Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Идвам с молба за съвет. До РД следващата година ми предстои инвитро. Как ви се струват следните аспекти от соларния възврат - Сатурн на Асцендент ( Стрелец ) , в опозиция с Венера ( на Десцендент, Близнаци, 7 дом) , Слънце, Меркурий и Марс в 5-ти дом, Юпитер в Лъв в 8 дом. Луна в Риби, 4 дом. На мен ми изглеждат добре нещата, но знам ли, може да пропускам нещо важно.  newsm78 Благодаря ви предварително   bouquet
И на мен нещата ми изглеждат добре, особено със Слънцето в 5-ти дом.
Може да пуснеш карта.

# 121
  • София
Алена, честно казано, аз също се съмнявам, но така ми каза майка му и е убедена.. Хем картата му е интересна, а толкова черноглед и без амбиции като него не съм виждала  Crazy (освен баща му де)
Много ти благодаря, че ме ориентира накъде да гледам... Дано този Сатурн да ги затвърди само, че ...  Crossing Arms Омръзна ми от гадни новини и каръщина  Mr. Green Laughing

# 122
Идвам с молба за съвет. До РД следващата година ми предстои инвитро. Как ви се струват следните аспекти от соларния възврат - Сатурн на Асцендент ( Стрелец ) , в опозиция с Венера ( на Десцендент, Близнаци, 7 дом) , Слънце, Меркурий и Марс в 5-ти дом, Юпитер в Лъв в 8 дом. Луна в Риби, 4 дом. На мен ми изглеждат добре нещата, но знам ли, може да пропускам нещо важно.  newsm78 Благодаря ви предварително   bouquet
Може да пуснеш карта.
Разбира се. Вътрешният е наталният.

Скрит текст:

Елч, Аленка и Марбея, благодаря ви за коментарите. Интересното е, че трябваше да го правя миналата година по това време, но тогава получих паник-атаките и го отложих. Може би е било за добро.  newsm78

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 17:30 от Lightworker

# 123
  • София
Лайт, а можеш ли да пуснеш картата от опцията в астрото Natal Chart and Solar Return with houses, за да се виждат и соларните домове.
Ако я пуснеш - чак утре ще мога да я видя, но междувременно другите може да се включат.

# 124
Лайт, а можеш ли да пуснеш картата от опцията в астрото Natal Chart and Solar Return with houses, за да се виждат и соларните домове.
Ако я пуснеш - чак утре ще мога да я видя, но междувременно другите може да се включат.

Готово, оправих го  Peace

# 125
Идвам с молба за съвет. До РД следващата година ми предстои инвитро. Как ви се струват следните аспекти от соларния възврат - Сатурн на Асцендент ( Стрелец ) , в опозиция с Венера ( на Десцендент, Близнаци, 7 дом) , Слънце, Меркурий и Марс в 5-ти дом, Юпитер в Лъв в 8 дом. Луна в Риби, 4 дом. На мен ми изглеждат добре нещата, но знам ли, може да пропускам нещо важно.  newsm78 Благодаря ви предварително   bouquet
Може да пуснеш карта.

Вероятно основният ти въпрос през годината,ще бъде насочен към братята или сестрите ти/ако имаш такива / към малки пътувания или премествания. Не е изключено  да те вълнуват и въпроси от сантиментален характер - предимно любовни връзки.Със Слънце в 5сол. дом - ще се отдадеш на удоволствия,хазартни игри,любов,развлечения на творчество и артистични изяви.
Луна в 4сол. дом - не е изключена смяна на жилището. Промени както във фамилията така и в бащиния дом.
Разума ще контролира и анализира чувствата ти.
Внимавай с дълговете си,защото може да ги увеличиш.
През годината почивай повече и полагай грижи за себе си.
Разбира се. Вътрешният е наталният.

