Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 804
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
  • Euskal Herria
so what?, честита ви годишнина! Приятно прекарване на ваканцията. Ще се радвам, ако покажеш и малко снимки.

# 571
so what?, честита годишнина! Пожелавам ви здраве и любов още дълги години! И сигурно е страхотно там, където сте. Представям си.

Аз съм изморена нещо, спи ми се, оставих мъж ми да спри при децата, а аз в хола, да си спя съвсем сама и сега съм увиснала пред компа и гледам рецепти  Tired Просто съм такава кукувица.
Днес пак правих ново нещо. Сладкиш с хляб, крема сирене, ягоди, паниран, поръсен с канела и кленов сироп  Crazy жестоко, особено със сметанов сладолед. Лошото е, че няма много ягоди около нас, днес едва намерих и то избирах за сладкиша.

Ох....отивам да си взема един бърз душ и си лягам!  Close

# 572
Честит празник!
Ние имаме годишнина от сватбата днес и сме на чудесна карибска ваканция Heart Eyesмного отдавна не сме почивали и сега наваксваме с мързелуване. Имам страхотна гледка от балкона, ах какви цветове, като измислени. Не ми се вярваше даже че ще стигнем до тази ваканция, много напрежение и стрес имахме. Весел уикенд нацвсички и наздраве

Ех, завидях!  Embarassed Моят мъж е болен и е седнал в един разтягащ се и въртящ се стол и пъшка.  Heart Eyes Аз готвя нещо специално, но май сама ще си го ям. Enjoy и заради нещастните съфорумки, които не са там.

# 573
  • София
Aууу, наспах се зверски, десет часа в редичка Shocked Егати кефа...

so what?, честито  bouquet Още много по толкова любов и щастие!

Ама гледам и вие дремете Laughing

Ваканцийката ми се стопява неумолимо. Тръстиката ме зове Sad

# 574
  • Ямбол
...
Ваканцийката ми се стопява неумолимо. Тръстиката ме зове Sad
Не ми го напомняй. Остават две седмици, като в края на които има вероятност да ми нарушат последните мигове на безмислие, като ми се обадят да квесторувам(ама че дума измислих).
И въпреки, че това лято не съм мързелувала много, а работих друго, направо ми се свива всичко като си помисля какъв екшън ме чака първите две седмици преди 15-ти, а след това ще живея за дните, през които ще почиваме.

# 575
so what?, честита годишнина. Вечна любов, разбирателство и здраве ви желая!   bouquet

Не ми се спи, но съм уморена. Имам да зареждам поне три миялни с посуда от снощните гости, а на Нино да кажа, че сиренцето във фолио с ренче домат, чушка и китка мерудия от градината много се харесаха.

# 576
Eйййй, начи ако щете ми вярвайте, ама така като ми каже някой, че е доволен от нещо, макар и дребно, дето съм му казала и ми е много кеф! Ама много. Екстра, Касита!

И на мен никак не ми се връща на работа, след две години и половина почивка, но същевременно чакам Октомври, за да ми се изясни какво ще се случва, че вече полудявам от нетърпение.

Искам да завали, да вали два дни или три, без да спира и да е по-хладно после.
Хора, идва есентаааа  Heart Eyes

# 577
  • Ямбол
...
Хора, идва есентаааа  Heart Eyes
Оптимистка. Whistling

# 578
so what?, честита годишнина!   bouquet Чудно да си изкараш на Карибите.  Grinning

Снощи майката на рожденика не ни пусна да си тръгнем до 2 часа.  Blush
Тук е облачно, леко вали и целият остров се е изнесъл нанякъде заради почивните дни. Голям кеф!

# 579
Ахаха, Лиляна, аз така от далече я чакам, ама дойде ли септември, май си е есен  Grinning

Ти не обичаш ли есента?

Аз най-много обичам есента и зимата, разбира се, а преди все мърморех като свърши зимата и пъшках през летните месеци. Обаче от известно време се наслаждавам на всички сезони. Особено годините, когато пролетта си е пролет, а не направо от зимата - лято, я обожавам! Всичко ми харесва - и пролетните страстни бури, и топлите дни, вслушвам се в живите твари, радвам се на растенията и картините. Обичам много пролетните цветя.

Чек, а ти не искаше да ходиш  Simple Smile

# 580
  • Ямбол
...
Ти не обичаш ли есента?
...
Само, ако е топла и приятно разхлаждаща, а не сива, студена и кална.
Тази година маршрутът ми за към/от работа ще бъде през ямболския парк и се надявам и аз да се наслаждавам на пъстрата есен, а не на цигански маанета.

# 581
На 1-ви започвам нова работа. Още от другата седмица ще съм заета там и вече нямам търпение.
Зная, че към октомври ще ме е яд, че съм се пуснала на пангара, но вече у дома не се седи.

# 582
  • Ямбол
О, Касита. Честита нова работа. В училище ли ще си?
Помня, че и аз преди чаках с нетърпение да започне новата учебна година, но в последно време леко ми натежава, но не заради децата, а заради разни други обичайни в средите ни проблеми.

# 583
О, Касита. Честита нова работа. В училище ли ще си?
Помня, че и аз преди чаках с нетърпение да започне новата учебна година, но в последно време леко ми натежава, но не заради децата, а заради разни други обичайни в средите ни проблеми.

Да кажем, да, в училище съм.

# 584
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добро утро Grinning. На мен ми снимат военен филм под прозорците, крясъци, картечен откос, тишина, после пак. Следобед като дойдат и фенките на 50-нюанса, ще го закършим съвсем Laughing. След малко се инсталирам на балкона да позяпам с кафето поне.

Относно вчерашния ми изблик, май само Чек идеално ме разбра Rolling Eyes. Но по-добре да не задълбавам, не е дискусия за тази тема и в тази атмосфера Hug

Общи условия

Активация на акаунт