Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 744
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Изпитвам страх от мъже с вида на споменатия.

П.П. По-точно гнус е точното чувство, но все едно не съм го написала.
Баш! Не знам защо така, но се чувствам по същия начин

# 676
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много харесвам Килиън Мърфи, но въобще не ми се вижда чипонос. Да не са му орязали носа? Twisted Evil
Чипонос е, с точно такова вирнато носле, каквото имаха едно време куклите, онези с мигащите очи. В профил се вижда идеално, но моят апарат е вече седемгодишен и хич не се справя със снимки през стъкло и още едно.
Скрит текст:
Сега фиксирах и че са оставили менюто с цените на кръчмата отзад в актуален вид, че и модерната емблема на Пилзнер- ще им се налага да трият и мажат май Laughing

# 677
В този Килиън има нещо болно и налудничаво...

# 678
  • Варна
Не разбирам защо толкова ме дразни обсъждането на тема като последната в темата!  Confused
Надявам се да не ми се разсърдите за вметката, а!

# 679
В този Килиън има нещо болно и налудничаво...

На мен това ми е любимият мъжки типаж. Венсан Касел е от него. Но все пак съм широко скроена и харесвам всякакви други.  Flutter

# 680
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не разбирам защо толкова ме дразни обсъждането на тема като последната в темата!  Confused
Надявам се да не ми се разсърдите за вметката, а!
Стейси, бих обсъдила и котешкото кафене, в което бях вчера, ама теб и това ще те подразни, понеже животинките там бяха доста стресирани Laughing

И аз като Чек съм широко скроена и харесвам и Килиън, и Джейми. Килиън повече, привлича ме необичайното Grinning И Касел обожавам Blush

# 681
Касел е типичното лошо момче. Грубоват, грозноват. Има хубави роли.

Стейси, кое точно те подразни?

# 682
Касел същият тип. ЖДБ.

# 683
  • Варна
Джой, подразни ме с котки в кафене, моля!  Laughing Ти умееш.  Hug
Защо казваш, че котките в кафенето са били стресирани?

Цвети, някак ми е дразнещо да се обсъжда кой актьор колко е красив, ама не-друг бил по-красив. И снимки, препирни. Залудо.

Извиних се предварително, пък.

# 684
Бърдс, благодаря ти  Hug

Никой от споменатите не ми харесва. Виж Кличко и Стейтъм са друга работа. Ммммммм...

Даун, и аз чакам да намериш таратора.

# 685
  • Ямбол
На мен по-дразнещо ми е обсъждането в компроматите, затова и не влизам там и в подобни на нея теми. Тук обаче бързо зе завъртат темите и не е толкова отблъскващо.

# 686
Кличко?! Ужас! Sick Спирам, спирам. Peace

И под моя прозорец да се появи Килиан или някой друг, когото харесвам,, и аз ще искам да го споделя, пък който иска да се дразни. Като за края на лятото сте много раздразнителни нещо.

# 687
  • Варна
Чек като спомена края на лятото-нямам търпение вече да дойде. И да си почина. Twisted Evil

# 688
Забравих, че ти работиш много именно през лятото. Blush

# 689
Изпитвам страх от мъже с вида на споменатия.

П.П. По-точно гнус е точното чувство, но все едно не съм го написала.

И аз. Но и тези на Ванини не са ми по вкуса. Прекалено грубовати ми идват.

Общи условия

Активация на акаунт