Скрит текст:

Елч, Аленка и Марбея, благодаря ви за коментарите. Интересното е, че трябваше да го правя миналата година по това време, но тогава получих паник-атаките и го отложих. Може би е било за добро.  newsm78

# 126
  • в 1001-та нощ
Алена, честно казано, аз също се съмнявам, но така ми каза майка му и е убедена.. Хем картата му е интересна, а толкова черноглед и без амбиции като него не съм виждала  Crazy (освен баща му де)
Много ти благодаря, че ме ориентира накъде да гледам... Дано този Сатурн да ги затвърди само, че ...  Crossing Arms Омръзна ми от гадни новини и каръщина  Mr. Green Laughing

Хм, не бих предположила дори  Thinking

Склонен ли е да пръска пари, като е с приятели, да се поразвихри и прави на мъж - да плати сметката, например  Thinking По-затворен ли е или изявен екстроверт?

Пробвай да му направиш ректификация  Peace Има линк в 1 пост  Peace Аз родих второто дете преди година, бях готова да се закълна в един час на раждане .... добре, че имам снимка от етикетчето на леглото ... Вероятно помня кога са ме оставили в стаята, а не часа на самото раждане  Peace Разликата е близо 20 мин .... нали след раждането чистят плацента, оставаш малко с бебето и т.н. А какво да кажа, ако ме бяга питали след 30 години  Mr. Green

# 127
Greene, marbeq и който още ползва дирекции  - къде има повече инфо за тях? Литература?
Аз лично имам само една книга конкретно за дирекциите, която съм поръчвала от чужбина. Тази е:
Скрит текст:
.

Всичко останало е самоподготовка от нета  Laughing При дирекциите действието им е +/- 1 градус от точния аспект. Книгите на Лиз Грийн и Саспортас са психологическа астрология. Като за начинаещи стават.

Не съм й гледала хороскопа на Цвети, а коментирах върху казаното от нея за транзитиращите Уран, Юпитер и Нептун в нейния 7 дом, както и върху това, че скоро и Сатурн ще се присъедини към тях.
Наистина ли не знаеш къде транзитират Уран, Юпитер, Нептун и Сатурн в момента ? Първите три планети са в 7-и дом в наталната й карта, а Сатурн ще мине върху тях при транзита си през седми дом.

# 128
  • София
Алена, току що направих и жената се оказа права.. Е, разликата е с 1мин, т.е. 18:31ч.
Цитат
Склонен ли е да пръска пари, като е с приятели, да се поразвихри и прави на мъж - да плати сметката, например  Thinking По-затворен ли е или изявен екстроверт?
Да, склонен е, стига да има повече пари  Peace

# 129
  • София
Аз мога ли като начинаеща да попитам дали има значение, когато двама души имат еднакви аспекти на планети? Не съм чела предишните теми, направо се зарових в книгата на Любомир Червенков

# 130
Абе хора какво става Sad
искам нещо хубаво да ми се случи в личния живот.
Само глупости мисля и не знам какво да правя. Няма ли скоро да има положителна промяна, Венера ли ми влияе, какво ли, не се чувствам добре  Tired
Сега пак прочетох астрологическа статия, че изобщо не е добре да се започват или прекратяват връзки в този период.
Имам чувството, че ще се взривя.  #Cussing out  Защо не ме пуска този Плутон? И Сатурн в Скорпион ...
Явно не съм си научила уроците, не ми увря главата и това си е. Понякога си мисля, че до живот ще правя едни и същи грешки, за които после ще съжалявам, когато вече е късно.  ooooh!
Искам спокойствие, толкова ли не ми е дадено да го достигна  Sick
То бива, бива нестабилност ама чак пък толкова

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 20:03 от Adriana11

# 131
  • в 1001-та нощ
Гeрито, виж квадрата между Марс в 11 дом и Уран във 2 дом. Аз харесвам Уран - той е прогресивен, непредвидим, но може да е безотговорен и хаотичен. При него е ретрограден. Помислих си, че в материално отношение може да има периоди на приливи и отливи или внезапни приходи/разходи.

Аспектът с Марс е напрегнат (квадрат). Марс е в дома на социалната среда - дава ми идея за мъжка компания, където той да иска да се изяви, като мъжкар. Затова помислих дали по тази линия не изтичат пари - например в момент на еуфория да се изтежкари и да плати сметката.

