В една книга четох за ежеденвния индивидуален хороскоп - прави се, като солар, но с актуална дата и мястото на раждане не се релокира към актуалното - ползва се рожденото.

Интересно ми е, но към момента не мога да отделя време и да започна да чета от А до Я. А знам, че ако почна ще се получи както ти си казала: 

Аз толкова съм му сърдита на Плутон, че ми тормози У4 и У7, че го игнорирам в друга светлина 
Но резултатни

Аз толкова съм му сърдита на Плутон, че ми тормози У4 и У7, че го игнорирам в друга светлина 
Но резултатни 
теб не те помете вълната а направо те качи на гребена си
толкова бързо се изучи
теб не те помете вълната а направо те качи на гребена си
толкова бързо се изучи 

Станахме си тук една банда -кътните си зъби знаем 
Можете да си направите и Вие и да огледате къде попада при вас,в кой дом, какви аспекти прави и т.н. 

Само мога да кажа, че в резултат на този акцент и съвпад на натален СЛВ, дирекционен Плутон и прогресивен ДС - съвпадът е много точен - през юни-юли - се срина ценностната ми система, нещата, които са ми били устои и опора,вярата в близките -всичко се помете, изпепели няма го....
Уран засатва ан ДС на събитиво - промяна - за добро. Ретро е - ще се променя нещо започнато
А натален Уран влиза в сесктил с Юпитер.
Но мисля, че имам реален, преживян пример за действие от затъмнение до затъмнение и влияние на междина лунация
Те и другите междинни се навързват, но ще стане дълго да опиша всичко 

Препоръчани теми