Искам да кажа ... (49)_10.08-16.08

• 37 760
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
Мога ли да ви прекъсна дискусията за странните връзки с един много тъп въпрос, породен от мистерия.

Преди два часа направих таратор, сипах една купа на детето, защото не го харесва с чесън, сложих чесън, сипах си и на мен една порция и остана в купата.

Купата Я НЯМА. Търсих на всякъде и нямам идея къде съм я завряла. Помня само, че я покрих с фолио. Давайте идеи за нестандартни места, като изключите миялната, пералнята, фурната и гардероба (вече ги проверих).

Стандартните също са изръчкани  Embarassed.  Полудявам хора  Tired

# 616
Down, виж в гардероба, банята или багажника на колата А, гардероба си го проверила вече. hahaha

So What, ето го цветът на филадендрона. Не ми изглежда като плод
Скрит текст:
.

# 617
Цитат на: Касита link=topic=863434.msg31400713#msg31400713 da te=1439722134
Бъркате събор с курбан.
Не. Събор при нас е точно това - правехме изобилно домашна храна - кюфтенца, супи, скара, много салати, печени чушки с чесън, обилно плодове. Разпъвахме по пет метра маси и ставаше веселото. Децата хапват, играят и после водим гостите на сбора. На въртележки, захарен памук и джунджурии. Па и друснем по некое хоро. Във всяка къща, във всеки двор има гости от близо и далеч.
Не е със значението на курбан при нас събора.
Бърдс, на събор не се кани Wink освен да ти пиша на ЛС точен адрес и заповядай. Традицията с храна си се спазва, и сега има за още два дена, хем не готвим толкоз, но баба държи, ако "дойде некой да има що да му туриме" Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 14:28 от NinoTino

# 618
  • Луната ни пази
Кои "ние" и как им вредим?
Чек, не разбираш ли, че говоря  по принцип? Че нашето собствено виждане и мнение (моето, твоето, на когото и да било) не е меродавно за всички останали? Ако аз не разбирам нещо в начина ти на живот и започна да ти натяквам, да ти говоря, че не си наред и т.н., това не е ли намеса в личното ти пространство? Непоискана при това? Това не е ли предпоставка да вредим? Тук нямам предвид конкретното обсъждане в тази тема, а като цяло взаимоотношенията в живота!

# 619
  • Euskal Herria
Чек, преди години беше цъфнал цвят и при нас. Бяха ни посъветвали да го отрежем, защото "развалял" растението. Не знам колко е вярно, малко след това махнахме филодендрона, стана прекалено голям за стаята.

# 620
Яна, този е на двора и въобще нямам намерение да го прибирам, така че да си расте или да не расте както се иска.  Laughing Има още три пъпки.

# 621
И аз не съм ходила на събор, но както го описа Нино ми се прииска да посетя някога някой събор.

Правих се на работна днес, и ми остана само банята да измия. После ще си правя разни процедури и ще си чета.

# 622
Аз се опитвам да убедя останалите да излезем в дъжда, но само ме поглеждат безмълвно и с пренебрежение. 

# 623
Цитат на: Касита link=topic=863434.msg31400713#msg31400713 da te=1439722134
Бъркате събор с курбан.
Не. Събор при нас е точно това - правехме изобилно домашна храна - кюфтенца, супи, скара, много салати, печени чушки с чесън, обилно плодове. Разпъвахме по пет метра маси и ставаше веселото. Децата хапват, играят и после водим гостите на сбора. На въртележки, захарен памук и джунджурии. Па и друснем по некое хоро. Във всяка къща, във всики двор има гости от близо и далеч.
Не е със значението на курбан при нас събора.
Бърдс, на събор не се кани Wink освен да ти пиша на ЛС точен адрес и заповядай. Традицията с храна си се спазва, и сега има за още два дена, хем не готвим толкоз, но баба държи, ако "дойде некой да има що да му туриме" Simple Smile

Да, точно на СЪБОР присъствахме вчера  Peace

Не знаех, че не се кани  Confused  Ще го имам предвид. 

# 624
Down, виж в гардероба, банята или багажника на колата А, гардероба си го проверила вече. hahaha

И в гаража я няма, а аз със сигурност не съм я изнасяла от къщата. 150 кв. е, а все едно е черна дупка. Хем ми е смешно, хем ме побърква. Случвало ми се е да забутам нещо и преди, но обикновено е малко - пила, пинцета, а сега цяла огромна купа с таратор (яде ми се и това още повече ме побърква).

Аз, понеже мислех, че филодендрон е друго, различно от снимката на Чек гугълвах и ....https://www.google.com.au/search?q=%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B … bATW&dpr=0.85

Те са стотици хиляди видове.

# 625
Не се кани, нали разбра какво значи - ако знаеш къде,  в кое село има събор или имаш роднини или приятели, спокойно отиваш. Simple Smile Те, по традиция, трябва да са подготвени Simple Smile
И да дадеш линк към блога! Направи го!

# 626
Даун, тараторът най-вероятно се намира някъде точно пред теб. Sunglasses

# 627
Да не го е взел сина ти, Даун.

# 628
Даун, тараторът най-вероятно се намира някъде точно пред теб. Sunglasses

Ще чакам чесъна да се разсмърди и ще го открия по миризмата  Joy.

Хич не ми е смешно Sad, все едно деменция ме е гепила.

Не  Нино, сама бях до сега. Детето току що влезе  Blush. А и нямам много места за криене. Къщата е семпла от към мебелировка.

# 629
  • Euskal Herria
Даун, а в хладилника?

Общи условия

Активация на акаунт