се съмнявам за ендометриоза при мен.  Rolling Eyes

Лейди Ира, благодаря, и аз мисля, че ще продължи усъвършенстването, далеч съм още от желаното състояние на духа, но поне знам, че съм на прав път. Особено много се облекчих, когато спрях да обвинявам себе си, обстоятелствата, Бог и т.н. Т.е. лека полека избягвам от ролята на жертва, с която съм живяла 29 години.  Whistling

# 161
  • София близо до Витоша

http://prikachi.com/images/495/8295495b.jpg

По натала имам Сатурн и Плутон. / с много труд постигам всички, започвам, трябва да работя много, да се доказвам, разбира се с това идват и многото отговорности/
Съвпадение или не точно когато забременях преди близо 7 години, Сатурн тъкмо започваше а транзитира през 6 дом. Ходих на консултация при Оксана и тя ми каза, че по-добре сега да си гледам детето отколкото да градя кариера. Направих си и фирмичка, но нещата и там не се получиха и забременях с втората ми дъщеря. Ето вече си ги отгледах, въпросния Сатурн които не ми даваше до сега да си намеря работа, най-сетне излиза от 6 дом.

И затова бих искала да Ви помоля да хвърлите едно око и ако може да направите една прогноза.

# 162
  • София
tsvetelina83, и аз имам Плутон в 6 дом и все едно описа мен. Също така и съм работохолик, докато не се изТощя докраЙ. По време на транзита на Сатурн в 5 дом, аз забременях. Но  през транзита в 6 дом остaнах без работа и Сега ми е много трудно да си намеря... Tired

П.С. Редактирах поста, че обърках транзитите  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 17:15 от Гeрито

# 163
  • София близо до Витоша
кога напуска 6 дом.

Никога не съм вярвала, че ще се окаже така. Напук ще си намеря, нищо че дава спънка. Да ама не, ходих и ходя на интервюта, харесват ме,стигам до второ интервю и винаги избират другия

# 164
  • София
кога напуска 6 дом.

Никога не съм вярвала, че ще се окаже така. Напук ще си намеря, нищо че дава спънка. Да ама не, ходих и ходя на интервюта, харесват ме,стигам до второ интервю и винаги избират другия
Около година и половина  Sad Което е доста отчайващо. При мен или не ми харесва работата или не ми се обаждат или съм закъсняла със CV-то....

Общи условия

Активация на акаунт