Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 739
  • 711
  •   1
Отговори
# 120
Руми, така забавно си го описала.  Joy Гледа ли финала на сезона все пак?

# 121
  • югозапад, под "Марков камък"
Руми, не ти е до смях ама мен ме усмихна разказа в скрития текст.
Много ми се доспива следобедите едва издържам на работа, чак физическа болка усещам.

# 122
Руми  Joy Извинявай, ама ми стана много смешно...

Никитка и аз съм така. Буквално умирам като се наобядвам  Grinning

# 123
Руми, така забавно си го описала.  Joy Гледа ли финала на сезона все пак?

Ми не съм го гледала. В сряда е повторението, ако не си намеря код, ще чакам до тогава  Laughing
Поне имахме задушевна вечер с децата - на свещи  Flutter

# 124
  • ту тук, ту там
Момичета, мислите ли, че е нормално, дете с бронхопневмония и абокат на ръчичката да бъде водено на плажа. И имам ли основание да спирам моето да си играе с него?  Tired

# 125
elleni, е аз не бих завирала моите, във видимо болно дете.
Просто се преместете на друго място.

# 126
  • Бургас
Момичета, мислите ли, че е нормално, дете с бронхопневмония и абокат на ръчичката да бъде водено на плажа. И имам ли основание да спирам моето да си играе с него?  Tired

Аз не бих водила болно дете на плажа и не бих пуснала моето да си играе с него.

Алечка, видях те. Честита прическа!

# 127
Къде е Алечка, само аз ли не виждам нищо  Laughing

# 128
  • ту тук, ту там
Е, то ние направо си тръгнахме, въпросът е защо изобщо майката го допуска?!  Не било заразно, казва. Исках да разбера, аз ли  много се втелявам, щом на нея й изглежда съвсем безобидно...
Признавам, че дори си измислих причина да си тръгнем, за да не ми се налага да се конфронтираме.

И аз искам да видя Алечка! Хайде, Али, пусни и тук за малко! Praynig

# 129
Лина  Heart Eyes

Руми, във фейсбук  Peace

Ей ме на, подкастрена:
Скрит текст:
Embarassed

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 19:55 от Алечка

# 130
  • югозапад, под "Марков камък"
Алечка, много си хубава и голяма промяна струва ми се /беше пускала снимка, когато си смени цвета и май доста си резнала/.

# 131
Не било заразно, казва. Исках да разбера, аз ли  много се втелявам, щом на нея й изглежда съвсем безобидно...

Пневмонията не е заразна.

# 132
  • ту тук, ту там
Хубаво ти е!  Peace

И моята беше така, допреди да ми я подкастрят преди броени дни!  Close
Сега пак ще гоня същата линия, но малко по-голяма дължина, да ми покрива врата отзад, иначе точно така  с ясно изразен диагонал!  Peace

О, Чек, има и вирусна пневмония!  Peace

# 133

Аз не бих спирала моето да си играе с него. Самият факт, че може да си стои на краката, означава, че се е подобрило достатъчно, а това, че е с абокат, означава, че всичко му е замирисало на АБ и вероятно е най-малко заразното дете на целия плаж. Това, че самото дете може да залепи следващ вирус, който да го докара до нова пневмония, не го коментирам, защото очевидно родителите са приели този риск.

# 134
Алечка, много ми харесваш с новата прическа. И цветът ти е прекраасен и ти отива.

Елени, детето след антибиотик не е заразно. Доста е препоръчвано ходенето на плаж за пнеумония.

Обикновено хората са заразни преди да проявят пълната симптоматика и малко след това.

Общи условия

Активация на акаунт