При него компаниите ще са школа - да се научи да бъде характерна индивидуалност - без да губи пари от това.

Марс прави и тригон с Нептун в 3 дом - в стрелец. Там са най-близките хора - и сред тях може да се изявява мекушав, да изглежда безхарактерен и неотстояващ позиции, ами - да не се запъва, като магаре на лед. Може и да си поизмисля и послъгва, малко да преувеличава Simple Smile Не от злонамереност - просто така му идва отвътре, не за да "спечели нещо от това" Simple Smile

Ето, че и аз се уча на неговата карта Simple Smile

Сатурн в 12 дом в Дева - иска му се да е твърд и непреклонен, в скритите си помисли е такъв, иска му се и да е прецизен и екзактен, склонен е да се депресира и затваря, когато не му се получава.

Прави квадрат и към управитела ан асдента и двата женски сигнификатора - от конфликтите с теб, майка, сестра - може би здраво унива и потапя плувката?

Притежава час и обаяние, усет към красивото, вярва, че "красотата" ще промени света и ше го направи по-добър - но както пееше М.Дж. - промяната трябва да започне от него самия - от хармонията вътре в него. Плутон в 1 дом е ретрограден. Срещи него - транзитно опонира Уран. Необходимостта да промени себе си се оглежда )огледално) в усещането му, че трябва да се промени връзката. Или дадено партньорство. В радикса - Плутон е в широка опозиция на Слънцето - неговия Аз - чувства ли се дискомфортно, когато е обвързан? Не съм мислила над такава опозиция, но определено му е трудно, а сега наближава и Уран и още по-категорично изисква промяната  Thinking да кажем, промяната в него, като "страна по договора"  Peace (партньорството).

Иначе пък - слънцето тригонира към Юпитер - щедър е към партньорите  Peace

Аз давам една гледна точка, ти можеш да огледаш за своята и да продължиш с останалите Simple Smile

Greene  Hug веднага проверявам  Blush

# 132
  • в 1001-та нощ
Адри, дишай дълбоко - днес всички са полудели, невротични .... Явно има нещо  Crazy

Дишай дълбоко и си представяй как издишаш отровата и вдишваш - най-прекрасната екзотична почивка с безкраен масаж, повей на бриз, птици високо, нежно слънце ....

Марс влезе в Лъв, Меркурий в Дева ... ще видим какво те тормози Simple Smile

# 133
Аленка, не помага Sad  само временно.
Значи при това положение тр Марс и Меркурий са ми в 12 и 1 Д респективно. Вече и тр Юпитер трябва да ми е в 1Д от вчера. В работата нещата са добре за сега.

Неспокойна съм вкъщи, мисля щуротии само и пак ще ми изгърмят бушоните.

Няма ли да има спокойствие някога или просто съм пбречена на вечно напрежение и бунтарство?  Tired

# 134
Алена, честно казано, аз също се съмнявам, но така ми каза майка му и е убедена.. Хем картата му е интересна, а толкова черноглед и без амбиции като него не съм виждала  Crazy (освен баща му де)
Много ти благодаря, че ме ориентира накъде да гледам... Дано този Сатурн да ги затвърди само, че ...  Crossing Arms Омръзна ми от гадни новини и каръщина  Mr. Green Laughing

Хм, не бих предположила дори  Thinking

Склонен ли е да пръска пари, като е с приятели, да се поразвихри и прави на мъж - да плати сметката, например  Thinking По-затворен ли е или изявен екстроверт?

Пробвай да му направиш ректификация  Peace Има линк в 1 пост  Peace Аз родих второто дете преди година, бях готова да се закълна в един час на раждане .... добре, че имам снимка от етикетчето на леглото ... Вероятно помня кога са ме оставили в стаята, а не часа на самото раждане  Peace Разликата е близо 20 мин .... нали след раждането чистят плацента, оставаш малко с бебето и т.н. А какво да кажа, ако ме бяга питали след 30 години  Mr. Green

От години искам да си направя ректификация, ама нищичко не знам как... Може ли някой да подскаже за линка? Имам само приблизителен час на раждане +_ час.

Общи условия

Активация на акаунт