Но каквото има да става, като интензитет и тип събитие - ще се случи 

голям срам ви казвам, после сума ти време и се извинявах. Ама на, Овенска глава, не увира и това е.

...Така ли е или греша?

благодаря
това само може да ме радва и да очаквам идната година с нетърпение. Солар, дирекции, прогресии - всичко води до промяна в служебен план, надявам се и за добро 
Трябва и зор да има
Сега съм се фиксирала на дирекциите 
Направи си даден солар за България, Бразилия и Аляска и виж разликите
благодаря
това само може да ме радва и да очаквам идната година с нетърпение. Солар, дирекции, прогресии - всичко води до промяна в служебен план, надявам се и за добро 
Трябва и зор да има
Каза ми, че е много добре, че ще пътувам за рождения си ден, защото ако остана ж града, в който живея, АСЦ ми ще бъде Скорпион, което не е добре и го изместихме на Стрелец.
благодаря
Трябва и зор да има
Каза ми, че е много добре, че ще пътувам за рождения си ден, защото ако остана в града, в който живея, АСЦ ми ще бъде Скорпион, което не е добре и го изместихме на Стрелец.
Дори този път мисля да отида на място с голяма часожа разлика, ако разбира се, имам възможност и ако звездите са благосклонни. 

Препоръчани теми