Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Ами аз не съм от "бягащите" - ако има нещо да става - да става. а и мисля, че ако има да се учи урок - дори да го избегнеш за момента - пак ще ти виси за после Simple Smile

# 211
Ами аз не съм от "бягащите" - ако има нещо да става - да става. а и мисля, че ако има да се учи урок - дори да го избегнеш за момента - пак ще ти виси за после Simple Smile

Аз не обичам да ми се случват лоши неща  Laughing  Blush иии затова си бягам, ако мога  Peace

То шегата настрана, Аленка, но мен това, което доста ме впечатли е, че едната от астроложките беше споделила лична история, как преди години е видяла доста притеснителен аспект в хороскопа си, но за да е сигурна е потърсила и мнение на колега, който е потвърдил опасенията.
Та, тогава е започнала да търси начини дали и как може да се избегне това нещо и така е попаднала на соларната революция - заминала е за друга държава около рождения си ден и слава Богу събитието не се е случило (или поне не така, както са го видели тогава в натала).

# 212
  • в 1001-та нощ
Да, спомням си този случай, но и не знаем какво би се случило, ако не беше заминала Simple Smile

Ще си разгледам соларите за миналите години - да видя какво е било на фокус - поне знам какво е станало Simple Smile

# 213
Да, спомням си този случай, но и не знаем какво би се случило, ако не беше заминала Simple Smile

Ще си разгледам соларите за миналите години - да видя какво е било на фокус - поне знам какво е станало Simple Smile

Ами прогнозата е била за смърт - на нея или на близък за нея човек  Sick

# 214
  • в 1001-та нощ
Даваха по телевизията един филм или предаване беше за Оксана и Иван. Тя разказваше, че той е знаел, че ако се съберат - той ще си отиде. Видял го, но въпреки това е следвал любовта си.  Rolling Eyes Нямам идея какви са били аспектите и дали е пробвал да смени мястото. Според мен просто го е приел,  а и май доста бързо е станало всичко. Трябва да помисля дали мога да намеря филма/предаването, за да не говоря наизуст ...  Peace

# 215
Даваха по телевизията един филм или предаване беше за Оксана и Иван. Тя разказваше, че той е знаел, че ако се съберат - той ще си отиде. Видял го, но въпреки това е следвал любовта си.  Rolling Eyes Нямам идея какви са били аспектите и дали е пробвал да смени мястото. Според мен просто го е приел,  а и май доста бързо е станало всичко. Трябва да помисля дали мога да намеря филма/предаването, за да не говоря наизуст ...  Peace

Хм ...  Thinking принципно той е знаел, че ако тя дойде на Балканите и по-специално в България, нищо добро не я чака в личен план. Предупредил я е, но не мисля, че е знаел, че ще го споходи такава участ и то не за друго, а защото той не обичаше да гледа хороскопа си. Правил го е много рядко.
Не мисля, че в този случай тя му е "попречила" по какъвто и да е начин.  Praynig

Когато й е правил хороскоп, все още не е знаел, че ще станат двойка, ще се оженят и т.н. но да, нещата наистина са се развили много бързо и мога да кажа, че макар и за много кратко, бракът им е бил много хубав и наистина много са се обичали.  Sad

# 216
  • в 1001-та нощ
Той е видял в нейната карта, че тя ще остане вдовица рано ... И въпреки това се е оженил за нея. Ето го - не знам дали може да се гледа от чужбина http://tv7.bg/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D … html#.Vc-yBvntmko

# 217
Той е видял в нейната карта, че тя ще остане вдовица рано ... И въпреки това се е оженил за нея. Ето го - не знам дали може да се гледа от чужбина http://tv7.bg/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D … html#.Vc-yBvntmko

Много тъжно Sad

Иван беше добър човек, изключително умен и интелигентен, но и много саркастичен.  Blush Blush
Започна да се занимава с астрология, за да докаже, че "това са глупости", но с течение на времето промени тезата си, ясно защо.

Именно той накара Оксана да започне да се занимава с астрология, защото е видял, че има потенциал. И тя го развива. Анаис също е умно дете, определено и тя вече знае много неща Simple Smile

За мен той си остава астролог номер едно, лека му пръст.  Praynig

# 218
Adriana11 понеже пишеш, че си правила консултация при професионален астролог, би ли споделила дали си доволна от нея? Аз вече клоня да се обърна към такъв специалист, а не да се бъхтя сама.
Можеш ли да ми я препоръчаш?
Всъщност, ако някой може да ми препоръча изпитан професионален астролог за лична консултация , от който е доволен, ще бъда благодарна  bouquet

# 219
Adriana11 понеже пишеш, че си правила консултация при професионален астролог, би ли споделила дали си доволна от нея? Аз вече клоня да се обърна към такъв специалист, а не да се бъхтя сама.
Можеш ли да ми я препоръчаш?
Всъщност, ако някой може да ми препоръча изпитан професионален астролог за лична консултация , от който е доволен, ще бъда благодарна  bouquet

Да, разбира се.  Hug
Аз съм се консултирала с Оксана и Анелия Лечева. Иван Станчев, Бог да го прости, ми беше казвал бегло някои неща, но тогава бях малка, а той се беше зарекъл на деца да не разчита хороскопите  Peace

Аз съм писала и друг път, с Оксана се консулирах по-подробно и сериозно миналата година, защото исках отговори на въпроси, които тогава доста ме вълнуваха.
При мен имаше познаваемост, като събития, наистина се случиха нещата, които ми каза за въпросната година.
Доволна съм  Peace

След това говорих и с Анелия, повечето й прогнози са за по-далечно бъдеще и още не мога да кажа на 100% дали е уцелила, но за по-кратък срок нещата, които каза, не станаха така.  Peace
Преди да си запазя час при нея бях прочела много добри отзиви, хора споделяха как всичко им е познала с голяма точност, но при мен не беше точно така.  Peace

Според мен е важно да откриеш точния астролог за себе си, много е относително, защото един човек може да има голяма познаваемост за някои, а за други - не.
Пожелавам ти успех!  Hug

# 220
Много ти благодаря. Както за бързия, така и за изчерпателния отговор. Аз имам личен астролог и съм доволна от нея. Повече от десет години съм в контакт с нея и периодично правя консултации.
Преди много години,  първият ми хороскоп беше направен, когато бях на 15 и астрологът беше изключителен човек. Срещите ми с него се оказаха крайъгълен камък в осмислянето на живота. Тогава бях още ученичка. Николай Дойнов се казва, може някоя от вас да го е познавала или чувала за него. Сега ми се иска да направя консултация, но не за мен и не с моята астроложка. Мислех, че мога да се справя сама, но осъзнавам, че имам тепърва много да се уча.

# 221
Това, че можеш да влияеш върху съдбата, чрез преместване на друго място на рождения ден и съставяне на различен солар го има като теория.Аз установих, обаче че при мен не влияе. Преди 5-6 години имах в солара 6 планети в 12 дом, включително соларно новолуние. Сатурн ги беше подпрял отсреща в 6-ти. Бях се настроила да ходя в Англия за РД така планетите от 12ти щяха да се изместят в 1ви. Но не го направих. И нищо лошо не ми се случи крайна сметка.

# 222
  • Sofia
От сайта на Мишел, дневните астропрогнози за днес и за утре:

16 август - И днес Луната е в Дева, постепенно настроението става делово и трудолюбиво. Типично по Дева-та, все нещо ще се налага точно днес да се свърши. Появяват се задължения и ангажименти, които искат бързо разрешаване. На помощ днес ще ни бъдат хармоничните аспекти на Луната с Плутон и Меркурий, които ще са активни през целия ден и ще подпомагат както домашната, така и професионалната и делова работа, ако имате такава. Днес също е добро време за активизиране на част от желанията, които писахме на новолуние. Само не трябва да забравяте за ретроградната Венера. Направете справка, какво не трябва да се прави в този период. Днес всичко ще ви се отдава, само времето за почивка ще убягва. Трябва да положите сериозни усилия да изхвърлите временно от главата си всичките „трябва“, за да може малко да отдъхнете. Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

17 август - Очаква ни приятен, успешен и делови ден. Луната все още е в Дева и създава хубав старт на новата седмица. Добро време за работа, която изисква търпение, прецизност и концентрация. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн – много полезно съчетание. Създава възможност за правилно организиране на ангажиментите, личното и служебно време в посока, която е по-продуктивна и полезна. Ако сте на почивка и нямате делови ангажименти, непременно отделете време за своето здраве, консумирайте здравословна и витаминозна храна, въведете нови полезни привички в дневния си режим – Луната в Дева обича това и ще ви подкрепи. Вечерта имаме кратък интервал на Луна без курс - постарайте се по това време да не водите важни разговори, не взимайте решения, не приемайте предложения. ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.16 ч. – 23.23 ч. !!! Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

# 223
Много ти благодаря. Както за бързия, така и за изчерпателния отговор. Аз имам личен астролог и съм доволна от нея. Повече от десет години съм в контакт с нея и периодично правя консултации.
Преди много години,  първият ми хороскоп беше направен, когато бях на 15 и астрологът беше изключителен човек. Срещите ми с него се оказаха крайъгълен камък в осмислянето на живота. Тогава бях още ученичка. Николай Дойнов се казва, може някоя от вас да го е познавала или чувала за него. Сега ми се иска да направя консултация, но не за мен и не с моята астроложка. Мислех, че мога да се справя сама, но осъзнавам, че имам тепърва много да се уча.

Няма за какво, то темата е за това  Hug

А, иначе какво се е случило с този Николай Дойнов, от който си била много доволна (защото ми направи впечатление, че сега имаш друг астролог)?

# 224
vihrogonche, благодаря за извадката с астро прогнозата. Чудесно звучи, таман имам важно нещо планирано. Simple Smile 

Adriana11, Николай Дойнов почина, когато бях на 25. Той беше един от преките ученици на Петър Дънов. Има доста инфо в нета за него. Срещите ми с него бяха в продължение на 10 г.. Чувствах го като част от моето семейство. Наричах го чичо Николай.. 
 Беше  изключителен  духовен водач. Никога  не е взимал пари за консултациите ми с него. Всичко изчисляваше ръчно. А тълкуването и интерпретациите му бяха феноменални. Имаме (семейството ми) подарена неговата книга. Огромен отпечатък и зяряд в моето жизнено кредо е оставил.

Общи условия

Активация на акаунт