Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 740
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
От София съм си, Лиляна. Но живея в квартал от селски тип  Mr. Green , където все още се спазват доста отколешни традиции. И има възможност да се спазват. Предпоставки, така да се каже. За повечето много държа, а за някои като лазаруването, имам особено важно участие да се възроди подобаващо. От тази пролет. Че беше позамряло.

Ай стига МА Simple Smile, от баровска маХЛА си.

Много обичам да те чета. Всяка седмица почти катерех Комините и си слизах през Боянския водопад.

Сега съм станала такъв тщфлек, че и до магазина с кола ходя, а е на 5 минути.

Не се разсейвай!

# 646
От София съм си, Лиляна. Но живея в квартал от селски тип  Mr. Green , където все още се спазват доста отколешни традиции. И има възможност да се спазват. Предпоставки, така да се каже. За повечето много държа, а за някои като лазаруването, имам особено важно участие да се възроди подобаващо. От тази пролет. Че беше позамряло.

Ай стига МА Simple Smile, от баровска маХЛА си.

Много обичам да те чета. Всяка седмица почти катерех Комините и си слизах през Боянския водопад.

Сега съм станала такъв тщфлек, че и до магазина с кола ходя, а е на 5 минути.

Не се разсейвай!

Няма, няма. Преди лягане пак ще направя почетна обиколка по логични и не толкова места Simple Smile.

# 647
  • Ямбол
Даун, я дъхни на сина ти и го питай дали докарва на чесън. Хапнала си и си забравила.

Прияде ми се таратор, а нямам краставици и няма откъде да си взема в неделя. Имам само домати, пък.

# 648
  • София, Младост
Аз преди малко за кратко изпаднах в ситуацията на Даун  :о:
Изтърках фурната, като преди това свалих държачите на скарата(решетката).Сумата ти време търках въпросните държачи и решетка. На финала фурната свети, хванала съм болтчетата и отверката да завия държачите, обаче в цялата къща ни държачи, но решетка  Crazy. Погледнах на терасата и из целя апартамент... Добре, че се сетих, че в последния момент реших да ги пусна в миялната да блеснат още повече  Mr. Green

# 649
  • София
Цяла седмица се проточи уж дребният ми ремонт,! Уф! Още не е приключил, да не си помислите нещо друго. Поне още два ди, казаха масторите!
Добре де, може ли аз да пиша "МАСТОРИ" а телефона да ми предлага "манталитет" ... нерде Ямбол нерде Стамбол!
Искам и аз на събор на нечие село. Къде не ни каните? И кога най паче!
Таратора - на двора?

# 650
Лиляна, и на мен ми дойде на акъла, че може и да съм изяла таратора, но няма как да съм предъвкала купата  Twisted Evil.

Последно така се тормозих, като ми изчезна несесера за нокти, но той е много малък и беше паднал под дивана, а прахосмукачката го беше завлякла в ъгъла.

Сега търся купа, с размер на малък лефен и пълна с таратор (не съм го изяла за съжаление).  Joy

# 651
Лягай си!
После ше прочетеш за мой любим маршрут - пеша до първа лифтова станция на Драгалевски лифт. От нас, през просеката на гората, започваща с брези,  после широколистни и борове. Есен. Прохладно и лек аромат на влажни листа. После на лифта до бай Кръстьо, пием чай,  мажат ми филии лифтаджиите, с масло и сладко от борови връхчета, кръчмата на Павката с кривия врат винаги има пресни кебапчета за вътрешни хора. Пълним кутия и тръгваме с мама по пътеката над лифта, по посока Бояна. В плик събирам жълъди, шишарки, листа, за у нас и за в училище.  Да правя таралежи от тях. Минаваме през морени и аз се чувствам задължена да уважа всеки един камък, да му кажа "здравей", стъпвайки върху него. Минаваме току над Комините и идват поляните. Обичах да бера цветя така, че да има симетрия в цветовете.  От всички по много и по равно.  И после продължаваме към Кикиш. Когато и тате е с нас, палим огън, ако сме само с мама,  хапваме на заслона, почивка и надолу към водопада. После Бояна, на ханчето рейс 64 и у дома. Любим маршрут. Любимо време, любими години.  

# 652
  • ту тук, ту там
А в боклука провери ли?  Sunglasses

# 653
Онна, в Драгалевци не ви каним на Августовска Богородица Wink

# 654
  • София
Онна, в Драгалевци не ви каним на Августовска Богородица Wink
Аааа, Нино! Ми че тя минА! Направо не си ЧЕСНА пък!
Така добре щеше да ми дойде, подсмрък!

# 655
Ми... Blush ся стана дума.  Догодина ; )

# 656
  • Ямбол
И аз ще полудея. Току що нещо пак изпиука и беше много близо до мен. Сега съм убедена, че е на кръгъл час. Подозирам, че е един хронометър часовник, който от скоро е у нас, но трябва да изчакам до следващия кръгъл час или просто да му сменя часа и да чакам.

Редактирам - той е, часовникът.

# 657
  • София
Е те сега ще си направя римайндър за средата на юли да те подсетя да не ме караш на събор. Дано моят супер-дупер телефон не се бъгне до тогава.или пък аз да почина от смях.... "пъхне" вместо "бъгне" ми предложи техниката. Добре че хвърлям по едно око на поданиците си.
само едно е окото... небрежно... грешките не са мои, а на телефона Wink

# 658
Нино, сетих се за една много стара история Simple Smile.
Бяхме още гаджета с почти бившия ми мъж. Той, с едни приятели правиха изолация на "гъбата" на Черни Връх. Работеха по цял ден и една събота аз се събуждам към 10-10:30 и решавам да ги изненадам с бири. Товаря раницата с 10 бири и поемам към върхЪТ. Докато стигна до подсека е станало 12-1. Изкачих се пуфтейки, потна и зла към 4 часа. Отивам на станцията, а там няма НИКОЙ. Те, точно в този ден решили да си тръгнат по-рано.

ОК, не успях да зарадвам милото с бира, но мога поне да го посрещна в къщи......ако има лифт.

Да, ама няма. Последният е заминал преди 15 минути, а аз съм сама на Черни връх с 10 бири и никакъв шанс да сляза преди да се е стъмнило.

Поседнах, поревах, изпих една бира и реших, че ща, не ща ще трябва да слизам на обратно. Слизам надолу, използвайки много нецензурни думи и налитам на други нещастници Simple Smile. Мила двойка - българка и испанския и годеник, който вече я подозира в опит за убийство, защото го е довлякла в планината, откъдето измъкване няма.

Поговорихме, на по бира, поуспокоихме се и се оказа, че колата им е на Бай Кръстьо, но те нямат идея как да стигнат до там. Аз нямам кола, но пък дори и по тъмно мога да стигна до тяхната кола. Та така ... Останалите бири изоставихме - още ми е съвестно, но болката в гърба надделя над еко разбиранията ми.

# 659
  • Ямбол
Нино, виж какво направи с твоята есен. Излизам на терасата и що да видя - едно дърво с пожълтели листа Shocked :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт