Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 799
  • 711
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вместо да си стоим на сянка, или просто да свършим нещо полезно.
Ама аз си седя винаги на сянка и върша нещо полезно - пия нещо шарено и с чадърче hahaha
Ай сиктир! Цяла година върша полезности, свряна между папките зад половин метрови стени, не мога да разбера, че е лято...Сега ще си събирам слънчо Grinning

# 106
  • някъде ... тук ...
Белинде, радвам се да те засека тук  Hug

Още малко остана и до нашето по-дълго море, ама с него и лятото свършва...
И аз съм в кюпа на необичащите авгус заради РД и края на лятото Crazy

# 107
Да се похваля, чакаме майсторите за дограмата. Ще излезе, че напразно съм се притеснявала. Е, имат закъснение от около 5 дни, ама то това май нищо не е. С нетърпение ги чакам  Simple Smile

Ели, на коя дата си ти?
Аз на рождения си ден си изключвам телефоните, с никой не говоря, дори си вземам отпуска в повечето случай. Преди 3 години цял ден играх на една игра и подобрявах рекорди. На другия ден станах с червени очи ooooh!

# 108
но аз дойде ли Август, почвам да жалея.

От дете изпитвам това чувство, някаква тъга ме стяга по отминалото лято.

И аз така. Даже страшно ми ставаше като си помислех, че идват есента и зимата. А сега умирам да видя есенна гора или даже сняг. Но пък оценявам факта, че поне още два месеца ще мога да ходя на плаж и до към средата на декември ще съм по къси ръкави.

# 109
Естел, ти заради колежката ли пусна оная тема? Не  може отношението на един човек да ти определя дали ще останеш или напуснеш, освен ако не ти е шеф. И особено, ако става въпрос за разправии извън работния процес. Винаги ще има хора, които ти допадат и такива, с които по-трудно общуваш.

# 110
И на арабките им се ходи на морето, но много от тях не мога да си махнат чаршафите. Иначе съм виждала една да бяга по алеята облечена с клин и късо бюстие, но на главата с кърпа.

# 111
Четох, че една млада арабка се удавила на плаж в ДуБай, защото баща й не дал на спасителите да я спасят, т.е. докоснат- по-добре мъртва, отколкото опетнена от мъж. Може да сте го обсъждали вече.
Аз цял живот съм общувала с ливанци и бабата винаги ходеше покрита от глава до пети. Да видиш внучките, наборките ми, едната е модел в САЩ.

# 112
  • някъде ... тук ...
blackcat6, на 22ри Simple Smile Общо взето откакто сме заедно с мъжа ми, празнувам. Преди все нямаше никой по това време на годината - кой на море, кой на село....
Тази година смятам да го отпразнувам на кратко пътуване. Планът е Пелион, но може и на някъде другаде да ни завее вятъра Crazy

# 113
Нашата зайкиня Гризелда се оказа Гризелдан ooooh!.
Лошото е, че Близелда си е Близелда. А зайците се плодят като зайци.....

# 114
hahaha Joy на теб не ти смешно, но отстрани си  за смях  Joy

На въпроса ти - не е заради нея.

# 115
Е, не  hahaha

# 116
  • Пловдив
Кастрирайте го Гризелдан.

# 117
Аз бих казала ''опитайте го Гризелдан'' ама ще ми скочите.

# 118
  • дядовата ръкавичка
И на мен ми е тъжно за отиващото си лято. Дните стават по-къси, нощите по-хладни. Обикновено ходим на море през септември, изпращаме щъркелите, посрещаме есента. Носталгично е.

valerie,  Simple Smile

# 119
Вчера успях да видя малките сладури  Heart Eyes
ванини, страхотни са  Hug

И Деан видях - сладур голям.
Ама изпуснах всички мацки  Laughing

Искам да се оплача. Малко е дългичко, но пък ми олекна  Simple Smile

Скрит текст:
В къщи гледаме много филми. И аз като бабите си имам сериали, които не пропускам.
Единия е Game of thrones сезонът свърши за тази година, другия е Shameless новия сезон ще е чак ранната пролет догодина и  Истински детектив. Върви сега, чакаме си го чинно по един епизод на седмица  Crazy
Та е разбираемо, мисля, защо толкова много ми бръкна в здравето разпрата между Бусатком и HBO.
Останах без любимия си канал. Немислимо. Тръгнах да търся алтернативен доставчик. Изборът ми е Виваком и Мтел. Дилема никаква. Отиваме в офиса на Виваком и се започва - имате ли HBO - отговорът музика за ушите ми.
Ама адресът е на село, нямало проблем. Подписваме договор и чакаме три дни. Идват техниците, свалят едната чиния, слагат другата, приемници, кабели, всичко прекрасно...
Освен сигнала - картината лоша, трепти екрана, абе смахната работа. Да не говорим, че нямало да можем да използваме екстрите, щото нали на село сме нямали интернет, ама от техния интернет, ама скоро нямало и да има. Мамка им.
Като се започна едно звънене на 123, 321, 546 и т.н. Безкрайни обяснения на оператор, пък на технически сътрудник, пък пак на оператор. Какво искам ли - искам да анулирам договора, защото аз 42лв за такъв сигнал няма да дам. Може госпожо, дължите неустойка 140 лв. Ама каква неустойка, аз не съм получила услугата, ама нищо да им дам пари. Три дена разговори, тичане и разправии - били им разрешили от високо ниво  Wink да се анулирал договора.
Чувството ми на удовлетвореност от спечелената битка трае кратко - ми аз все още нямам моя канал.
Колегата небрежно ми подхвърля - ми виж местната кабеларка - всичко имат.
Да бе в списъка на доставчиците тез не са ги чували. Ама тъй де, вече нищо не губя - отивам там.
Добър ден - добър ден. Имате ли тв на село - Да, имаме.
Имате ли HBO пакета - Да, имаме ( тук очите ми светват)
Колко ще ми струва удоволствието - госпожицата ми казва, цена близка до подарък  Shocked
Договорът подписан, на другия ден всичко наново - махат се приемници, красота.
В момента вкъщи имам повече оборудване от всяка себеуважаваща се фирма доставчик на телевизия  bowuu
Вчера, денят Х. Финалът на сезона. Епизод час и половина. Децата нахранени и натирени да си играят.
Наближава заветния час, кафето е на масата, бисквитки и водичка под ръка. Започва.
Минава инфото какво се случи до сега, музика, надписи и ....... токът спира  doh

Мамка им и на Булсатком, и на Виваком, и на Енергопро, и на ВиК (за всеки случай)
И това, ако не е световна конспирация, здраве му кажи  Mr. Green

пп: Понеже новия ни доставчик взима HBO през посредник аз нямам код за HBO Go. Моля, ако някоя добра душа има и не ѝ представлява трудност да го сподели с мен   Blush

Общи условия

Активация на акаунт