Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 768
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
Те затова живеят Лъвовете - аплодисмети, галене на Егото, похвали, комплименти и възхита.

Хахаха,  явно да....ама на мен хич не ми е привично това. Може 1-2пъти...но постоянно...трудна работа.  Simple Smile

# 61
Аз ги видях през телефона, прекрасни са, Вани, оформени, съвършени! И бузки си имат:)
Днес по- добре ли си?

# 62
  • София, Младост
Vanini, честито! Да са ти живи и здрави рожбите! Много късмет и щастив им пожелвам! Много да им се радвате и да се обчате цялото голямо семейство!

За малко изпуснах снимката  Sad, ама така е, като гледам прилежно да си изчета всичко пропуснато  Flutter.

Честит празник на Тонка и на Осмичка   bouquet

Belinda, радвам се, че пак пишеш в темичката  Hug.

# 63
Подобен казус като този на JACKLIN*, но с "обратен знак".

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/ne-dopusnaha-myzh-ot-rom … na-basejn-6040744

JACKLIN*, ти се ядосваше за сцените, които ти разиграваха клиентките, но видя ли, че си права и като си отстоявала позицията си е по-добре!

# 64
Много се надявам и госпожите да гледат този репортаж и да осъзнаят колко грозна беше постъпка им и заплахите, които ми отправяха. За щастие останалите гости не реагираха по никакъв начин, не са и имали повод. В момента имам още две ромски семейства, едните три майки с три деца, кротки, тихи и чисти. Другите семейство с големи момчета, децат говорят само немски, много възпитани. Всичките са мургави. Камериерките казват, че стаите им са много подредени и по никакъв начин не нарушават реда в хотела. Като гледах видеото ми стана много неприятно, поставих се на мястото на човека.

# 65
И аз се сетих точно за случая на Жаклин и специално за този басейн се изненадах, т.к. миналата година редовно сме ходили и си имаше роми и то на групичка от около 5-6 човека, явно от тази година са промените. Миналата година проверяваха чантите на входа и беше много унизително. То е ясно, че го правят с цел да се купува от тях, но те например плодове НЕ предлагаха. Тази година не сме ги посещавали. Но мисля, че цените са ги вдигнали.

# 66
  • София
Честит Рожден Ден, Тони и Осмичка, бъдете здрави, щастливи и много обичани.

# 67
Честити да сте, рожденички!
Светкавица, много неприятно. ..

# 68
Ау, Вани, изтървах адашката и братчето ѝ!

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 10:48 от alina_si

# 69
Ау, Вани, изтървах адашката и братчето ѝ, но ви поздравявам с един прозявко Деян. Simple Smile

Много хубав прозявко! И има много красиви очи  Heart Eyes

# 70
  • ту тук, ту там
Страхотен Деянчо!  Heart Eyes
А чакаме ли още някое бебе в темата в момента?  newsm78

# 71
След отпуските и ваканциите може някоя дама да се похвали Wink
Ванини, видях ги! Страхотни са и двамата! С бузки, с косички Heart Eyes Heart Eyes

# 72
  • София
Момичета, сърдечно благодаря за поздравите.  Hug

От мен една скромна почерпка от моментното ми състояние.  Grinning
Скрит текст:

# 73
  • Бургас
След отпуските и ваканциите може някоя дама да се похвали Wink
Ванини, видях ги! Страхотни са и двамата! С бузки, с косички Heart Eyes Heart Eyes

Само аз ли не съм ги видяла  Crossing Arms

Тонка , честит рожден ден!  bouquet

# 74
Деян е много сладък!
Тони, топни дупе и за мен:)

Лили явно активно почива и хич не ни чете даже.

Общи условия

Активация на акаунт