Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 38 409
  • 711
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, не си виждам аватара. Дали е при мен проблемът или е изчезнал?
И аз не го виждам.
Кафе пия всякакво, само да не е Лаваца, с няколко капки мляко.

# 241
Мерси Лале, аз не знам защо ми изчезна от вчера. Беше ми по-лесно да скролвам, защото само този метод на следене на темите ползвам  Embarassed.

Силвия, благодаря, освен да питам в модераторската  newsm78. Ще изчакам, ако някой гуру се включи.

# 242
  • Телиш/Плевен
Хм, идея си нямам от какво може да е. newsm78
Ако беше проблем със сайта, в който е качен, вероятно всички нямаше да го виждаме.
Да е нещо от форума? newsm78 Нали още правят разни подобрения и се случват грешки.
Ето нагледно да покажа, че ще излезе, че само аз го виждам, както преди време лентичката на Стейси:
Скрит текст:
С Мозила съм, ако има значение. Peace

# 243
Мерси Лале. И аз си мислих, че може да е от сайта и ми стана криво, защото си го харесвам. Ще метна един въпрос пък да видим. Ако не се възобнови ще търся помощ за нов или ще се изплякам Simple Smile.

# 244
  • София
Даун, и аз го виждам.

# 245
Мър, Пег Перего не правят хубави колички за близнаци  Hug Sunglasses

# 246
  • Телиш/Плевен
Даун, да пробваш да го качиш в друг сайт?
Аз ползвам tinypic и не съм имала проблеми. Преди това използвах Прикачи и често се случваше да ми изчезне я аватар, я подпис. От други сайтове нямам впечатления.

# 247
Това ми хареса  Wink

# 248

Ха ха, ти си зла  Joy.

Как сте с бебоците (как ги износи бе момиче? Моето се роди 2,900 - Едно! Много ви се радвам  Hug)

# 249
  • София, Младост
Down, и аз ти виждам аватара. С chrome съм, ако има значение.

Кафе пия черно и с мляко, зависи от моментното ми състояние и от наличието на мляко  Wink.

Не се боядисвам, но се къносвам. Последно нацелих готова къна в тубичка на Розаимпекс (те произвеждат и боята за коса Престиж  Wink). Цвят капучино, много ми допада и косата ми става по-жива и лъскава.

# 250
Мър, и аз съм ЗА Пег Перего, сега с второто дете бях с тяхна количка. Simple Smile

И на мен аватара ми изчезна от вчера, но не ми се занимава да ровя къде е проблема.

Колата на мъжа ми се прецакала днес, едва се прибрал. Мислехме, че ще минем с около 200лв., но каза че нещата са по-сериозни. И това точно преди морето...

# 251
  • някъде ... тук ...
И аз виждам аватара на Даун. С мозила съм

# 252
Даун, не съм зла бе, тя Мър иска близнаци  Laughing
Добре сме и тримата. Ще видим дали ще ги изпишат утре с мен. Снощи ми се разказа играта. От 20:30 ч. до 05:00 ч. се редуваха да ядат, да мрънкат и т.н. На мен ми беше за първи път с тях и съответно бях скапана в 5 часа. В 06:00 ч. дойдоха за смяна на памперса и ги помолих да ги вземат да поспя. В 08:30ч. една неонатоложка дойде да ме види, за да ми ги води. Не знам как съм изглеждала, но ми каза да почивам и ще дойде по - късно.
Това ни беше първият ден заедно.

# 253
Ха ха Ванини, добре ти се е получило. От тук на сетне няма да е по-различно, но по-малко внимание ще обръщаш  Hug

В модераторската ми казаха, че не е наличен аватарът ми в сайта, та освен да помоля някой да ми направи друг?

# 254
  • някъде ... тук ...
Даун, писах и там - при мен се отваря и го записах на харда. Мога да ти го пратя да си го качиш някъде другаде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт