Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз пък да си кажа относно първата книга на Аленка отворих я и като видях разтегливито психо локуми и я затворих   ooooh! така да не мога да чета такива неща  Rolling Eyes иначе съм съгласна че човек трябва да е в мир и баланс със себе си и света за да е щастлив, ама като опознаването на предоставения ми ресурс като ме напряга как да го постигна  Rolling Eyes

# 181
При мен новолунието е в 11ти дом. Прави тригон с натална луна в 3ти дом точно днес. Имам и квадрат към натален Юпитер в осми дом.  Rolling Eyes

И... какво ти се случи днес  - по 3,8 и 11 дом?

# 182
  • SF
Какво имаш в 3-ти и 9-ти дом ?

Мисля, че почивка и екскурзия са две различни неща. Аз ги комбинирам и двете. А и когато човек има семейство е различно, не мога да очаквам, че децата ще тръгнат да обикалят с мен по музеи и галерии. Или по чукарите Laughing .

В трети е Марс. В 9-и нищо. МС е там, но никакви планети.
Може би са две различни. Аз си почивам докато съм на екскурзия. Нямам деца и да дремя под дебела сянка и да се чудя огладнях ли вече или мога да чакам часа за обяд, ми е скучно. Е, мога да го правя, но не предпочитам. Не е моята идея за ваканция. Идеалната неделя за мене е "по чукарите". Simple Smile
За мен тишина и самота са две много еднакви неща.

# 183
Престращих се и направих сама наталната карта на мой близък човек. Четох, гледах, рових се и имам нужда от съвет и консултация. Много планети са все в 8 дом. Също и Вертекс е там....
Изплаших се.
Моля, който има повече грамотност и/или също планети в 8 дом, да ми помогне да се ориентирам и да сподели опит.
Аз нямам нито една планета  в 8 дом.
Освен натална карта, друго не съм правила, защото не знам какво би ми онагледило по- обективно конфигурациите. Какво е добре да засека още? Благодаря на всички, включили се по моите въпроси  Hug

# 184
  • в 1001-та нощ
Няма страшно Simple Smile Аз имам - не само в 8 дом, ами и в Скорпион - Венера, Уран и СЛВ -  Blush

Чета една книга за дирекциите и в главата ми е каша  Crazy а видях, че имам 3 активни Flutter Трябва явно малко да отлежат, за да ги наместя  Blush

# 185
  • SF
Хм... Thinking На мен Луната ми е в 8 дом. А Слънце и Нептун в Скорпион.
Има ли нещо, което трябва да знам??? newsm78

# 186
Аз се чувствам като пате в калчища. Тотално се заплетох в планетарните аспекти, домовете, конфигурациите....много са взаимоовръзките и интерпретирането им не ми е по силите Cry
То си трябва систематичен подход, много четене и подготовка. А аз кълва напосоки....освен това като прочета нещо неблагоприятно и изпадам в паника. Искам да си изясня аспектите, а сама не мога да се справя. Гледах сайта на Любомир Червенков, той пък предлага само консултация по скайп. Отчаях се направо.

# 187
  • в 1001-та нощ
Да, нужни са базови знания поне, познаване на основни техники за интерпретация и аналитични умения Simple Smile

Не става с четене тук там напосоки, по-скоро ще се объркаш повече Simple Smile

Планети в 8 дом не е страшно - ако това те тревожи Simple Smile

# 188
  • София близо до Витоша
Дамиии,

от 12 август Юпитер е в Дева newsm78 но ако и в Солара ти е Юпитер в Дева ?

и Сатурн в момента е в Скорпион, след месец влиза в Стрелец, но при мен и в Солара е с това разположение ?!  Crossing Arms Thinking

Да очаквам ли по-силно въздействие в моята карта или не ? Naughty

# 189
a.l.e.n.a., много благодаря за отзивчивостта и окуражаването   Hug. Аз  имам много подробен личен хороскоп, от години. Изключителна пътеводна светлина ми е бил и продължава да е.  Simple Smile  Много  е точен, обстоятелствен и  с ценни анализи.  Окуражих се сама да се заема с астрологично тълкуване, защото според моята звездна карта имам предпоставки и заложби да се справям уж добре с подобни материи. Да, обаче явно ми трябва правилен подход, учител и време. Вчера направих въпросната натална карта и ето, че си осигурих вече втора нощ безсъние Crazy
Поне да бях започнала с неутрален познат, а не със скъп за мен човек Tired

# 190
  • в 1001-та нощ
Ако искаш качи картата или сподели какво те притеснява - почти съм сигурна, че нищо страшно няма Simple Smile

Цвети, Юпитер обхожда 1 знак за година - нормално и в солара и транзитно да е все в Дева Simple Smile Догодина ще е във Везни и на двете места Simple Smile За Сатурн и другите по-бавни планети е идентично Simple Smile

# 191
  • SF
Какво ви показват соларите? Защо си правите такива карти?

# 192
  • в 1001-та нощ
Какво да очакваме от идната рождена година - тенденции, акценти ...

# 193
И на мен ми се иска да поговорим малко за соларния хороскоп, ако нямате нищо против   bouquet

Преди време бях питала в темата дали според мястото, на което се намираш на рождения ти ден, може да се променят/избегнат или насърчат определени събития и ми отговориха, че може. Аз втора поредна година си правя и съответно гледам да пътувам около рождения си ден. Не мога да кажа дали има промяна, защото не знам какво е щяло да стане ако примерно бях останала в града, в който живея.

Удобно ли е да разнищим малко повече темата?

# 194
  • в 1001-та нощ
По-скоро се измества областта, която ще засегнат  Thinking Но каквото има да става, като интензитет и тип събитие - ще се случи  Blush

Не бих разчитала особено на това обаче, особено при вече задвижени по-значими транзити, прогресии, дирекции ....

Общи условия

Активация на акаунт