Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Линкът е в първия пост на темата - но ето http://astrology.org.ua/rectification.htm

Адри, всичко от нас зависи  Laughing хайде отварям да видя какво се случва при теб  Sunglasses

# 136
  • в 1001-та нощ
Аленка, не помага Sad  само временно.
Значи при това положение тр Марс и Меркурий са ми в 12 и 1 Д респективно. Вече и тр Юпитер трябва да ми е в 1Д от вчера. В работата нещата са добре за сега.

Неспокойна съм вкъщи, мисля щуротии само и пак ще ми изгърмят бушоните.

Няма ли да има спокойствие някога или просто съм пбречена на вечно напрежение и бунтарство?  Tired

Ами не - всички са още в 12 дом  Laughing за да бъде потъването напълно Simple Smile И Меркурий и Венера и Юпитер и Дева са се заключили в тайната стая на 12 дом, удобно са се настанили на кръглата маса и се чудят как да те подразнят Simple Smile

Срещу тях 6 дом в изгнание ти е наталния Меркурий и са се наговорили да го побъркат така, че и физически да ти е зле - колко му трябва, като е долу в ниското.

Значи какво имаме - оста 6/12 дом, на кратко физическото и душевно здраве. През 12 дом, където трябва уж да имаш психилогически комфорт - минват дразнители и налагат с бой бедния паднал Меркурий в 6 дом, където е физическото здраве, ежедневните дейности ....

Сега се замислям - от мястото му там - чувстваш ли се в ежедневието неразбрана - казваш нещо, все едно чуват други, чак да те заболи?

Ето и транзитният Меркурий на трон се е изпъчил срещу него и го дразни - противоречиво е - от едната страна в 12 дом - транзитен и на трон, от другата радикално в падение  Thinking ... Като се има предвид, че Меркурий управлява и физическото ти тяло, наистина "боли от това Sad и униваш ...но отминава  Peace бърз е, ще премине през асцендента и ще се устреми към тригон  Blush

По-трудното всеки момент ще настъпи - тр. Юпитер от 12 дом в опозиция на наталния. След това и Венера и Слънцето.

Като се има предвид, че скоро и бързо този тормоз няма да приключи - огледай картата - къде има активни тригони, за да отпускаш през тях, помисли как да го отработиш - няма как да се избяга, но пък защо да не си вземеш нещо то цялата случка Simple Smile

При тригоните нещата се случват най- от самосебе си, без самоучастие от твоя страна, плъзгат се по допирателната  Peace Ако търсиш и съзидателно участие - огледай за секстили Simple Smile Винаги има решение и спасение Simple Smile

# 137
Аленка, какво значи, че по-трудното ще настъпи? Какво да очаквам?  Tired
Аз мислех, че тр Юпитер като ми кацне на Асц ще ми е хубаво ама явно не.
Неразбрана не знам дали се чувствам. В работата нещата мисля, че са добре за сега, но вкъщи ми е некомфортно. Като бясно куче съм, фитил, който иска да гърми и трещи, за да изпусне парата фо следващия път  Sick

Физически се чувствам леко напълняла от известно време и не ми е комфортно. Хванала ме е някаква настинка и ме бори вече втора седмица. Не е нещо сериозно, но шмъркам, гърлото ме болеше до преди 4-5 дена, за сега уж е само носа.  Crazy

До кога ще ми е така криво?
А защо се чувствам зле вкъщи? Пак започвам да си вкарвам филми за стари неща и затова усещам, че ще гръмна. Ейййй как може да съм такова същество, защо не го научавам тоя урок? Sad
Пак съм склонна да изпадна в крайност, но съм сигурна, че нсправя ли го, после ще съжалявам, защото няма да съм взела решението в трезво състояние,  а в знак на афект.  ooooh!

