Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, а имате ли идея какво се гледа при съдебни дела? Аз съм ищец, завлякоха ме с пари и искам да видя звездите дали имат мнение по тази тема.   Thinking

# 556
  • в 1001-та нощ
Юпитер  Peace ми идва на ум на първо време, може да се видят и 9Д, дома, който управлява ...

В твоя случай 2 и 8 дом също бих погледнала, техните управители, планети вътре, аспекти към други планети и към Юпитер  Peace

Аз мисля, че не съм ти правила карта, та не мога да погледна  Peace Дори да си пускала данните - пропуснала съм  Blush

# 557
Не, иска ми разрешение за достъп.

# 558
И на мен

# 559
  • в 1001-та нощ
Сега трябва да стане https://drive.google.com/file/d/0B2EuNpw4lt7kY3QxSEhiclN1S1E/view?usp=sharing

Да изпробваме с тази, а после ще кача и другите Wink

# 560
сега е добре  Peace
благодаря ти  Hug

# 561
Алена, поствала съм ги Simple Smile Ще съм ти благодарна да погледнеш Simple Smile Сега ще разгледам и аз нещата
Благодаря ти   bouquet

13,03,1979   13:13 ч.   София

# 562
Сега трябва да стане https://drive.google.com/file/d/0B2EuNpw4lt7kY3QxSEhiclN1S1E/view?usp=sharing

Иска ми парола?

# 563
  • в 1001-та нощ
сега е добре  Peace
благодаря ти  Hug

Super  Hug

Ако искате така да ги изписвам: име в червено, автор в черно и ако има парола - след това

Хирон - мост между вътрешните и външните планети Барбара Хенд Кроу astrolibray31

Като кача другите - ще ги подредя така в един пост - Esmee, ако си хареса някоя да я подхване - в тази няма много за дооправяне, в Транзитите на Сатурн има повече, но е трудна за четене, тежка. От нея може да се копира, от тази  или е забранено или аз от офиса не мога Sad

Това, което прочетох за Хирон в 1 дом и Хирон в Овен - за мен е много вярно. Има тълкуване на аспекти - мисля Брадли Купър питаше за съвпад на Хирон и Слънце в 6 дом .... Stop Stop Stop Това е направо взрив  Mr. Green от хиронизъм. Добре, че не е в Дева - не съм проверила, но предполагам  Mr. Green

# 564
  • в 1001-та нощ

Иска ми парола?

pass за отваряне на книгата astrolibray31

Ще видя данните  Peace

# 565
  • в 1001-та нощ
Момичета, а имате ли идея какво се гледа при съдебни дела? Аз съм ищец, завлякоха ме с пари и искам да видя звездите дали имат мнение по тази тема.   Thinking

Тепърва ли ще завеждаш дело или вече са направени постъпките за това в съда?

Пълнолунието в събота ще бъде върху дирекционния ти Юпитер. Транзитният също ще мине над него.

Слънцето и Юпитер тъкмо излизат от 2 дом. Венера ти е в 8 дом, но сега точно е ретро. Доста неща ми станаха интересни и казусът ми е интересен.

Но да започнем с това - заведе ли делото или го обмисляш? Ако да - кога  Peace

# 566
Входирана е исковата молба началото на юли мисля че на 02,07 е излязло и ... ба ли го как се казваше ама май изпълнителен лист. Очаквам развитие. Т.е. да си получа парите  Laughing

# 567
  • в 1001-та нощ
Идеално, надявах се да е така - тогава Венера е била директна и в съвпад с Юпитер във 2 дом  bowuu

Хм, тогава правят квадрат с натален Уран - У8 и тригон с натален Нептун - У9  Thinking

Нещо плаща ли се - да имаш час - примерно от касов бон. Да направим карта на входирането?  Rolling Eyes

# 568
Благодаря ти за това което правиш!
Таксата е платена на 17,06,2015  час няма  Tired на платежното

# 569
Хайде да видим дали може да се тегли  Heart Eyes

След името е паролата  Peace https://drive.google.com/open?id=0B2EuNpw4lt7kY3QxSEhiclN1S1E

Не виждам име и парола след него. Simple Smile

Хахаха, видях я. На час по лъжичка Grinning

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт