Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
По-скоро се измества областта, която ще засегнат  Thinking Но каквото има да става, като интензитет и тип събитие - ще се случи  Blush

Аленка, аз знам за случай, в който жена е избегнала доста драматично събитие по този начин. Затова ми е интересно и искам да знам как всъщност работи ..

# 196
Този път ясно и видимо усетих мощното влияние на Новолунието. Благодаря за линка по- напред.
Прочетох, че пишете и в друг портал по астрология. Аз за сега съм само тук. Simple Smile

Относно соларите, когато се допитвам до личната ми астроложка, за нея винаги е от значение къде съм била на рождения си ден. Освен, че винаги взима под внимание, че живея далеч от рожденото си място. До соларни хороскопи не съм дорасла още. Simple Smile
a.l.e.n.a , благодаря за отклика и готовността да погледнеш наталната карта.    bouquet
Притесняват ме Меркурий, Сатурн, Марс , Вертекс в 8 дом.
Също и квадратурите.
Квадратчетата отдолу ги показват, нали? Аз не съм сигурна дали правилно ги чета.
Например, има квадратура между Юпитер и Сатурн, нали?
Също, не мога да разпозная какви са тези обозначения, със синият цвят. Например,  1-то  квадратче от колонката на Слънцето с Нептун.
А какво означават разлините цветове на линиите в кръга?
ето наталната карта:
http://prikachi.com/images/339/8300339v.jpg

# 197
цвети, мерси, че писа за бременността.

алена, мерси за книжките. първата изглежда много полезна, още не съм стигнала до втората, че подготвям кръщенето на дребния утре, но ще хвърля едно око и на нея.

Lightworker, как добре си се усещаш, браво.

лайла, и аз много мразя книги с психолокуми в тях.

цвети, соларът показва основните трназити в рамките на една година, т.е. той е нещо като обобщение на транзитите за годината, така че е нормално да се повтаря с тях.

# 198
Вчера в темата някой пусна линк за новолунието в Лъв. Прочетох го и въпреки всичко не си взех поука. За Овен пишеше, че изведнъж ще им щукне нещо, ще направят прибързано действие и после ще съжаляват .... Точно така стана. Изхвърлях едно изсъхнало цвете от офиса и покрай него ми хрумна да изхвърля едно друго, леко поувяхнало с растящ плевел отстрани...е, оказа се че не било плевел, а цветето на колежка  Rolling Eyes  Blush голям срам ви казвам, после сума ти време и се извинявах. Ама на, Овенска глава, не увира и това е.  Whistling

# 199
Lightworker, дано колежката ти е добронамерена.  Peace
мен Новолунието ме потопи в астрологичните дебри. Точно като магнит. Силно привличане, та чак не можех да си върша нормално служебните задължения, тотално обсебена бях.
Ето цитат за моята зодия: "Новолунието не е изключено да се прояви като силно привличане към някого в обкръжението, което много да ги разсейва и да кара мисълта им да се рее в посока към обекта"
Уcпях да видя 8 квадратури(в посочената по-нагоре натална карта):
1. Юпитер+Сатурн
2. Венера+Уран
3.Юпитер +Хирон
4.Венера+Лилит
5.Хирон+ true node - това дори не знам какво е Rolling Eyes Blush
6. Хирон +p. of Fortune
7. Меркурий + p. of Fortune
8. p. of Fortune + Vertex

Правилно ли съм ги разбрала? И пак да попитам, не разбирам синият знак, какво означава, как се казва?
Много благодаря ако някой се включи да ми помогне да се ориентирам и отговори   bouquet

# 200
куинконс се казва

червените и сините линии са главните аспекти (мажорни), зелените са второстепении (минорни) аспекти
червените линии са напрегнатите аспекти, сините- хармоничните аспекти

# 201
По-скоро се измества областта, която ще засегнат  Thinking Но каквото има да става, като интензитет и тип събитие - ще се случи  Blush

Не бих разчитала особено на това обаче, особено при вече задвижени по-значими транзити, прогресии, дирекции ....

Солара може да действа много по-силно от транзита.

За мащабни прогнози винаги използвам соларно възвръщане.

# 202
Herzen , благодаря от сърце!   bouquet

Сега погледнах какво означава куинконса....
някоя от вас има ли Куинконс Слънце - Хирон, също и Куинконс Сатурн + Уран или Лилит и Нептун?

Вече съвсем се същисах. Много тежка натална карта ми се струва. И много линии, червените са повече от сините Sad...Така ли е или греша?

# 203
По-скоро се измества областта, която ще засегнат  Thinking Но каквото има да става, като интензитет и тип събитие - ще се случи  Blush

Не бих разчитала особено на това обаче, особено при вече задвижени по-значими транзити, прогресии, дирекции ....

Солара може да действа много по-силно от транзита.

За мащабни прогнози винаги използвам соларно възвръщане.

И аз така съм чувала, че наистина може да се избегнат или поне олекотят събития, в зависимост от мястото, на което се намираш тогава.
Но ми беше интересно как точно работи този процес.

# 204
  • SF
Дори не съм видяла линк за новолунието и отделните зодии. Проспала съм го. Не съм усетила нещо по-различно от положението преди новолунието. То всеки ден си се случва по нещо, ама...
Този път писахте ли си желания?
Кога се подстригваше косата? Моята плаче за едно обновление, ама чакам вие да кажете кога е най-добре. Simple Smile

# 205
  • Варна
Кога се подстригваше косата? Моята плаче за едно обновление, ама чакам вие да кажете кога е най-добре. Simple Smile
Esmee, заповядай прогнозата на Астро-Мишел  http://astronews.eu/?p=2177 Peace

# 206
  • SF
Благодаря! Ще си запиша час за 18-и този месец!!

# 207
  • в 1001-та нощ
СлънцеЛуна Simple Smile благодаря  Hug това само може да ме радва и да очаквам идната година с нетърпение. Солар, дирекции, прогресии - всичко води до промяна в служебен план, надявам се и за добро Simple Smile

Има притеснителни дирекции, но пък не може само безгрижие Simple Smile Трябва и зор да има Simple Smile Сега съм се фиксирала на дирекциите Simple Smile

Адри, до колкото съм наясно - ако даден аспект се пада в 1 дом, ако си на друго място ще попадне в друг дом. До толкова може да се лавира Simple Smile Направи си даден солар за България, Бразилия и Аляска и виж разликите  Peace

# 208
СлънцеЛуна Simple Smile благодаря  Hug това само може да ме радва и да очаквам идната година с нетърпение. Солар, дирекции, прогресии - всичко води до промяна в служебен план, надявам се и за добро Simple Smile

Има притеснителни дирекции, но пък не може само безгрижие Simple Smile Трябва и зор да има Simple Smile Сега съм се фиксирала на дирекциите Simple Smile

Адри, до колкото съм наясно - ако даден аспект се пада в 1 дом, ако си на друго място ще попадне в друг дом. До толкова може да се лавира Simple Smile Направи си даден солар за България, Бразилия и Аляска и виж разликите  Peace

Аленка, аз за първи път правих соларен хороскоп през 2014 и тогава астроложката ме попита къде искам да пада акцента на събитията - в личен или професионален план и аз казах, че  за мен и двете са важни.  Blush Каза ми, че е много добре, че ще пътувам за рождения си ден, защото ако остана ж града, в който живея, АСЦ ми ще бъде Скорпион, което не е добре и го изместихме на Стрелец.

За тази година направих същото и мисля, че в момента съм с АСЦ Водолей (пак се консултирах като исках акцента да пада и на двете места).

За другата година мисля дори по-рано да се поразровя, защото искам да планирам пътуване и знам, че ще е важно кое в кои домове ще попада.  Thinking

Наистина не знам дали съм успяла да избегна нещо по-лошо, не мога да кажа, че тези 2 години всичко ми е вървяло по мед и масло, ест имала съм много трудности, но и леко да съм променила нещата пак е добре.  Blush

# 209

Аленка, аз за първи път правих соларен хороскоп през 2014 и тогава астроложката ме попита къде искам да пада акцента на събитията - в личен или професионален план и аз казах, че  за мен и двете са важни.  Blush Каза ми, че е много добре, че ще пътувам за рождения си ден, защото ако остана в града, в който живея, АСЦ ми ще бъде Скорпион, което не е добре и го изместихме на Стрелец.

За тази година направих същото и мисля, че в момента съм с АСЦ Водолей (пак се консултирах като исках акцента да пада и на двете места).

За другата година мисля дори по-рано да се поразровя, защото искам да планирам пътуване и знам, че ще е важно кое в кои домове ще попада.  Thinking Дори този път мисля да отида на място с голяма часожа разлика, ако разбира се, имам възможност и ако звездите са благосклонни.  Blush

Наистина не знам дали съм успяла да избегна нещо по-лошо, не мога да кажа, че тези 2 години всичко ми е вървяло по мед и масло, ест имала съм много трудности, но и леко да съм променила нещата пак е добре.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт