Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
В книжарница Сиела в МОЛ Парадайз мисля, че скоро гледах 4 том на М.Марч. Може да проверите там.

# 496
  • в 1001-та нощ
Вчера се обадих по телефона и помолих да проверят, за да отида, ако я има. Провериха, казаха,че само 1 том е наличен и предложиха да проверят и в другите си книжарници, ако бих отишла и в друга. Съгласих се, разбира се - обаче ми казаха, че и в другите я няма и че тиражът е изчерпан. Аз го знам това - никъде ги няма Simple Smile

Алена, кои са предимствата на solar fire, какви възможности има? Нещо повече от ЗЕТ, например, или от астрото? Кое би те накарало да я избереш?

Това, че хора, на които имам доверие са я предпочели.

Предполагам, че и двете са добри  Peace  Цената е горе-долу една и съща Simple Smile Чудя се дали ще се задържи интереса ми по темата и колко Simple Smile Дано не ми мине мерака след 1 година Simple Smile

Благодаря - сега веднага ще се обадя Simple Smile

# 497
ок, поставям си лична задача да сигнализирам имидиътли в темата при следващата среща с том 4  Laughing

# 498
  • в 1001-та нощ
 Hug

# 499
Намерих М.Марч - 4 в електронен вариант, на руски, pdf файл.
Дайте координати да ви я пратя. Grinning

# 500
ааа, на руски всичките ги имам  Joy
ама нали се скръндзя за 10те лева на втория том и мине се-не мине го срещна и по тази причина съм сигурна, че тираж има  Whistling

може ли да ми метнете едно оченце за смяна на работа  Praynig
9.05.1975 час - 12.44 на обяд, Габрово

# 501
  • в 1001-та нощ
Втори том не ми хареса и мога да ти го пратя да го ползваш "безплатно" - колкото ти е нужно  Peace Ама, като платиш доставка в двете посоки се обезсмисля  Blush Все пак офертата е в сила  Blush

# 502
  • в 1001-та нощ
...

може ли да ми метнете едно оченце за смяна на работа  Praynig
9.05.1975 час - 12.44 на обяд, Габрово

Не изглежда добър момента - У10 е реограден и в 12 дом Sad , имало е квадрат със Слънцето и като стане директна - пак ще направи. У6 също е ретрограден  Rolling Eyes

На пръв поглед не изглежда цветущо. Прогресивен и дирекционен МС е сменили знак вече - не донесоха ли промяна - в усещането и със събитие?

# 503
със събитие - не, с усещане - не ми стои повече тук
уреждат ми място, за което не съм съвсем сигурна, че ми се ходи  Rolling Eyes

благодаря ти, Алена, за предложението  Hug
имам толкова купени и свалени книги и повечето непрочетени, втория том повтаря повечето от тях  Peace

# 504
  • в 1001-та нощ
Според мен ингреса на прогр. МС дава именно това   Peace потребност от промяна  Peace особено, както е при теб от Близнаци в Рак  Peace

Ингресът на дирекционния МС - трябва да е дал събитие отвън, което налага промяна. Ако часът е верен - било е преди 4 години  - от Близнаци в Рак ми звучи, като да се затвори активната обществена комуникация и посвещаване в кауза на грижа; или период на майчинство и поставян е на грижите за децата и дома на първо място...

При мен ингресът на дирекционен МС се прояви с внезапна смяна на прекия р-л и куп произтичащи промени от това  Peace Догодина лятото прогр. МС прави ингрес - аз вече усещам нуждата от промяна - усещането е, като вътрешна потребност  Peace

# 505
Herzen, в момента работиш ли някъде? За работа в голяма фирма/организация ли те уреждат?

# 506
Embarassed да, за голяма
работя в момента

# 507
Херцен, имаш възможност да смениш работата.
Дирекционен МС на К11, прогресивен Сатурн, У 6 дом в 11 дом, дирекционен Меркурий, който е У1 и 2 дом също са 11 дом. Имаш всички индикации, че можеш да започнеш в тази фирма.
Освен това дирекционната Луна е в тригон с К6 дом, транзитен Меркурий в тригон към МС, прогресивно Слънце в хармоничен, макар и минорен аспект също към МС, управителя на 6 дом, Сатурн също в хармоничен аспект с К2.
Дирекционен АС е във 2 дом.
Имаш възможността да започнеш и смятам, че няма да си недоволна от избора, ако го направиш.

Друг акцент в картата ти е, че Слънцето ти е на соларния АС и дирекционен Юпитер, съуправител на 7 и 8 дом и може би ще имаш активност по въпросите на взаимоотношенията и партньорствата.

ПП. Часът ти точен ли е?

# 508
йооооо, тенкю, тенкю, Kuanin  Hug
не съм недоволна от настоящата и ако ме разочарава новата ще ми стане тъпо

ами ректифициран е, точен е май Simple Smile
ако имаш други предположения - казвай
ти по коя система ги пускаш, защото на мен 6ти дом ми е водолей, седми-риба

# 509
йооооо, тенкю, тенкю, Kuanin  Hug
не съм недоволна от настоящата и ако ме разочарава новата ще ми стане тъпо

ами ректифициран е, точен е май Simple Smile
ако имаш други предположения - казвай
Освен това дирекционната Луна е в тригон с К6 дом, транзитен Меркурий в тригон към МС, прогресивно Слънце в хармоничен, макар и минорен аспект също към МС, управителя на 6 дом, Сатурн също в хармоничен аспект с К2.
Дирекционен АС е във 2 дом.

По това се вижда, че и на стоящата ти работа те удовлетворява.
Ще разгледам картата ти на спокойствие по-късно и, ако има нещо друго във връзка с новата работа, ще ти пиша.

Общи условия

Активация на акаунт