Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 724
  • 711
  •   1
Отговори
# 660
Ох, супер е така с някой, който е далеч, но познава любими места, за които да си говорите.  Heart Eyes
Питайте ме защо сега не съм там, в планината с децата  Tired Страшна пръдла съм.  #Cussing out

Изперкахме в темата  Joy аз пък още си отглеждам капана за мишки и току ми изкара акъла като го ритна нощем, защото го залагам на различни места! Имам си военна тактика! Чувам я гадината, но явно и тя има тактика!  

# 661
И аз ще полудея. Току що нещо пак изпиука и беше много близо до мен. Сега съм убедена, че е на кръгъл час. Подозирам, че е един хронометър часовник, който от скоро е у нас, но трябва да изчакам до следващия кръгъл час или просто да му сменя часа и да чакам.

Редактирам - той е, часовникът.

Свекърва ми е почти изцяло глуха с лявото ухо. Носи апарат, но естествено, вечер го маха. В нейната спалня (у нас това; гостната ни се води стаята на Грани), има от електронните будилници, на нощното шкафче, току до главата и. Жената стоя две седмици, замина си. Идва зълва ми с племеницата. Първа вечер, полунощ. Къщата е събудена от викове и смях! Оказва се, че часовникът е бил настроен на събуждане, но като сме го включили преди да дойде свекървата, той се е настроил на събуждане в 12 am, тоест, полунощ! Свекърва ми е спала така две седмици, без да се събуди.  Joy

# 662
# 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Искам да кажа, че Килиън Мърфи е най-удивително красивото създание, което съм виждала някога. Нослето, устните, брадичката- като китайска порцеланова кукла е smile3544 И ми се разхожда до прозорците до преди малко Party Party Party
И Дорнан е голям хубавец, но до него е някак по-обикновен.
Та, като обсъждаме в компроматната, че прочутите не са чак пък толкова красиви- ми красиви са, не е просто таблоидна мъгла.

# 664
Ох, Джой, завиждам ти, че си успяла да видиш Килиън. Дори през прозореца. На мен ако ми се разхожда под прозорчето сигурно направо ще скокна долу при него. Grinning

# 665
  • Ямбол
Имаме разминавания с Джой по отношение на определяне на хубав мъж. Този прилича на някакво нещастно дете. Нищо мъжко няма в него.

# 666
О, идеално ми беше през прозореца, Цвети,феновете отвън бяха изолирани зад ленти в края на улицата, а аз му броях луничките Laughing Снимаха между другото сцената, от която е ето тази промо-фотка, явно снимат първо в студио близките планове и после на терен със статисти и декори. Трябва да видя с моя елементарен апарат какво съм успяла да хвана.

# 667
  • ту тук, ту там
Джой, а ти за кого от двамата на снимката говориш? На мен не са ми познати тези звезди.  Blush

Уф, сега забелязах, че си му дала цялото име, ще го гугълна, извинявай!  Peace

# 668
  • Варна
Снощи си бях у дома за една вечер. Климатик, котки, уют.
Даже гледах ТВ, че тук в квартирата умишлено не взехме.  Mr. Green
Мярнах, че ще започва нов биг брадър, обаче май със стари кадри-сякаш разпознах някоя от тризначките в бъдещите брадърки.
По-назад видях много миличка снимка на дъщерята на Лиляна с кученце в ръце.

# 669
Джой, а ти за кого от двамата на снимката говориш? На мен не са ми познати тези звезди.  Blush
За този с големите очи и чипото носле. Другият е много красив тоже, но някак с по-моделска хубост. И е мистър Грей Mr. Green

# 670
На мен Килиън ми допада много повече от мистър Грей. Wink
Особено пък когато играе отрицателни роли. Не че и като добър не го бива. Талантлив актьор е.

# 671
О, като актьори са несравними величини. Единият е практически безгрешен, с 20 години опит зад себе си, театрална школовка, а другият е тъкмо започнал да оползотворява външния си вид на екран.
В настоящия филм снимат и някои от най-добрите чешки театрални и филмови актьори, според мен ще се получи нещо много, много добро като резултат.

# 672
Много харесвам Килиън Мърфи, но въобще не ми се вижда чипонос. Да не са му орязали носа? Twisted Evil

# 673
Още една фенка на Килиън. Чипонос и на мен не ми се вижда, но очите му са прекрасни. Дълбоки и сини. И има хубав и плътен мъжки глас.
Ако някоя не е гледала филм с него, може да си дръпне някой. Peace Умее да играе.

# 674
Изпитвам страх от мъже с вида на споменатия.

П.П. По-точно гнус е точното чувство, но все едно не съм го написала.

Общи условия

Активация на акаунт