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 21:28 от Adriana11

# 138
  • в 1001-та нощ
Юпитер първо ще направи опозиция на наталния ти Меркурий и после ще премине през асцендента  Peace

# 139
 Thinking ох сега видях, че говориш за опозиция м/у Юпитер и Меркурий, а не Юпитер и Юпитер  ooooh!
този път неприятностите от какво естество ще са?  ooooh!

# 140
  • в 1001-та нощ
Наталният ти Юпитер е в 9 дом,  а наталният Меркурой в 6 дом. Транзитният Юпитер от 12 дом ще направи опозиция на наталния ти Меркурий в 6 дом  Peace

# 141
Да, да, усетих се аз, че за това говорим, но все пак ми е криво и ми се трещи  Tired

Ама ти не искаш да ми кажеш какво лошо ме чака, още повече ли ще се бъгна  Sick

# 142
  • в 1001-та нощ
Е, чак пък лошо Simple Smile Предполагам, че ще то е криво и нервно при всяка опозиция на наталния ти меркурий - минала е тази от транзитния - предстои да се изредят Юпитер, Венера и Слънцето Simple Smile Но после минават през асцендента, огряват 1 дом и движат към тригон с наталния меркурий Simple Smile Пък и с други планети Simple Smile

# 143
Това в период от 1 година ли?  Laughing

Еми значи ще има още циркове и драми, то вече си стана част от ежедневието  ooooh!  тази вечер няма да говоря, решила съм да помълча вкъщи, че отворя ли си устата ще излезе огън и жупел.  Blush той човека май се усети и си легна да спи  Peace
Аленка, 6Д принципно нали отговаря и за работата? Дано поне там нещата са наред.
Между другото искам да си взема лаптоп, каня се от седмица и все отлагам. Знам, че на ретрограден Меркурий не е хубаво да се взима нова техника, за ретр Венера важи ли същото?

Аленка, пак благодаря   bouquet  Hug

# 144
  • в 1001-та нощ
По-скоро за ежедневието, работата и тя е част от него, като нещата, които правиш всеки ден на работа, не като кариерни перспективи  Peace

# 145
Днес един от клиентите ме изнерви, защото ме натискаше за нещо, което още вчера му обясних, че няма как да стане толкова бързо. Разбирам го и него, защото шефове му висят над главата, но това е положението.

# 146
  • в 1001-та нощ
Ето - упражнявай се да не ти влияят такива изпълнения Simple Smile Възможности ще има Simple Smile

Меркурий радикално ти е в 6 дом, засяга ежедневието, управлява ти асцендента - физическото тяло и кариерното развитие - опозицията меркурий-меркурий - може да се се изявила в тези области.

Сега в опозиция на наталния меркурий ще застане Юпитер - той ти управлява 4 дом - избягвай домашните конфронтации  Peace Обмисляй дали наистина е съществено да се правят драми по повода, по който ти накипява, дали има друго решение, друга гледна точка .... Представи си, че това е игра предизвикателство и трябва да намериш друго решение, което изключва конфликт Simple Smile Или пък се постави на мястото на другия и изиграй мислено - неговата роля, мисли и т.н.

# 147
Благодаря ти, Аленка. А, може ли да ми кажеш кои периоди ще е това, за да знам кога да подтискам звяра?  Т.е. кога се очаква да е най-напрегнато? Praynig  Hug

А за клиента днес, издразних се по едно време, но бързо се успокоих. Дадох си сметка, че и те са хора и тях някой отгоре ги натиска за срокове и т.н. отделно после се обади друг, който беше притеснен за работата си и искаше да получи някакво успокоение и утвърждение от мен  Tired

# 148
  • София близо до Витоша
Момичета , ще може ли да ми кажете дали скоро ще започна работа .......според мен периода вече е благоприятен. Сатурн след 19 септ напуска 6 дом, в момента Юпитер ми е в Дева и в 5 дом.

http://prikachi.com/images.php?images/495/8295495b.jpg

# 149
  • София близо до Витоша
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт