Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 909
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
цвети, а каква ти беше бременността със сарурн в 6 дом? имаше ли здравословни проблеми?
аз нали се наплаших с този сатурн в 5 дом и си го представям в 6-ти като голяяяямо зло

# 166
  • София близо до Витоша
цвети, а каква ти беше бременността със сарурн в 6 дом? имаше ли здравословни проблеми?
аз нали се наплаших с този сатурн в 5 дом и си го представям в 6-ти като голяяяямо зло

Бременност лека, но много тежко раждане с усложнения 1 година Sad след това.

# 167
  • SF
Моят Сатурн скоро няма да напусне дома си. От скорпион ще премине в Стрелец, който си управлява 2-и дом. А на мен така ми е нужна промяна - и в личен, и в професионален план. Като ви слушам какво споделяте за ходенето по интервюта без резултат, лошо ми става. Не мога и не искам да търпя дълго време да стоя без работа. Сега съм решила, че съм в заслужена ваканция (много се бях изнервила в старата работа), но после?  Tired
Вече ви казах, че в момента транзитен Сатурн ми е в точен съвпад с натален Нептун.
В наталната карта в 10 дом нямам планети, а в 6-и е само Хирон с точен съвпад с купсидата му. 6-и дом е на овен.

Вчера видях 15 падащи звезди. Предишния ден 3. Днес пак 3, но за едната не съм много сигурна.
Пожелала съм си общо около 20 желания, някои ги повторих за всеки случай. Laughing

# 168
# 169
Моят Сатурн скоро няма да напусне дома си. От скорпион ще премине в Стрелец, който си управлява 2-и дом. А на мен така ми е нужна промяна - и в личен, и в професионален план. Като ви слушам какво споделяте за ходенето по интервюта без резултат, лошо ми става. Не мога и не искам да търпя дълго време да стоя без работа. Сега съм решила, че съм в заслужена ваканция (много се бях изнервила в старата работа), но после?  Tired
Вече ви казах, че в момента транзитен Сатурн ми е в точен съвпад с натален Нептун.
В наталната карта в 10 дом нямам планети, а в 6-и е само Хирон с точен съвпад с купсидата му. 6-и дом е на овен.

Вчера видях 15 падащи звезди. Предишния ден 3. Днес пак 3, но за едната не съм много сигурна.
Пожелала съм си общо около 20 желания, някои ги повторих за всеки случай. Laughing

Супер.Тайничко ти завиждам за падащите звезди,които си видяла.Аз си търсих компания, но никой не откликна на молбата ми за звездопада.Нищо живи и здрави догодина.
И при мен имам съвпад Сатурн/Нептун - в 3 дом.Вътрешно изпитвам напрежение,безпокойство,тревожност.Сатурн е Г4,а Нептун Г6,Г7.

# 170
Аз в пика на 12ти срещу 13ти видях 5.  Grinning
 newsm68

Тук обсъбдат също новолунието.
http://astra.la/forum/index.php?topic=845.40
И сгепцахме Аленка.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 11:33 от Пит

# 171
  • в 1001-та нощ
Момичета, споделям една готина книга с Вас. В момента чета в нея за прогресивната Луна и ми се осветлява разбирането за нея https://astroamor.files.wordpress.com/2013/07/d0bed180d0b5d0bbd1 … 3d0b0d182d0b0.pdf

Ще видя дали се намира и на хартия Simple Smile

А тази ми е за четене след това - очаквам да ми хареса, но не съм я прелиствала още http://friendsoftherainbow.net/files/bogovete.pdf

# 172
А тази ми е за четене след това - очаквам да ми хареса, но не съм я прелиствала още http://friendsoftherainbow.net/files/bogovete.pdf

Тази книга ми изглежда страхотна. Благодаря ти Аленка, че я сподели. Точно отговаря на моето вярване, че когато човек не е себе си, не проявява истинската си същност, започва да се чувства зле ( изнервен, депресиран, не може да спи, получава панически атаки и т.н. ). Т.е. една от основните полезни функции на хороскопа е, човек да разбере какъв е, какво трябва да изразява, по какъв начин, с една дума, човек трябва да се синхронизира със своя хороскоп и тогава нещата започват да изглеждат по-лесни и приятни.  Peace

Ще дам пример с мен. Луната в Риби, Асцендента Дева и 2-ри дом във Везни ме правят много състрадателна, отдадена на другите. Винаги искам да помогна на всички, на тях да им е добре, дори на цената на моето нещастие. Слънцето в Овен обаче си иска своето. Иска да се заяви, да каже Аз съм. Съответно когато изгубя баланса и прекалено пренебрегна себе си, вътрешният гласец се обажда под формата на физически неразположения.

# 173
  • SF

Супер.Тайничко ти завиждам за падащите звезди,които си видяла.Аз си търсих компания, но никой не откликна на молбата ми за звездопада.Нищо живи и здрави догодина.
И при мен имам съвпад Сатурн/Нептун - в 3 дом.Вътрешно изпитвам напрежение,безпокойство,тревожност.Сатурн е Г4,а Нептун Г6,Г7.

тр. Сатурн е на 28 в Скорпион, а натален Нептун е на 27.
Не усещам никакво по-специално напрежение може би защото аз винаги съм си напрегната.
В тоя живот досега никога не легнах да спя, да дремя. Все нещо има да ме напряга, все нещо чака да го измисля, все някой разчита на мен точно в този момент. Семейство нямам, но "отгледах" сума народ около мене.
Имам приятели, те ходят "на почивка" - отиват някъде, където да ядат, да лежат и да ядат, докато лежат. Съжаляват, че още не са се научили как да ядат докато спят.
Моите почивки изобщо не са никакви почивки по смисъла на това пенсионерски заспало меланхолично съществуване . Да редувам спане с ядене, изобщо не ми е интересно и не ми се дават пари за такава почивка.
Аз съм винаги в движение, винаги искам да видя повече, да почувствам повече и да харесам повече.
Изумяват ме хора, които плащат самолети, за да сменят собственото си легло с хотелско и да плюскат по час хотелска храна. "ееххххх това е почивка!"  Stop
Еххх това е загубено време... Според моя темперамент и моето разбиране за ваканция.

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 12:50 от Esmee

# 174
Еххх това е загубено време... Според моя темперамент и моето разбиране за ваканция.

Какво имаш в 3-ти и 9-ти дом ?

Мисля, че почивка и екскурзия са две различни неща. Аз ги комбинирам и двете. А и когато човек има семейство е различно, не мога да очаквам, че децата ще тръгнат да обикалят с мен по музеи и галерии. Или по чукарите Laughing .

# 175
  • София близо до Витоша
Никой ли не иска да погледне картата ми  newsm45 newsm45

http://prikachi.com/images/495/8295495b.jpg

Интересуваме само кариерата ?

# 176
  • София
Книгата на Ръшман е много интересна.
Споделям - датата, на която родих щерката, прогресивната ми луна е в точен съвпад със слънцето ми рак.

# 177
  • в 1001-та нощ
И аз родих първото си дете при прогресивна Венера на Слънцето  Peace

След година и нещо - дирекционна Венера ще е над него, но за дирекциите почти не съм чела. Днес се вдълбах в обясненията за прогресиите в книгата, която пуснах. Идеално ми надгради книгата на Ръшман. Много полезно ми беше и пак ще я зачета Simple Smile

# 178
Момичета, споделям една готина книга с Вас. В момента чета в нея за прогресивната Луна и ми се осветлява разбирането за нея https://astroamor.files.wordpress.com/2013/07/d0bed180d0b5d0bbd1 … 3d0b0d182d0b0.pdf

много ти благодаря, Алена, само на руски съм я намирала тази книга   Grinning Peace

# 179
При мен новолунието е в 11ти дом. Прави тригон с натална луна в 3ти дом точно днес. Имам и квадрат към натален Юпитер в осми дом.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт