Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 788
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
Няма такава сладост!

# 76
Ванини,съвършени са!!!
Тони,честит ти празник, почерпката ти е един път!
Момичета,  взех листовките, в четвъртък ми е кормуването. Стискайте ми палци.

# 77
  • ту тук, ту там
О, Алинка, стискам! И после са споделиш впечатления от школата, че аз наесен като се приберем и съм твърдо решила да се запиша на опреснителни часове по кормуване! Peace

Ох, най-после ми се заредиха снимките на Виктор и Алинка! И двамата са прекрасни!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 19:31 от elleni

# 78
  • Варна
Ванини, просълзих се!  Hug Толкова са милички! Да се възстановиш бързо!
Видях и Деян-прекрасен!

Честито на лъвиците Тони и Осмичка!  Hug
Джули, много хубава снимка!  Hug

Да допълня за Вани-не се тревожи за име. Аз малко съм виновна пред свекървата-в смисъл, че до последно всички знаеха, че моето момиче ще е кръстено на нея. Даже така я наричахме девойката още като беше в коремчето ми. Обаче като родих ми прещрака друго.
Толкова е добра тази жена, нито за секунда не е показала, че я е яд.

# 79
  • Euskal Herria
Ванини, разкошни са! Здрави и силни да растат!
Деян е такъв сладур! Всеки път е още по-голям чаровник!
Алина, честито за листовките! Успех и на кормуването!

# 80
Деян е много усмихнато и слънчево дете. Да е жив и здрав!

Малките са разкошни! Какви бузки имат само. Heart Eyes

Алина, успех с кормуването!

Кога ли ще дойде ден и аз да взема книжка...дано скоро се реша и запиша един курс.

# 81
  • София
Пак изпуснах лъвчетата.  Sad

# 82
Ей, цял ден изпускам бебочетата Tired Как си Ванини? Как се държат младежът и девойката? Heart Eyes
Стейси Hug
Много сладък Деян с тези очета и усмивка, голям е чаровник!
Днес давам нещо на Ени и ми каза тенкю! Друго да не стане, най-много на друг език да проговори.
Наздраве, Тони  bouquet

# 83
И аз пак изпуснах.
Надявам се обаче,че всички сте добре и скоро да ги видя  в домашна обстановка. Hug
П.п. Много хубави имена сте им избрали.   bouquet

# 84
  • Телиш/Плевен
Ванини, видях ги този път, направо да ги изяде човек! Heart Eyes Толкова са милички, да са ти живи и здрави! Hug

alina_si, синът ти е разкошен! Heart Eyes Успех с кормуването и браво за листовките! Hug

Джули, ще видиш, че един ден ще се гордееш с полиглот! Heart Eyes Браво на Ени! Hug

# 85
Ей, цял ден изпускам бебочетата Tired Как си Ванини? Как се държат младежът и девойката? Heart Eyes
Стейси Hug
Много сладък Деян с тези очета и усмивка, голям е чаровник!
Днес давам нещо на Ени и ми каза тенкю! Друго да не стане, най-много на друг език да проговори.
Наздраве, Тони  bouquet

Браво на Ени и браво на теб, за чувството ти за хумор! Само така. Освен да ви пожелая и на двата езика да проговори детето и да се успокоиш.  Hug

И аз изпуснах децата на Ванини. Ако някоя добра душа ми ги изпрати на лични ще ви бъда много благодарна. Нали сме чичовци!

И аз се разтопих от прозявката, а не съм уж такъв човек. Иначе обичам да гледам бебета, но само на картинка.  Laughing

# 86
Видях и Деянчо, и на Ванини бебоците. Много са сладки Heart Eyes
Джули, детето  си прави връзки. Че и даже успява на чужд език, браво.

# 87
Тя досега знаеше две думи, пак незнайно откъде - ями за вкусно и скай за небе, като втората на български не се знае Simple Smile Подозирах че някое детенце от яслата е, но сега не ходи, а вкъщи се говори само на Бг напоследък и телевизия не гледа. Допускам, че благодарение на терапията, информацията, която се  е трупала в мозъчето, постепенно се разгръща и за това изкачат тези думички. Валери, това ли е новата прическа, аз така и не те видях Hug

# 88
Те изскачат и са на място. Това трябва да изключи притесненията ти, че не прави връзки. Дано наистина терапията да подейства Praynig
Обхванало ме е някакво отпускарско настроение и вече броя дните до края на седмицата.
Да, това е, Джули.

# 89
Верно, че нося очила с диоптри, но на снимката ми изглеждаш с плитка Blush И аз имам чувство че не съм почивала, така ни подхвана злободневието. А лятото си отива, това ми е най-бързо миналото лято може би. Верно, че има още, но аз дойде ли Август, почвам да жалея. За това обичам Май - нищо, че през този месец остарявам, чувството за идващите дни, съчетан с все още пролетните гледки и аромати е незаменимо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт