Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 793
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
  • ту тук, ту там
Вал, хубавице!  Heart Eyes
Джули, радвам се заедно с вас!  Hug

Ох, ако знаете мен как ме подстригаха преди няколко дни...  Tired
Толкова си чаках косата да попорасне, а сега съм като момченце! Едва ми покрива ушите...
Мъжът ми ме харесва много, казва, че съм като момИченце, но аз страдам и се клепотя с разни мазила да расте уж.

# 91
И аз вече  почвам да тъгувам по лятото. Ама нарочно си оставих по-голямата част от годишния отпуск за края на сезона, за да го изпратя.  Приятно е като знаеш, че ти предстои почивка.
През август и в София е хубаво, много празно и приятно.
elleni , сигурна съм, че ти отива. Мъжете са по-обективни и по-искрени от жените. Веднага им проличава, ако не харесват.
 А и коса расте.
Джули, къде видя тая плитка Laughing В? момента и за връзване на мини опашка не става.
п.п сетих се да питам Стейси дали е отказала цигарите. Напоследък съм достигнала някакви висоти в пушенето и започнах сериозно да се притеснявам. И уж от всяко утре -край.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 21:47 от valerie

# 92
  • София
Искам да кажа, че това с арабските бански не го разбирам Rolling Eyes То ясно, религия и всичко, ама на 35-6 градуса, да се опънеш на слънце от-до облечена в черно/тъмно синьо...Как не получават тия жени топлинен удар - не знам. Поне светли да бяха костюмите, пак ще са облечени, ама поне в бяло, да не им е чак толкова жега на слънцето, а то - като пингвини. Чак жал ми става, честно! Днес едно момиче с малко бебенце си понадигна малко крачолите, докато джапаше в басейна с бебето, съпругът й й прошепна нещо в ухото и тя си свали веднага крачолите, а едва й се виждаха глезените! Чак пък толкоз Stop Уважавам чуждите традиции и норми, но ей такива неща не ги разбирам, колкото и да се напъвам. Ако толкова ги притеснява голотата - ми да не ходят на плаж бе. Инак жена му омотана цялата, ама не му пречи мен да ме гледа по бикини, нали Confused

Валери, много различна си те представях Simple Smile На тази снимка изглеждаш с много гримирани очи, а за теб бях останала с впечатление, че си падаш по естествената хубост, т.е., че не ползваш грим. Не знам защо Laughing

И на мен това лято адски бързо ми мина и много тежко Confused

# 93
но аз дойде ли Август, почвам да жалея.

От дете изпитвам това чувство, някаква тъга ме стяга по отминалото лято.
Даже като малка ако случайно през август мернех някъде из нас вестник от юни си въздишах защо не е юни, абе луда работа!

Още не съм в отпуск, пък то- лято не остана!

# 94
Белинда, аз мисля, че и самите жени са ок с това, те не могат по различен начин, не го чувстват като тежест.
А иначе за грима - на очите май винаги съм слагала молив, от ученичка.  Но само това. Пудра, спирала, фон дьо тен, червило и т.н само по някакви поводи. Никога в ежедневието.

# 95
  • София
А, ама разбира се, че са ок...Казвам, че аз не го разбирам, за тях си е...нормално Simple Smile

# 96
Абе доста го чувстват, ама... дълга и широка.

# 97
  • Пазете Гор
Пъвро - добре дошли на братчето и сестричето, дечицата на vanini. Обещавам им, че ще им бъде интересно в тоя съвсем нов и голям свят.  Уха, ама то сигурно е много ангажиращо с две бебета едновременно, а?

Нищо нормално няма в жегата да се проснеш на плажа, нито увит до петите, нито пък гол или със някакви там бикини. И двете са изключително неразумни постъпки, но които правим, подтикнати от разни особености в културата. Вместо да си стоим на сянка, или просто да свършим нещо полезно.

От гледна точка на хладния разум проснатият на жаркия пясък, или връз пластмасова сгода човек изглежда абсурдно. Омотан в дрехи или не чак дотам - все едно.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 23:32 от Куркума

# 98
От дете изпитвам това чувство, някаква тъга ме стяга по отминалото лято.
Даже като малка ако случайно през август мернех някъде из нас вестник от юни си въздишах защо не е юни, абе луда работа!

Още не съм в отпуск, пък то- лято не остана!

Едно към едно, даже и за отпуската  Simple Smile

Аз съм родена съм в края на август и не си обичах рождения ден по принцип, защото го приемах  че идва края на лятото, на ваканцията и отново на училище. Едва сега от около 4-5 години почнах да приемам нещата, а именно че и зимата е хубава и с нетърпение очаквам пролетта, че след това идва любимото синьо, слънчево и топло лято. Сега даже ми предстои отпуск и дори сега изпитвам тъга, че лятото ще свърши. А пък септември със започването на училище, ако се случи и да вали, направо съм готова за депресиите Crazy. Ставам отпусната, вяла, въобще не ми е сезон.

# 99
Куркума, добре завърнал се! Как си!

Много хубав Дидко! Алина, как му е галеното? За мен е Дидко. Да ти е жив и здрав, а на теб успех на пътя!

Джули, как сте? Ще видиш, че един ден Ени ще те изненада и ще говори много, много.

Имам проблем с една колежка и не знам какво да правя. Това, което за другите е позволено, за мен не е. Веднъж се оплаках от нея, ефект имаше два дни. И други мрънкат, но никой не се оплаква официално.

Натрупах яка умора и ще ми трябва дълго възстановяване. Вече ми е много трудно да издържам, а някога си харесвах работата.

Отделно пиша и в една тема в СО и много ми помага чуждата гледна точка, защото за мен това е болна тема.

На брадата ми се образува някакво твърдо топче, което при натиск боли. Такива имам рядко по гърба, но изчезват сами. Хормони ли са, какво е?

# 100
Реално погледнато само един колега е достатъчен човек да си намрази работата.

# 101
  • Пазете Гор
И обратното го има.

Познавам една мацка, дето само заради един свой колега заобича и стана съвсем истински специалист в работата си. Хубаво работи, и пари почна да изкарва, а даже се ожениха с него, че и поразвъдиха.

# 102
Изпуснах снимките на всички днес, но пък се връщам от форумска среща. Щастлива съм, че се познавам с тези момичета.
По въпроса за арабските бански снимки от преди 5 години, и то в държава, която не е чак толкова ислямизирана.
Скрит текст:

# 103
Добро утро!

Искам да кажа, че се възмутих колко малко се пише в темата ни. А то ... имало нова  Embarassed
Нещо съм се объркала в дни и дати. Дали от слънцето, дали от свободните ми дни  newsm78

Не видях новите ни бебета, но видях Деян Simple Smile
Сега кое бебе чакаме Wink

На всички, които са по планини и морета, пожелавам пълноценни и прекрасни почивни дни.
Не мислете за нас, мислете за себе си. За дните и нощите, в които сте се откъснали от ежедневието и познатите неща.
Насладете им се!

vanini,  Hug

Силвия,   bouquet Много хубаво пишеш.

# 104
  • Пловдив
А, ама разбира се, че са ок...Казвам, че аз не го разбирам, за тях си е...нормално Simple Smile
Ами не, не е нормално за жените. Сама казваш - понадигнала си крачолите да и се виждат глезените, ама мъжът и казал да ги смъкне. Според мен ако го няма мъжа, ако няма и кой да каже на близкия и кръг, може и да носи нещо по-нормално за плаж, не казвам като обикновен бански, но примерно до коленете може и да се пусне.

Общи условия

Активация на акаунт